LP u rukometu

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ripicipi

#226 Re: LP u rukometu

Post by Ripicipi »

Svaka cast komentatoru na arenasportu :thumbup:
amrica

#227 Re: LP u rukometu

Post by amrica »

potres_mozga wrote:Svaka cast komentatoru na arenasportu :thumbup:

:thumbup:
Baltazar_khan

#228 Re: LP u rukometu

Post by Baltazar_khan »

ciudad real - zagreb 30-20 završeno. sad su španci ponovo prvi na tabeli, i da bi zadržali prvo mjesto treba im pobjeda u rumuniji :thumbup:
cyprus

#229 Re: LP u rukometu

Post by cyprus »

Baltazar_khan wrote:ciudad real - zagreb 30-20 završeno. sad su španci ponovo prvi na tabeli, i da bi zadržali prvo mjesto treba im pobjeda u rumuniji :thumbup:
Al' Zagreb ima priliku da nam zabiberi :D :oops: :-)
Baltazar_khan

#230 Re: LP u rukometu

Post by Baltazar_khan »

ne želim to da zamišljam :run:
ultima_palabra

#231 Re: LP u rukometu

Post by ultima_palabra »

cyprus wrote:
Baltazar_khan wrote:ciudad real - zagreb 30-20 završeno. sad su španci ponovo prvi na tabeli, i da bi zadržali prvo mjesto treba im pobjeda u rumuniji :thumbup:
Al' Zagreb ima priliku da nam zabiberi :D :oops: :-)
Zbog njih je Bosna i došla u priliku da bude četvrta... mislim da će oni to pošteno odraditi, ako ništa zbog Irfana.
samo malo

#232 Re: LP u rukometu

Post by samo malo »

Zagreb je u slaboj formi, imali su potrese unutar kluba ove zime (vec poznato, pa da ne navodim sad detalje), ozlijedjeno im je nekoliko igraca koji su starteri, i poraz kod kuce od Rusa uopste nije nemoguc.
van Basten

#233 Re: LP u rukometu

Post by van Basten »

i mene Zagreb brine... jedva su dobili rumune kući prošlu, sada ih nakaratao Ciudad kao da smo mi... a ako Flensburg nas dobije (a hoće), onda su sigurni treći pa ni motiva neće imati... kad glupani ne igraju u isto vrijeme barem zadnje kolo... ali opet smatram da je Zagreb i ovakav klimav kakav jeste sada jači od tih rusa i da će sportski motivi preovladati na kraju.
Za Ciudad uopšte nemam brige
MyCore

#234 Re: LP u rukometu

Post by MyCore »

MA dobicemo Flengsburg, da se puno ne kontamo ;-)
smoki_choko

#235 Re: LP u rukometu

Post by smoki_choko »

čestitke bosni na dvijema pobjedama u dramatičnim završnicama. nadamo se da ce se i ostali rezultati poklopiti u zadnjem kolu pa da bosna prodje u top 16. da ne bude ko prije sezonu dvije kad su imali sve u svojim rukama i onda odigraju nerijeseno sa onim grcima u gostima :roll:
Il_Principe

#236 Re: LP u rukometu

Post by Il_Principe »

smoki_choko

#237 Re: LP u rukometu

Post by smoki_choko »

dobro se drže 6-6 :thumbup:
hary

#238 Re: LP u rukometu

Post by hary »

Mladost Bosne :thumbup:
Irfan koji ih forsira :thumbup:
Iako sam sumnjao u njega kad je dosao, a narocito poslije raspada prosle godine, sada niko sretniji od mene sto me demantovao.
smoki_choko

#239 Re: LP u rukometu

Post by smoki_choko »

al ih skida golman :thumbup: :dance:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#240 Re: LP u rukometu

Post by Admir_1984 »

Il_Principe wrote:http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=207

link za flensburg - bosna
djaba kad ovo novo govno od adsl-a steka :x :x :x :x
Doda37

#241 Re: LP u rukometu

Post by Doda37 »

Ima prenos na Eurosportu njemackom FTA na Astri 19E

13:9 poluvrijeme
bailaor

#242 Re: LP u rukometu

Post by bailaor »

Svaka cast momcima za zalaganje, treba ih maximalno podrzati. 8-) ;-)
Il_Principe

#243 Re: LP u rukometu

Post by Il_Principe »

dobro je, mada je moglo i bolje, malo su i sudije grijesile, al eto da je samo drzati ovako gol za gol, pa do kraja da im se i priblizimo i pokusamo pobjediti ili bar X izvuci :D

edit: Admir@ probaj ovaj link od arene http://sporttv.ucoz.com/index/arena_sport_1/0-6
Baltazar_khan

#244 Re: LP u rukometu

Post by Baltazar_khan »

serija bosne od 0-3 :thumbup:
smoki_choko

#245 Re: LP u rukometu

Post by smoki_choko »

sutra prva od dvije odlucujuce tekme za historijski uspijeh
constanta - ciudad real
zlaataan

#246 Re: LP u rukometu

Post by zlaataan »

10 minuta Flensburga bez postignutog gola! :dance: :thumbup: :bih:
smoki_choko

#247 Re: LP u rukometu

Post by smoki_choko »

zlaataan wrote:10 minuta Flensburga bez postignutog gola! :dance: :thumbup: :bih:
i 9 bosne
translater

#248 Re: LP u rukometu

Post by translater »

solidna prestava...i da...10 minuta bez gola za njemce!!!! svaka cast...

da je zadrzat ovako mladu ekipu na okupu koju sezonu...pa sigurno bi se dostigao nivo gdje bi se pobjedjivale i jace ekipe od ovih rusa i rumuna :thumbup: :bih:
_Dame_

#249 Re: LP u rukometu

Post by _Dame_ »

Prvo, svaka cast nasim za zalaganje.

