Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nabije Boston 20 razlike I 10 minuta do kraja ulazi Bradley I za 3 min sa sedan ide na 15 poena.
Jebo ti mater, redovno me obaras na over kad treba a kad imas 20 razlike pogadjas sve steta, mogo prva dva odma proci. Na drugom cekam andersona manje, sve ostalo plus
Prince, ako I veceras ubodem lovu na NBA, sjebacu se
Dva proso ( na cetiri pao po jedan, od ta cetiri dva puta po pola kosa). Uduplo. Onaj sto me nagovorio I nije budala. Fala mu.
Prva noc 3/11, druga 2/11, treca 2/11.
Dobar 300
Ako mi ne bude mrsko slikati, u toku Dana, uslikacu ti. bar ovako ko sinoc sto Sam postavio tek odigrane
bravo
Ovdje svi postavljaju sta izgube, niko vise ne djeli dobitnicke prijedloge :d
jel to vjerujete u crnu magiju pa ono postavis u sta nisi siguran, a u sta jesi sakrij
hahahaha
salim se, cestitam svima koji su sinoc uzeli lovu
ja sam igrao 1x, na chelsie tu sam kiksno za 120 :/
duminjo wrote:Dva proso ( na cetiri pao po jedan, od ta cetiri dva puta po pola kosa). Uduplo. Onaj sto me nagovorio I nije budala. Fala mu.
Dobar 300
Ako mi ne bude mrsko slikati, u toku Dana, uslikacu ti. bar ovako ko sinoc sto Sam postavio tek odigrane
Sad sam zbunjen
Zar nisi rekao da igra 11 listica po marku sa po 4 igraca? I s jednim dobitnim vracas ulog a sa dva si dobar duplo? Ili si nas slagao da si 22 markice samo uplatio za pocetak ?
Al neka mashala, dok ide igraj jbg. Ja znam ako bih poceo da bih se u najboljem slucaju samo vrtio oko nule.
Jel mi se čini ili u AmeriKi isplaćuju i ulog uz dobitak. Npr uplatiš 20 km na kvotu 5, dobitak 100 dobiješ i plus 20 km što si uložio, ovo je baš fer ako je tako...
duminjo wrote:Dva proso ( na cetiri pao po jedan, od ta cetiri dva puta po pola kosa). Uduplo. Onaj sto me nagovorio I nije budala. Fala mu.
Dobar 300
Sad sam zbunjen
Zar nisi rekao da igra 11 listica po marku sa po 4 igraca? I s jednim dobitnim vracas ulog a sa dva si dobar duplo? Ili si nas slagao da si 22 markice samo uplatio za pocetak ?
Al neka mashala, dok ide igraj jbg. Ja znam ako bih poceo da bih se u najboljem slucaju samo vrtio oko nule.
Eh prince. Valjda je sad jasnije I nije bitno koliko Sam uplatio prvu noc. Stavio Sam bio na racun maksuz 22KM za ovo, al kad Sam krenuo igrati, kontam, stavicu po dvije markice na svaki a odigracu bruku parova, necu imat ozbiljan tiket i zato podebljam uplatu.
Kako god, bitno je ono sto si napiso da jedan prolaz stavlja na nulu a dva dupla. Tri su vec premija.
Prva noc 3/11. Drugs 2/11 I treca 2/11.
Veceras nesto I nema utakmica. Valja izvuci parove
Prva noc https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... JpIjoidCJ9