Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joj ibake brata za 15 minuta ispuco 6 faulova i 0 bobaka
za danas
inter nije uzeo 3 sezone bolonju na svom terenu, potencijalna bomba i atletiko bajern 2+ u prvom poluvremenu, sarajevo 2, psv 3+ i everton daje gol...
eh sad samo mi je diskutabilno x2 na bolonju ili 1 na inter
Vidio Sam Sam kemba I obrva under I. To bi sigurno pao na 4. Anderson over I to bi pao.
Me znam... Mozda je I bolje
PriNc_ba wrote:Za sad te niko ne prati. Prvi koji pocne imam osjecaj da ce najebat hahahahahah
Al samo deri
Sta je fazon ? Sta igra ?
igra 11 listica nba kosarkasa na svaki stavlja po 4 kosarkasa. bjesomucno nasumicno lupa i na dosta listica bude istih parova npr neki kosarkas over na 5 listica mu se desi ulaze na svaki listic istu cifru. prodjes jedan listic vracas ulog, a svaki sljedeci je dupli dobitak. do sad je svaku noc prolazio 2 listica minimalno
dumi raspojaso si se veceras cak i marku dobar i sa jednim ako prodje hahahahha ajd aBd makar 6 da dobijes
PriNc_ba wrote:Za sad te niko ne prati. Prvi koji pocne imam osjecaj da ce najebat hahahahahah
Al samo deri
Sta je fazon ? Sta igra ?
igra 11 listica nba kosarkasa na svaki stavlja po 4 kosarkasa. bjesomucno nasumicno lupa i na dosta listica bude istih parova npr neki kosarkas over na 5 listica mu se desi ulaze na svaki listic istu cifru. prodjes jedan listic vracas ulog, a svaki sljedeci je dupli dobitak. do sad je svaku noc prolazio 2 listica minimalno
dumi raspojaso si se veceras cak i marku dobar i sa jednim ako prodje hahahahha ajd aBd makar 6 da dobijes
Nije lose. Samo sto je glupost stavljati istog igraca na vise listica, padnes na njemu i odmah gubis 3-4 listica. Ima ih 40-50, i plus jos br. poena na tekmama, znaci sasvim dovoljno da se na svih 11 listica nadju razliciti parovi
Al dobro, od Duminja i nisam navik'o na neke ekstra pametne poteze
Ma suti.. Ovako kad odigram samo se stisnem ko na solji da jedan prodjem
Poguro Sam uplatu veceras kao znak zahvalnosti za prethodne veceri.... A iskustvo mi govori da najcesce padam kad Sam najsigurniji ili kad najvise uplatim
Ne lupam BA's koliko. Isti igrac mi se nadje najvise na tri tiketa i to dva puta over, jednom under...
Veceras ima izbora pa nema precise duplih
Edit: pametni, hajde ti uzmi na NBA 300 keka za 4 noci