MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Superhikk
#3251 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Evo dobar link, za sad dobar
http://www.rojadirecta.me/goto/cricbox. ... annel1.php
http://www.rojadirecta.me/goto/cricbox. ... annel1.php
-
Rob_Atl
#3252 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
jao ukkinulu onu wiziwig stranicu za hd linkove preko sopcasta , al evo dobar je ovaj sto je super postavio
- Daryl Dixon
#3253 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
.
Last edited by Daryl Dixon on 27/06/2017 21:34, edited 1 time in total.
- dzeno123
#3254 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Bezveze borba bila, ne shvatljivo mi je koliko su duge Jonesu ruke i noge.
- medjutim
#3256 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nije losa borba bila, jako jako mi je zao DC-a. Koliko god ne volim Jonesa, mora mu se priznati da je fantastican borac, mozda najbolji u historiji MMA, jednostavno neprikosnoveni vladar svoje kategorije. Ako nareda jos par pobjeda, 3-4, mislim da ce biti zvanicno najbolji prvak ikada, nakon toga mislim da ide u HW. Sto se tice DC-a, jako dobro je poceo prve dvije runde, kasnije je kondiciono pao totalno i bio je neprepoznatljiv. Mislim da ga vise od poraza bole ona Jonesova bacanja. Na pres konferenciji je bio totalno slomljen, bas mi ga je iskreno bilo tesko gledati, plakao je i jedva govorio. Pitanje je da li ima glavu kao Cain, da se vrati jos jaci nakon ovog teskog poraza za njega, a uz to i godine su tu, 35 kuka ima. Volio bih iskreno da vidim Cain vs Jones, nakon fajta je izjavio da zeli vrlo rado protiv Cain-a.
-
mefistofilis
#3257 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
nije ovo DC kojeg sam ocekivao, bas mi krivo sto orangutana ne uze
a JJ bolje da ne ide u tesku jer tamo mu je glavno oruzje koje sada koristi relativno neutralizirano
a JJ bolje da ne ide u tesku jer tamo mu je glavno oruzje koje sada koristi relativno neutralizirano
-
cassius
#3258 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dobra borba
zao mi je DC-a ali sta ces
Da je bio aktivniji i mogao je dobit Jonesa. Poslije trece runde se ugasio , totalno.
JBJ prejak.
Da je bio aktivniji i mogao je dobit Jonesa. Poslije trece runde se ugasio , totalno.
JBJ prejak.
- plagijator1975
#3259 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Joj što ne mogu ovog JJ, malo reći pakaš od čovjeka.
Umrtvljuje borbu, da hoće doći Cainu da ga ovaj razmontira.
Umrtvljuje borbu, da hoće doći Cainu da ga ovaj razmontira.
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#3260 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Borba je bila odlicna, mislim da niko (mozda Alex) nije ovoliko pritisnuo Jonesa u prve tri runde ...sad stvarno ne vidim ko mu ista moze ...mozda jedino Alex ponovo....mislim znao sam da ce Jones pobijediti i to na bodove (napisao sam stranu prije) ali sam ocekivao da ce DC barem 2 runde uzeti prosto zato sto ce ga oboriti i dominirati u parteru ...hajde bar ono jedno DC-evo bacanje mi je bilo moralno zadovoljstvo ...jbg.
Hector Lombard odlican, ono bas se vidi iskustvo ...ja sto je Donald Cerrone ljut na Milesa Juryija, mislim da ce kraj one trece runde kada ga sutira biti na spicama ...ono bas bijesan na decka.
Hector Lombard odlican, ono bas se vidi iskustvo ...ja sto je Donald Cerrone ljut na Milesa Juryija, mislim da ce kraj one trece runde kada ga sutira biti na spicama ...ono bas bijesan na decka.
- dzeno123
#3261 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
To je to, i meni je najvece razocarenje sto ne vidim osobu koja ga moze sada pobjediti.UnscarD wrote:Borba je bila odlicna, mislim da niko (mozda Alex) nije ovoliko pritisnuo Jonesa u prve tri runde ...sad stvarno ne vidim ko mu ista moze ...mozda jedino Alex ponovo....mislim znao sam da ce Jones pobijediti i to na bodove (napisao sam stranu prije) ali sam ocekivao da ce DC barem 2 runde uzeti prosto zato sto ce ga oboriti i dominirati u parteru ...hajde bar ono jedno DC-evo bacanje mi je bilo moralno zadovoljstvo ...jbg.
- kritichar
#3262 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ma bezveze, koliko je najavljivano
Jones nema više šta da radi u ovoj kategoriji
ako pređe u tešku, učinit će obje kategorije zanimljivijim
Jones nema više šta da radi u ovoj kategoriji
ako pređe u tešku, učinit će obje kategorije zanimljivijim
-
Dead Man Walking
#3263 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nece preci, nakon borbe je rekao da ima problema da odrzava i ovu kilazu.
