Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Steta za taj tiket, ali realno Luksemburg vec par godina vis enije kanta za nabijanje, oni i Farski Otoci su se izdigli malo od pukog nabijanja gol razlike, ali opet steta...
thompson over 19
mozgov over 12
thompson over 12 skokova
igoudala over 11
ne bude li kakvih sranja s licnim i kakvih sranja s teskim blowoutom dosta ranijim mislim da ce ovo proci glat mozda cak i do kraja trece cetvrtine.
sumnjam da ce kerr mijenjati taktiku u odnosu na proslu tekmu sto znaci da ide niska petorka i igi satire.. delavedova je odmorio koliko toliko i realno je ocekivati opet slicnu odbranu na curryu tako da se thompsonu i igiju otvaraju vrata... mada ja nesto ocekujem da bi green mogao isto satrati ali eto ipak ovu dvojicu sam odabrao. mozgova nema ko da cuva jos pogotovo kad krene udvajanje na dzemu a u ovoj niskoj petorci thompsonu ne moze niko nista... proslu je tekmu u prvih 5 napada skupio 4 ofanzivna i 1 defanzivni skok tako da... takodjer i dzemo je vrlo dobar izbor za skokove over.
sve u svemu mislim da ce veceras doci sve kako treba na nba
Last edited by PriNc_ba on 14/06/2015 19:19, edited 1 time in total.
Dajte koji par basketa i igrača, ima utakmica more, Reggio, Efes, Bayern, Olympiacos, Barsa itd
EDIT:
Satoransky preko
Maveokefalidis preko
Printezis preko
Dixon preko
Wanamaker preko
Krstic preko
Manje sigurni po meni ali nikad se ne zna
Djedovic
Fotzis
Granger
Tomic
Svi preko
Bamberg Bajern preko kosevi
Sretno
Lose pravo, mada su samo Krstic i Djedovic podbacili poprilicno dok su svi ostali bili na pola kosa ili kos od prelaska granice, Bamberg Bayern lagano preko.
Dajte koji par basketa i igrača, ima utakmica more, Reggio, Efes, Bayern, Olympiacos, Barsa itd
EDIT:
Satoransky preko
Maveokefalidis preko
Printezis preko
Dixon preko
Wanamaker preko
Krstic preko
Manje sigurni po meni ali nikad se ne zna
Djedovic
Fotzis
Granger
Tomic
Svi preko
Bamberg Bajern preko kosevi
Sretno
Lose pravo, mada su samo Krstic i Djedovic podbacili poprilicno dok su svi ostali bili na pola kosa ili kos od prelaska granice, Bamberg Bayern lagano preko.
E jbg braco popadali smo k'o sa kruške taj rani basket i ja i ti i noviclan