Odbrana je odlicna, s tim da onakav ofanzivan model tesko i najspremnije ekipe mogu izdrzati citavu utakmicu.
Kod nasih momaka se to vidjelo, drugo poluvrijeme nismo mogli dahnuti. U svakom slucaju zalaganje odlicno :thumbup:
Nadajmo se da ciidad i zagreb ne kiksaju, da gledamo nekog atraktivnog protivnika u skenderiji.
Baltazar_khan

#250 Re: LP u rukometu

Post by Baltazar_khan »

Obrvan:Pobjeda za samopouzdanje

Pred posljednji susret skupine D rukometne Lige prvaka u kojemu igrači CO Zagreba, u subotu u 17.30 sati, dočekuju ruski St. Peterburg glavnu riječ vodila je liječnička služba hrvatskog prvaka.

Lista ozlijeđenih rukometaša u CO Zagrebu već je neko vrijeme poduža, a posljednji šok trener Obrvan doživio je saznavši da neće moći računati na Tončija Valčića, koji je zbog upale crvuljka hitno operiran te se nalazi na oporavku u bolnici.

Listi ozlijeđenih, koju već duže vremena predvode kapetan Zlatko Horvat, Vukić i Kovačević priključio se i Valčić, a čitavu zdravstvenu situaciju pojasnio je i liječnik Zagrebaša, dr. Čengić: “Ne možemo se pohvaliti zdravstvenim stanjem ekipe, možemo reći kako čitave sezone nemamo sreće s ozljedama. Posljednji u nizu je Valčić, koji je zbog upale crvuljka podvrgnut operativnom zahvatu, dobro se oporavlja u bolnici, ali neće biti na raspolaganju treneru barem tri tjedna. Postojala je i opcija da laparaskopski riješimo njegov problem, no, zbog ozbiljnosti i težine zahvata odlučili smo se da je za njegovo zdravlje najbolji klasičan pristup te će i oporavak u skladu s tim trajati i malo duže.”

Međutim, nisu to svi zdravstveni problemi koji muče hrvatskog prvaka. “Kopljar ima problema s nogom, priključio se treningu, ali pitanje je koliko će biti u stanju odigrati. Imali smo problema s virozom ovaj tjedan, a što se tiče ostalih igrača, Škof se priključio ekipi, trenira, a vjerojatno će u punom pogonu biti tek za osminu finala. Špiler se polako oporavlja od udarca kojeg je dobio u susretu protiv Ciudad Reala, ali ako trener odluči bit će sposoban zaigrati.”

“Stanje Kovačevića je još uvijek neizvjesno i vrijeme njegova povratka još uvijek je upitno. Upala pubične kosti je kronična bolest, nastajala je dulje vrijeme i tek nakon nove magnetske rezonance znat ćemo više”, završio je dr. Čengić.

Trener Zagrebaša Ivica Obrvan bio je najviše pogođen izostankom Tončija Valčića: “Najviše me, kao trenera, neugodno iznenadio izostanak Valčića. Sve se iznenada dogodilo, a on mi je glavni igrač i prva opcija, i u napadačkim i obrambenim zadaćama. Očekujem da ćemo Ruse dobiti i bez pomoći ozlijeđenih igrača, ali upitno je hoće li se Tonči oporaviti do osmine finala i onda smo u velikim problemima. Priliku će na njegovoj poziciji dobiti Gojun, Špiler i Bogunović. Od njega pogotovo ne možemo očekivati čuda, ali momci će dobit šansu te se nadamo kako će ga na najbolji način nadomjestiti”

Obrvan se osvrnuo i na ostale probleme vezane za sastav koji će se suprotstaviti St. Peterburgu: “Špiler je lagano trčkarao, ali Dinart ga je pošteno udario u kvadriceps i trpi jake bolove. Manuel je izvrnuo zglob, ali danas će trenirati i do subote će se oporaviti.”

Kopljarovo stanje još je neizvjesno, a desni vanjski CO Zagreba, usprkos ozljedi koju vuče dobio je i poziv izbornika reprezentacije Goluže. “Hoće li Kopljar igrati ovisi o njemu. Ako kaže da može, bit će u sastavu. On trenira, ali ima problema s desnom nogom, koja mu je bitna kod odraza za skok šut. Susret u subotu bit će test za njega, ako će biti zdrav za utakmicu protiv Rusa, bit će i zdrav za reprezentaciju.” zaključio je Obrvan.

O protivniku nije bilo puno riječi. CO Zagreb će na kraju biti treći u skupini D, ali Rusi još uvijek ganjaju prolaz u osminu finala Lige prvaka. “Očekujem pobjedu i protiv St. Peterburga, trebat će nam zbog samopouzdanja ovih mladih igrača i dobre atmosfere pred nastavak natjecanja. Oni su u nastavku pokazali zube u svakoj utakmici. Protiv Flensburga su čitavo drugo poluvrijeme bili na tri do četiri pogotka razlike, ali imaju i veliki motiv jer bodom ili pobjedom idu dalje. Svaku utakmicu ćemo odigrati maksimalno, nadam se da ćemo nadoknaditi izostanke, ali ne očekujem ništa drugo nego pobjedu.”

Luka Stepančić u prošlom susretu zamijenio je ozlijeđenog Kopljara, a vjerojatno će i u ovoj utakmici dobiti priliku: “Očekuje nas teška utakmica, mi smo motivirani i stavili smo si imperativ pobjede. Mlađi igrači će sigurno dobiti priliku te se nadam kako ćemo uz pomoć publike i uz naše maksimalno zalaganje ostvariti pobjedu, koja nam je bitna za samopouzdanje za nastavak natjecanja.” (sportnet.hr)
Post Reply