Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
phillie wrote:ma tu x ostaje, igraju uzvrat i city lagano uzima....
Ma igraju za kladionicu, juce gledam na pinacle uplaceno skoro 800000 eura na pobjedu citiya, danas je vjerovatno uplaceno i jos barem 3 puta toliko ....cista zarada ko suza
Real Madrid ganja novi rekord! Nisu primili gol zadnjih 7 kola i time su se izjednacili sa svojim rekordom iz 1997. godine. Ako danas ne prime gol (siguran sam da nece) postavit ce novi rekord Spanse Primere! Dakle 35 dana nisu primili gol i taj niz se danas nastavlja uz odlicnu kvotu
Sretno!
phillie wrote:ma tu x ostaje, igraju uzvrat i city lagano uzima....
Ma igraju za kladionicu, juce gledam na pinacle uplaceno skoro 800000 eura na pobjedu citiya, danas je vjerovatno uplaceno i jos barem 3 puta toliko ....cista zarada ko suza
Sent from my Rucno ticalo
jel jebeno kad ti teorija padne nakon minute?
hahaha drago mi je zbog jaska sto je ovo proslo. A sto se teorije tice, jos jedan primjer da ovih dana sa kladionicom ni naopako ne mogu... da bacim niz vodu vise bih profitirao.
01:00 Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres tip 1 1,80
Iznenadila me kvota, Columbus dere sve redom, hvata se pozicija za play off, Buffalo...oni nemaju sta ganjati, njima je fenjer do kraja sezone. Mislim da ce do veceras oboriti bar na 1.70.
01:00 Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres tip 1 1,80
Iznenadila me kvota, Columbus dere sve redom, hvata se pozicija za play off, Buffalo...oni nemaju sta ganjati, njima je fenjer do kraja sezone. Mislim da ce do veceras oboriti bar na 1.70.
Pojavila se info da su navijači Lazia naredili igračima da izgube od Juventusa (da zayebu Romu valjda) .. Vidjet' ćemo jeli to patka (95% jeste) ili nije!