Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ocigledno je samo da ovakav JDS ne bi mogao meda s Cainom. A jos jedno tamburanje niko ne zeli gledat, cak i Dana White ne zna sta ce s JDS-om.
Sljedeci event je za 5 dana.
Fazon je sto bi oni JDS-ovi uddarci vecinu boraca ''usmrtili'' i bili okarakterisani kao izvanredani nokauti.Cim naidje neko s tvrdjom bradom (Miocic,Nelson) JDS izgleda neatraktivno mada se on stalno ovako bori.
Werdum ima sanse, i to dobre ...popravio se prilicno u standupu, Cainova rusenja mogu lose da zavrse po njega sa Werdumom na ledjima ...
Kad ce se oporaviti Cain ? Mogli bi sljedece gledati Travis Brown vs Werdum ... ko zna... mada nekako najlogicnije bi sada bilo Werdum vs JDS remach...
Cain bi navodno mogao biti spreman u martu tako da se on ceka.S obzirom na JDS-ove povrede mislim da ce i on odmoriti i cekati ishod tog meca.Ukoliko Cain nekim cudom izgubi mogli bi ponovo gledati werdum-JDS, ako Cain pobijedi vjerovatno JDS-Brown i pobjednik te borbe ide na titulu....
Joo bio sad na UFC-u kao freefight friday pa pustili DC vs Hendo ... pa sam je pogledao ponovo ...jbt da ne znas da je to Hendo rekao bi da je "decko" potpuno zalutao ...mislim jeste njemu skoro petoba godina ali ipak ...
Ipak, onaj Jones je cudoviste, nisam siguran sta moze DC da uradi. Predpostavljam da ce strategija biti takva da mu se anulira reach, sa nekim uletima pa onda rusenje ali Jones nije jednostavan za srusiti...plus ocekivat ce to. Ako bih isao logikom, Jones ovo uzima. Srcem , navijam za DC-a ...
UnscarD wrote:Joo bio sad na UFC-u kao freefight friday pa pustili DC vs Hendo ... pa sam je pogledao ponovo ...jbt da ne znas da je to Hendo rekao bi da je "decko" potpuno zalutao ...mislim jeste njemu skoro petoba godina ali ipak ...
Ipak, onaj Jones je cudoviste, nisam siguran sta moze DC da uradi. Predpostavljam da ce strategija biti takva da mu se anulira reach, sa nekim uletima pa onda rusenje ali Jones nije jednostavan za srusiti...plus ocekivat ce to. Ako bih isao logikom, Jones ovo uzima. Srcem , navijam za DC-a ...
Tu borbu inače imaš na YT i to na zvaničnom UFC kanalu:
Btw mislim i nadam se da će ga se DC nabacati po oktagonu kao što je Barnetta i Henda bacao.
Ja bih volio isto ali mislim da su za to male sanse ....kakve su prognoze ostalih za ovaj mec godine (prosle iako je u novoj) ...?
Ja mislim da Jones ovo uzima a navijam za DC-a . I to mozda i na bodove...
Po meni su realne šanse da Cormier pobjedi, veće izglede ipak ima Jones ali što da ne, nije ni Gustafsonu puno falilo
niko nije nepobjediv, a Cormier je stvarno dobar, a i trenira, po meni, sa čovjekom koji je kvalitetniji i od Jonsa
kritichar wrote:Po meni su realne šanse da Cormier pobjedi, veće izglede ipak ima Jones ali što da ne, nije ni Gustafsonu puno falilo
niko nije nepobjediv, a Cormier je stvarno dobar, a i trenira, po meni, sa čovjekom koji je kvalitetniji i od Jonsa
Cain Velasquez je Ajatolah za MMA, ja boljeg borca nisam gledao, šampion u svakom smislu rječi.
Jones je odličan sa odličnim predispozicijama al je pakaš kad mu ne ide pa ljudima gure prste u oči zato navijam za DC svim srcem