MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Daryl Dixon
#3276 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
.
Last edited by Daryl Dixon on 27/06/2017 21:30, edited 1 time in total.
-
Dead Man Walking
#3277 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Uvijek su prognoze kako ce JBJ biti bjen, al covjek svaki put bez problema izadje kao pobjednik. 
- MaD_ProfessoR
#3278 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jedini put kad sam prognozirao da će biti bjen, bio je stučen od strane Gussa. Koliko je ta JBJonesova pobjeda nategnuta, znaju već svi.
Kauboj uskače na UFC FN Boston, manje od mjesec dana između 2 borbe! Kakav lik, kako srce! Bijesni leg kickovi protiv Jurya su mi najbolje što se dogodilo na UFC 182, ako izuzmem Felderov spining backfist
Interesantno će bit vidjet McGregorov nastup, dobar jeste, i vjerujem da će pobjedit Sivera, ali ne baš tako lako kako predviđa. Ovo bi mogla biti njegova najduža borba
(a volio bih da griješim:)
Kauboj uskače na UFC FN Boston, manje od mjesec dana između 2 borbe! Kakav lik, kako srce! Bijesni leg kickovi protiv Jurya su mi najbolje što se dogodilo na UFC 182, ako izuzmem Felderov spining backfist
Interesantno će bit vidjet McGregorov nastup, dobar jeste, i vjerujem da će pobjedit Sivera, ali ne baš tako lako kako predviđa. Ovo bi mogla biti njegova najduža borba
(a volio bih da griješim:)
-
vazna
#3279 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma dobit ce Gustafsson opet priliku to je sigurno, samo ce biti zanimljivo koga cete prizivati i nakon tog poraza. Vjerovatno ponovo Cormiera i sve tako u krug.Daryl Dixon wrote:Ma nažarit će njega Gustafsson ako bude prilike da se opet sretnu. Amin. Samo mi žao što do sabaha ostanem budan da gledam ovakav meč za koji si @profa dobar opis dao, i da gledam našmrkanog produženog konja!![]()
![]()
- Daryl Dixon
#3280 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
.
Last edited by Daryl Dixon on 27/06/2017 21:44, edited 1 time in total.
- MaD_ProfessoR
#3281 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
http://www.bloodyelbow.com/2015/1/10/75 ... r-mma-news
ovome se nekako najviše radujem. jedini logičan rasplet u velteru, ovo bi mogao biti loš meč ap za Hectora, osim ako ne nokautira Rorija u prvih 5 minuta, u što čisto sumnjam, pretvrd je i prebrz McDonald da bi tako pao.
ovome se nekako najviše radujem. jedini logičan rasplet u velteru, ovo bi mogao biti loš meč ap za Hectora, osim ako ne nokautira Rorija u prvih 5 minuta, u što čisto sumnjam, pretvrd je i prebrz McDonald da bi tako pao.
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#3282 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dvije solidne borbe u Nedelju ... kako li pustise Donalda Ceronea da se bori nakon samo 15 dana ..
Mirsad se bori protiv ovog momka 24.01.2015 ako ne bude nekih promjena :
http://www.sherdog.com/fighter/Paul-Redmond-56615
Imam osjecaj da ce Anthony Johnson nokautirati Gus-a ....
Mirsad se bori protiv ovog momka 24.01.2015 ako ne bude nekih promjena :
http://www.sherdog.com/fighter/Paul-Redmond-56615
Imam osjecaj da ce Anthony Johnson nokautirati Gus-a ....
-
cassius
#3283 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cerrone ce opet dobit Bensona
A cisto sumnjam da Siver moze Mcgregora dobit.
A cisto sumnjam da Siver moze Mcgregora dobit.
- Cracked
#3284 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
siver je tu da bude pretucen. Volim gledati MCgregora jako interesantan borac ai ovo siver je sam oda kesiraju prije borbe sa aldom. Tu ipak moze u obje strane otici borba, btw. drag mi je i siver uvijek interesantne borbe
- MaD_ProfessoR
#3285 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Aldo, bez obzira koliko je dobar sveukupno, u svakom segmentu borbe, postaje poprilično predvidiv u kretanju i odabiru kombinacija. To plaća tako što dobije dobre batine u posljednjih 5-6 borbi, pa čak ga je i Rikardo Lamas dobro nalupao-pružio iznenađujuće dobar otpor.
Ako McGregor prođe Sivera, to je Aldov kraj kao šampiona.
Siverova šansa je da ga ili jednom sastavi i nokautira, ili da ga uzme bodovno na hrvanje, al ne vjerujem da će mu bilo što od toga uspjeti.
Zanimljivo bi bilo vidjeti jednom spomenuti McGregorov prelazak u LW, i kakav bi stend ap bio između njega i Pretisa
Ako McGregor prođe Sivera, to je Aldov kraj kao šampiona.
