Inter1908 wrote:kretenu jedan stornirani ti listiciTirkiz wrote:da se zeleni za dobro jutro, uspjesan pocetak dana i sedmice
para na paru, uš na fukaru. ako ti se ne svidja blokiraj moje postove ili jednostavno ignorisi
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Inter1908 wrote:kretenu jedan stornirani ti listiciTirkiz wrote:da se zeleni za dobro jutro, uspjesan pocetak dana i sedmice
svaka cast drugTirkiz wrote:da se zeleni za dobro jutro, uspjesan pocetak dana i sedmice

e cuj ignoriraj postoveTirkiz wrote:Inter1908 wrote:kretenu jedan stornirani ti listiciTirkiz wrote:da se zeleni za dobro jutro, uspjesan pocetak dana i sedmice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
para na paru, uš na fukaru. ako ti se ne svidja blokiraj moje postove ili jednostavno ignorisi
Sretno.Tirkiz wrote:da se zeleni za dobro jutro, uspjesan pocetak dana i sedmice
Otkrij pederaexpertx wrote:Sretno.Tirkiz wrote:da se zeleni za dobro jutro, uspjesan pocetak dana i sedmice
koja ovo kladionca dopusta uplatu 1000 KM ?
hodža wrote:Green 0/5 sut![]()
Jesi usto pasaaaaaTirkiz wrote:da se zeleni za dobro jutro, uspjesan pocetak dana i sedmice

VIOLE USRALE i svaku drugu noc neki majmuni useru fin tiket za oko stojeduminjo wrote:Ma ja na sva tri tiketa imam bruklin pa zato napisah boston kechodža wrote:
X2 odigrano + Aldridge, Irving i Green over, Dalas hendikep i N.Orleans 1&underi green mi je under
I opet imam vankuver![]()
N.orleans 1/1
Dalas1/1 (ovdje sam se mozda malo zajebo, detroit zna iznenadit u gostima)
Nicksi 1X
G.state 1X
I da viole ne useru

x_lecter wrote:Jesi usto pasaaaaaTirkiz wrote:da se zeleni za dobro jutro, uspjesan pocetak dana i sedmice
![]()
![]()