Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
favors brat puca 2 slobodna za over i jedno fuli drugo zabije i izadje i ne vrati se vise na teren do kraja trece i citavu cetvrtu i evo sad i produzetak. povrijedio se debil. kakav peh jbt mamu mu jebem
Irving 11 u prvom i 1 u drugom poluvremenu i 9 u produzetku sut 5-23
Ja fkt ne znam sta se desava al zadnjih 10 dana kad padnem na jednom to je obicno neki jaci igrac s 20+ suteva i bas tu tekmu ide na ispod 30% sut... Pa majku mu jebem vise
pozdrav da li ste culi novosti iz premier kuhinje ili je to samo laz naime uplate na racun odnosno isplate su moguce samo u poslovnici u kojoj smo uclanjeni nesto kao maxbet
noviclan wrote:pozdrav da li ste culi novosti iz premier kuhinje ili je to samo laz naime uplate na racun odnosno isplate su moguce samo u poslovnici u kojoj smo uclanjeni nesto kao maxbet
dje ce mi to uradit jbt pa premier mi je glavno transakcijsko sredstvo za pik.ba sve sto prodajem u druge gradove prodajem tako da mi uplate na racun ahhahaha
noviclan wrote:pozdrav da li ste culi novosti iz premier kuhinje ili je to samo laz naime uplate na racun odnosno isplate su moguce samo u poslovnici u kojoj smo uclanjeni nesto kao maxbet
šta ako poslovnice više nema?
E vidi sada ovo i nemoras bas u maticnu poslovnicu (tako mi je prva radnica rekla - ja se sasrao), dosao ja u maticnu kad kaze oa druga ma ja danas su to uveli uplate mozes vrsiti u premier sport kladionicama odnosnk premier world sport kladiionicama, odem ja na listu uplate isplate kad nema ovih zadnjh poslovnia koje su otvarane (uvjerit ce te se sami)
PriNc_ba wrote:dje ce mi to uradit jbt pa premier mi je glavno transakcijsko sredstvo za pik.ba sve sto prodajem u druge gradove prodajem tako da mi uplate na racun ahhahaha