Evans VS Bader
nije Evansa pravo dugo bilo u kavezu, ne znam kakve su mu šanse da se vrati pobjedom protiv Badera
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Oko, historija ti je sva prepričana na klipu, ako si tanak sa engleskim uključidera CC pa proberi neki jezik valjda ces skontati sta pricaju.. Uglavnom ovo ce biti 2 mec izmedju njih, strasni borci su i jedan i drugi, Rory trenira sa GSP-om, koji je bio sampion ove kategorije te se povukao i svoje znanje prenosi na dotičnog (sad na Tajlandu trenira).. Split decition-om Lawler odnio pobjedu a ovaj drugi u međuvremenu 2 pobjede nanizao od tog poraza... Mozda i grijesim halali kasno je, uglavnom odlično su potkovani i jedan i drugi i bit ce ovo jedan veoma interesantan meč...nema me tamo wrote:De malo Derile historiju ove dvojice prepricaj da se navucem i ja.
Slazem se da udarac nije bio pun, ali mu ide u prilog to sto je Aldo bukvalno propao kad je bacio ovaj prednji direkt, sto moze znaciti ili da Mendes nema KO power, ili da Aldo ima jako dobru bradu ( a ima sigurno, svasta je i prije prezivljavao). Svejedno navijam za Conora u svakom slucajuMaD_ProfessoR wrote:medjutim wrote:
Kako li je ovo Aldo prezivio![]()
![]()
![]()
Više je ovdje do Chada nego do Josea, divi kako mu je ruka za frtalj sekunde zakasnila za pivotom kuka, tu je izgubio nekih 60% udarne snage
Recimo, da je ovo bio lijevi aperkat umjesto desnog, nas dvojica ne bi imali o čemu ovdje pisatimedjutim wrote:Slazem se da udarac nije bio pun, ali mu ide u prilog to sto je Aldo bukvalno propao kad je bacio ovaj prednji direkt, sto moze znaciti ili da Mendes nema KO power, ili da Aldo ima jako dobru bradu ( a ima sigurno, svasta je i prije prezivljavao). Svejedno navijam za Conora u svakom slucajuMaD_ProfessoR wrote:medjutim wrote:
Kako li je ovo Aldo prezivio![]()
![]()
![]()
Više je ovdje do Chada nego do Josea, divi kako mu je ruka za frtalj sekunde zakasnila za pivotom kuka, tu je izgubio nekih 60% udarne snage.
Je l' jos ikome od vas ovaj Rory izgleda ko psihopata?
Main card počinje u 4.nema me tamo wrote:U 4 pocinju borbe, znaci oko 7 je main event.
Cody je dobar pravo. Evo i Almeida ubi PickettaDaryl Dixon wrote:Samo je svijetla buducnost pred Cody-jem Garbrandt-om, na 7-0 je sada. Interesantna borba ce biti izmedju Piketa i Almeide koji je na 19-0 haha najluđji je bio na vaganju, fol nabacio brze cvike
Brate i jedan i drugi imaju strasne protivnike ne bi me cudilo da neko iznenadi... Tatch se borio sa Bensonom Hendersonom znaci moze iznenaditi dobra je borba bila, ako ga Nelson obori na pod uzima iraccassius wrote:Cody je dobar pravo. Evo i Almeida ubi PickettaDaryl Dixon wrote:Samo je svijetla buducnost pred Cody-jem Garbrandt-om, na 7-0 je sada. Interesantna borba ce biti izmedju Piketa i Almeide koji je na 19-0 haha najluđji je bio na vaganju, fol nabacio brze cvike![]()
A sto se tice eventa, cini mi se da su do sad svi ovi irci izgubili . Imaju jos Nelson, i Mcgregor.