-
mefistofilis
#3264 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ja jos uvijek zelim da mislim da je DC jednostavno podbacio i da ovo nije onaj covjek kojeg smo ocekivali 
-
cassius
#3265 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
mefistofilis wrote:ja jos uvijek zelim da mislim da je DC jednostavno podbacio i da ovo nije onaj covjek kojeg smo ocekivali
DC jest podbacio, ali ne toliko koliko ga je Jones nadvladao. Pobjedio ga je u njegovoj igri i to DC-ija i boli toliko.
- Daryl Dixon
#3266 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
.
Last edited by Daryl Dixon on 27/06/2017 21:36, edited 1 time in total.
- kritichar
#3267 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Bezveze mu je to, danas pored svih mogućih preparata, on se ne može udebljati, pa noge mu ko čačkalice, da malo na njih nabaci bilo bi dovoljnoDead Man Walking wrote:Nece preci, nakon borbe je rekao da ima problema da odrzava i ovu kilazu.
Mislim da nije to razlog, u današnje vrijeme za vrhunske sportiste na tom nivou....ne vjerujem
- 4m3l
#3268 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Denis u bellatoru, ali ce imat prvo borbu u glory-u protiv pat barry-a po k1 pravilima

-
The BEN10
#3269 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
http://fightsite.hr/ufc/komentar-kako-j ... -ufc-a-182cassius wrote:DC jest podbacio, ali ne toliko koliko ga je Jones nadvladao. Pobjedio ga je u njegovoj igri i to DC-ija i boli toliko.mefistofilis wrote:ja jos uvijek zelim da mislim da je DC jednostavno podbacio i da ovo nije onaj covjek kojeg smo ocekivali
-
mefistofilis
#3270 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ne smije! Rekao sam vec, prelaskom bi izgubio svoju jedinu prednost koju ima u ovoj kategoriji: visinu/reach;kritichar wrote:Bezveze mu je to, danas pored svih mogućih preparata, on se ne može udebljati, pa noge mu ko čačkalice, da malo na njih nabaci bilo bi dovoljnoDead Man Walking wrote:Nece preci, nakon borbe je rekao da ima problema da odrzava i ovu kilazu.
Mislim da nije to razlog, u današnje vrijeme za vrhunske sportiste na tom nivou....ne vjerujem
opet bi on bio veci od dosta ljudi ali bi klinac mogao onako laktove bacati
-
cassius
#3271 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
The BEN10 wrote:http://fightsite.hr/ufc/komentar-kako-j ... -ufc-a-182cassius wrote:DC jest podbacio, ali ne toliko koliko ga je Jones nadvladao. Pobjedio ga je u njegovoj igri i to DC-ija i boli toliko.mefistofilis wrote:ja jos uvijek zelim da mislim da je DC jednostavno podbacio i da ovo nije onaj covjek kojeg smo ocekivali
Dobro receno. Zar je i Cowboy u Jonesovom kampu ?
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#3272 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jon Jones testiran pozitivno na kokain prije meca sa DC-ijem ...
http://espn.go.com/mma/story/_/id/12129 ... tscenterFB
- Daryl Dixon
#3273 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
.
Last edited by Daryl Dixon on 27/06/2017 21:29, edited 1 time in total.
- medjutim
#3274 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ja koliko sam skontao nije prije, nego poslije valjda?UnscarD wrote:Jon Jones testiran pozitivno na kokain prije meca sa DC-ijem ...
- MaD_ProfessoR
#3275 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Prije, i atletska komisija znala za rezultat nekoliko dana prije meča.
DC je pao nakon prve dvije runde, trebao je nastaviti skraćivati distancu i radit sa aperkatima, dirty boxing i onda tek na neke pokušaje rušenja.
Mislim da su trema, prevelika medijska buka, godine, višak adrenalina, učinili svoje u ovoj borbi.
Ne znam kako će se ovo sa JBJ završit, ali znam da će ako ikada pređe u HW dobit teške batine, od prvog, svejedno kojeg god mu dodijele.
Ako ostane u LHW, i Guss dobije svoju šansu još jednom, biti demoliran propisno. Kako god da bude, njegovi zlatni dani su prošli.
Ovo sa bijelim će ostat velika mrlja na doping test komisijama, atletskim komisijama i UFCu samom, koji mu izgleda neće oduzet pojas.
Kad se sjetim koju suspenziju je popušio Diaz zbog ganje, sramota!
Raduje me skora borba Mirsada Bektića
DC je pao nakon prve dvije runde, trebao je nastaviti skraćivati distancu i radit sa aperkatima, dirty boxing i onda tek na neke pokušaje rušenja.
Mislim da su trema, prevelika medijska buka, godine, višak adrenalina, učinili svoje u ovoj borbi.
Ne znam kako će se ovo sa JBJ završit, ali znam da će ako ikada pređe u HW dobit teške batine, od prvog, svejedno kojeg god mu dodijele.
Ako ostane u LHW, i Guss dobije svoju šansu još jednom, biti demoliran propisno. Kako god da bude, njegovi zlatni dani su prošli.
Ovo sa bijelim će ostat velika mrlja na doping test komisijama, atletskim komisijama i UFCu samom, koji mu izgleda neće oduzet pojas.
Kad se sjetim koju suspenziju je popušio Diaz zbog ganje, sramota!
Raduje me skora borba Mirsada Bektića