Siverova šansa je da ga ili jednom sastavi i nokautira, ili da ga uzme bodovno na hrvanje, al ne vjerujem da će mu bilo što od toga uspjeti.
Zanimljivo bi bilo vidjeti jednom spomenuti McGregorov prelazak u LW, i kakav bi stend ap bio između njega i Pretisa
- EmiRem
#3286 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kao prvo jako volim Mcgregor-a . Medjutim, volio bih da ga vidim kakav je s wrestlingom kao i jiu jitsu. Protivnici koje je dosad imao su ruku na srce ''polovni'' . Mislim da je Aldo ipak druga dimenzija (iako ga i ja ne volim) samim tim sto je sve pocisitio pred sobom kako tako. Namlatili su ga mnogi al njegova ruka je na kraju uvijek bila podignuta.
Malo me je strah i za McGregora ovu borbu, neupitno je bolji, ali zadnje dvije sedmice vise provodi po televiziji pricajuci kako ce isprasiti Sivera i vec je mislima u borbi s Aldom sto naravno nije dobro. Prvo predji jedna most pa onda....
I da Siver je švabo, a znamo sta su švabe.
Conor je odlicna promocija za UFC al volio bi da ga vidim na zemlji (Jiu Jitsu) i protiv boljih hrvaca jer u MMA wrestling je nazalost glavni faktor. Sto se tice prelazak u vecu kategoriju mislim da ne bi imao sanse sa Pettisom.
Postby cassius » 15/01/2015 16:50
Benson je dobio Cerrone-a dva puta .
Malo me je strah i za McGregora ovu borbu, neupitno je bolji, ali zadnje dvije sedmice vise provodi po televiziji pricajuci kako ce isprasiti Sivera i vec je mislima u borbi s Aldom sto naravno nije dobro. Prvo predji jedna most pa onda....
Conor je odlicna promocija za UFC al volio bi da ga vidim na zemlji (Jiu Jitsu) i protiv boljih hrvaca jer u MMA wrestling je nazalost glavni faktor. Sto se tice prelazak u vecu kategoriju mislim da ne bi imao sanse sa Pettisom.
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#3287 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Siver je Rus - Njemackog porijekla ... ipak je rodjen i odrastao u Omsku (morao sam da idem da googlam da vidim gdje je to i u prilicnoj je "vukojebini" iako je grad od 1,5 miliona stanovnika ) bilo bi interesantno vidjeti otkud njegova Njemacka familija u toj Ruskoj zabiti ...iz Omska je inace iEmiRem wrote:Kao prvo jako volim Mcgregor-a . Medjutim, volio bih da ga vidim kakav je s wrestlingom kao i jiu jitsu. Protivnici koje je dosad imao su ruku na srce ''polovni'' . Mislim da je Aldo ipak druga dimenzija (iako ga i ja ne volim) samim tim sto je sve pocisitio pred sobom kako tako. Namlatili su ga mnogi al njegova ruka je na kraju uvijek bila podignuta.
Cerrone ce opet dobit Bensona![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Shlemenko
Nako, interesantan borac ali nije nikada bio u UFC-u, prvak do nedavno Bellatora u MW ali sad mu ide lose (izgubio od Ortiza) ...
- MaD_ProfessoR
#3288 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Napokon malo zapleta u velteru, otpala je dogovorena treća borba Hendriksa i Lawlera, umjesto toga Hendricks ide na Matt Browna, a Rory ide na Lombarda definitivno.
- ODB
#3290 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ima li gdje Lyota Machide? Zadnji put sam pratio 2012.Tad je onaj crnjo Jones ja mislim da se preziva bio prvak.
Ima li se gdje pratiti na netu uživo a da se ne plaća ?
Ima li se gdje pratiti na netu uživo a da se ne plaća ?
-
mefistofilis
#3291 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
cuj Rampage se vraca...
fina novost jer mi je drag borac ali... hmm, objektivno, ne mislim da je on vise za UFC-a
fina novost jer mi je drag borac ali... hmm, objektivno, ne mislim da je on vise za UFC-a
- MaD_ProfessoR
#3292 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Rampage, Brock, CM Punk, Overeem, keš mašine su to za UFC, nebitno kakvi su borci ili kakve će rezultate u borbama ostvariti, njihovo pojavljivanje povećava prodaju PPV-a i to je jedino što je organizaciji bitno.
Kimbo Slice potpisao za Bellator
, izgleda da će i Mirko njegovim stopama, taman mogu organizovati dobar freek show sa njima dvojicom.
Kimbo Slice potpisao za Bellator
-
mefistofilis
#3293 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
u potpunosti se slazem samo sto ipak jacksona ne bih stavio u isti kos sa punkom i lesnarom
- MaD_ProfessoR
#3294 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nisam ga spomenuo zbog nedostatka vještina (kao ni Overeema) već zbog trash talka, kreveljenja, a sve u cilju da se što bolje proda.
