Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sujmivac wrote:Moro je neko danas zajebat a po obicaju ko ce nego zabari
drugo je sto imas prevelika ocekivanja realno jedini kiks danas je bio island norveska ostalo sve realno...
a da te "utjesim" Desto je fulio odlicnu sansu u 89' sam na golmana doduse pod pritiskom ali odbranio golman i to je to mada je i Bugarska imala i pritisak i incijativu i prilike... 86-87' lik s 5 metara ko duh sam nabija loptu nebu pod oblake
u utorak pravimo haos opet drugovi i drugarice
ceka se samo jos da messi i kompanija ne kiksaju pogodi levat stativu maloprije al eto vode 2 1 pa im halalim
Hartlepool - Carlisle 1/2 28,00 kvota u lutriji vala 20-30 markica se moze odvojiti sutra za ovaj par pa uzivati u plodovima necije "greske" a kakva su vremena ne bi me cudilo da su kladionice pocele se baviti i ovim internet obmanama da navuku nas levate
x__eko__x wrote:Seattle-Oakland 1.inning X kvota 1.80
Koliko se malo poena očekuje u ovoj utakmici dovoljno govori podatak da je granica zbroja poena postavljena na 6.5. Ove dvije ekipe inače postižu vrlo malo poena: Mariners-i su 27. u ligi po broju runova a Athletics-i su 18. Današnji startni bacači obje ekipe su izvrsni i dozvoljavaju vrlo malo poena. Za Mariners-e starta Felix Hernandez (13-6) 2.51ERA; koji ima još impresivniji učinak ukoliko se pogleda zadnjih 15 startova u kojima bilježi nevjerojatnih 1.62ERA. Za Athletics-e starta A.J. Griffin (4-0) 2.26ERA koji je u prošloj utakmici (vratio se nakon ozljede) dozvolio Bostonu svega 1 run kroz 7 inninga. Ovdje bi moralo biti 0:0 u 1.inningu ukoliko netko ne iznenadi i pogodi home run
Jamajka-SAD 2 (kvalitetnija su ekipa od "trkača" a i u dobroj su formi)
Kostarika-Meksiko 2 (uvijek su u međusobnim sa lahkoćom dolazili do pobjede, a i oni su u dobroj formi kao i Ameri)
Washington-Los Angeles(-7,5) H2 (domaćini su najgora ekipa WNBA, a gosti nakon 3 poraza imaju priliku da se malo oporave i zabilježe pobjedu. Prva tekma je bila 101-70 za anđele)
Barueri-Atletico PR 2 (Barueri samo 13 bodova iz 22 meča, prikovani za dno tabele, a gosti u dobroj formi, bez poraza u posljednih 6 tekmi i imaju šansu da se u potpunosti uključe u borbu za plasman u Seriu A)
kvota : 19,30
Postao/la imam dana 07/09/2012 22:44
@zlaja
jbg..drugi je bio app, a prvi je bitan
hoćel' gaučosi uzet u hendikepu noćas uz Leov gol ?
naravno da može, al ti kretenu igraj kontra napušenih sprintera
Danska-Češka 1 (neko je naveo da su Česi oslabljeni, a Danci su svakako kući jaki i neumoljivi)
Hamburg-Wisla 1 (Za Hamburg je neuspjeh što uopšte igraju kvalifikacije, tako da će dati sve od sebe da ih uspješno prođu i plasiraju se u LP gdje im je po kvaliteti i mjesto. Prošle sezone su u 2 navrata dosta lahko uzeli Poljake)
BiH-Rumunija(+17,5) H1 (večeras neće biti pritiska, vjerujem ni opuštanja i mislim da će se ići na nabijanje razlike i pravljenje odlične atmosfere)
Murray-Berdych 1 (Mislim da je kvalitetniji, ali mu neće biti lahko)
Kuressaare-Paide 1X (Domaćinima gori pod nogama a gosti su sigurni. Prije sedam dana su im uzeli bod u gostima, a i izgleda da ima neke saradnje među ovim klubovima. Mogao bi biti i čist 1, al eto neka X-a )
BlueBlood wrote:hajmo, ko zna koji je par, sutra se igra? imal ko kakvu gumicu na kompu da moze ovo izbrisati?
ovde me samo buni sto je lik izolir trakom lijepo monitor a Bog dao paint i printscreen al eto... ispratio u lutriji 29 kvota mashala pa da se ode malo i na zimovanje ove godine
PriNc_ba wrote:
ovde me samo buni sto je lik izolir trakom lijepo monitor a Bog dao paint i printscreen al eto... ispratio u lutriji 29 kvota mashala pa da se ode malo i na zimovanje ove godine
PriNc_ba wrote:
sklonjen par u lutriji, u Premieru kvota 21
al' zato ima na bet365 @29
treba onda pet0ka bar metnut.. haj sta fali
a ona moja 3 para nisu prosla, jebeni madjarima traze peti par.. pu majku im
na onaj prvi dodam shefild united X2 i swindow 1, na kvotu 5,1, cenera i jebajga dosta