A Overeem, kad ga već spomenuh, na karizmu grmalja dobija obnovu ugovora i nove borbe uprkos očajnim rezultatima u UFCu
(uspio pobijediti ili likove na zalasku karijere, istrošene, ili ozbiljnim povredama oštećene), jedini razlog za to je što donosi hrpu love organizaciji.
Ako ne prođe Nelsona, neće imati više nikakvog opravdanja da ga drže, može u Bellator ili u WSOF, jal u FFC, sa Pokrajcem.
A Overeem, kad ga već spomenuh, na karizmu grmalja dobija obnovu ugovora i nove borbe uprkos očajnim rezultatima u UFCu
(uspio pobijediti ili likove na zalasku karijere, istrošene, ili ozbiljnim povredama oštećene), jedini razlog za to je što donosi hrpu love organizaciji.
Ako ne prođe Nelsona, neće imati više nikakvog opravdanja da ga drže, može u Bellator ili u WSOF, jal u FFC, sa Pokrajcem.
-
cassius
#3295 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Koja odluka sudija u co-main eventu hahaha
-
The BEN10
#3296 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Koja hrpa gluposti!MaD_ProfessoR wrote:A Overeem, kad ga već spomenuh, na karizmu grmalja dobija obnovu ugovora i nove borbe uprkos očajnim rezultatima u UFCu
Pa taj isti o kome pričaš je samo tako premlatio aktuelnog (doduše privremenog) prvaka Werduma.
- MaD_ProfessoR
#3297 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
The BEN10 wrote:Koja hrpa gluposti!MaD_ProfessoR wrote:A Overeem, kad ga već spomenuh, na karizmu grmalja dobija obnovu ugovora i nove borbe uprkos očajnim rezultatima u UFCu
Pa taj isti o kome pričaš je samo tako premlatio aktuelnog (doduše privremenog) prvaka Werduma.
Informisati se prije optužbi da neko iznosi hrpu gluposti, i(li) pažljivije čitati da bi se ispravno razumjelo napisano:
Njihova borba je bia u Strikeforceu 2011. god, a ne u UFCu, naveo sam njegove loše rezultate u okviru organizacije UFC.
Kad već spominješ i jednog i drugog, nevezano za hrpu gluposti,po rezultatima je jasno u kakvoj je trenutnoj formi jedan, a u kakvoj drugi.
Werdumov stend ap je toliko napredovao onoliko koliko je Overeemova karijera na zalasku.
McGregor neprikosnoven
-
The BEN10
#3298 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma nemoj mi reći - u čemu je razlika između UFC-a i Strikeforcea (kojeg je btw UFC kupio u međuvremenu)? U pravilima sigurno nije.MaD_ProfessoR wrote:Informisati se prije optužbi da neko iznosi hrpu gluposti, i(li) pažljivije čitati da bi se ispravno razumjelo napisano:
Njihova borba je bia u Strikeforceu 2011. god, a ne u UFCu, naveo sam njegove loše rezultate u okviru organizacije UFC.
Kad već spominješ i jednog i drugog, nevezano za hrpu gluposti,po rezultatima je jasno u kakvoj je trenutnoj formi jedan, a u kakvoj drugi.
Werdumov stend ap je toliko napredovao onoliko koliko je Overeemova karijera na zalasku.
E sad, šta je to Werdum uradio u zadnje vrijeme: dobio je likove iz top10 UFC-a, ali ništa posebno. Pazi, Hunt je 3 hefte prije borbe prihvatio da se bori, imao je ja mislim 160 i nešto kila, totalno zapušten. I takvog ga je Werdum lucky punchem dobio, a par puta je u prvoj rundi imao sreće da ga neki od onih swingova ne raznese. Minotaur na zalasku karijere, Nelsona dobio na bodove kao i nepoznatog Russowa. Jedino mu se pobjeda protiv Brownea može priznati kao OK rezultat.
http://en.wikipedia.org/wiki/Fabr%C3%AD ... rts_record
Da ne pričam kako bi prošao u borbi sa JDS-om (koji ga je prvi put, hmm, pa hajmo reći pregazio/raznio
Ako si sa druge strane pratio Overeemove borbe, mogao si vidjet da je Browne opasno visio kao i Silva, da ih je dobro popeglao prije nego su obojica preokrenuli situaciju.
Stoga, ne bih ja baš toliko dizao Werduma a ovog drugog gledao kao na autsajdera.
-
mefistofilis
#3299 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
meni je malo bezveze to sto je cain izgubio titulu.
nesto ne vjerujem da bi dana jonesu uradio isto
nesto ne vjerujem da bi dana jonesu uradio isto
- plagijator1975
#3300 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Meni je ovaj Dana White nekako pakaš
Sir Cain Velasquez
Sir Cain Velasquez