Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

marschall

#37626 Re: Kladionica - vol. 2

Post by marschall »

jasko_ba wrote:Kinezi - 12.35h
Qingdao - Jiangsu - 210 i vise
Jilin - Zhejiang - 212 i vise
Foshan - Beijing - 208 i vise Pogresno upisah prvi put :-) Ne zamjerite
TianJin - Liaoning - HENDIKEP 2
:thumbup:

jasko ti si ko ben-hur.
svaka cast care.
camparinho

#37627 Re: Kladionica - vol. 2

Post by camparinho »

joj hajde zavrsite vise para mi oci ovaj hendikep

EDIT: x zavrsilo jebem ih u glavu prvi put u zivotu x da vidim kod kineza
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
CP3

#37628 Re: Kladionica - vol. 2

Post by CP3 »

camparinho wrote:joj hajde zavrsite vise para mi oci ovaj hendikep

EDIT: x zavrsilo jebem ih u glavu prvi put u zivotu x da vidim kod kineza
Tianjin ovo uzima....
CP3

#37629 Re: Kladionica - vol. 2

Post by CP3 »

debili
Last edited by CP3 on 22/01/2014 14:42, edited 1 time in total.
Pitarrr82

#37630 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Pitarrr82 »

Dobro je nesto se izvuce... http://prntscr.com/2ljgq0

Drugi je ovako izgledao, Foshan mi je od jaskove greske suhveli bio :mrgreen: http://prntscr.com/2ljhk0
Last edited by Pitarrr82 on 22/01/2014 14:44, edited 1 time in total.
Ljakan

#37631 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Ljakan »

kinezi doviđenja :D
jasko_ba

#37632 Re: Kladionica - vol. 2

Post by jasko_ba »

Evo kako sam igrao Kineze zadnjih mjesec dana, i ovo gdje se palo uvijek nemoguce situacije. :skoljka:
Qingdao - Jiangsu - 210 i vise
Jilin - Zhejiang - 212 i vise
Foshan - Beijing - 208 i vise Pogresno upisah prvi put :-) Ne zamjerite :lol: :lol:
TianJin - Liaoning - HENDIKEP 2
jasko_ba wrote:Beijing - Xinjiang - hendikep 2
Sichuan - DongGuan - ovdje bi trebalo preko 200 lagano otici
Shandong - Jiangsu - gledajuci formu, debeli UNDER tj. 195 i manje
jasko_ba wrote:Par kineza sa poenima, pocinje brzo, pa da vidimo
Image
178 (zadnja cetvrtina 33 poena - sta reci :roll: )
235
212
TianJin pobjedio 20 razlike
Shandong - DongGuan - 190 i vise poena
Sichuan - Liaoning - 203 i vise
Shanghai - Qingdao - 205 i vise

Sretno! :thumbup:
jasko_ba wrote:Kinezi
Jiangsu - Beijing - 203 i vise
Liaoning - Foshan - 205 i vise
Xinjiang - Sichuan - 194 i vise

jasko_ba wrote:Ovo mi je nekako najrealnije za proci.
Beijing - Zhejiang Guangsha - 208 i vise 114 :104 = 218
Guandong - TianJin - 193 i vise 116 : 70 = 186 (tianjin 1. cetvrtina 10 poena - sta reci)
Jilin - Liaoning - 205 i vise 109 : 113 = 222
Sretno nam! :thumbup:
jasko_ba wrote:Zhejiang Guangsha - Shanghai - 207 i vise
Jiangsu - Shanxi - 204 i vise
Xinjiang - Bayi Rockets - Hendikep 1 (18 poena)
Sretno nam! :thumbup:
Pitarrr82

#37633 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Pitarrr82 »

Guandong - TianJin - 193 i vise 116 : 70 = 186 (tianjin 1. cetvrtina 10 poena - sta reci)

Ovo me najvise razocaralo, ocekivao sam prolaz tu :mrgreen:
lajk

#37634 Re: Kladionica - vol. 2

Post by lajk »

jasko hvala ;-) žao mi je sto nije vama proslo jer su veci ulozi ali eto valjda trebalo bit ovako :-) cim si objavio ja leti u lutriju,vratim se ti popravio :lol:
jasko_ba

#37635 Re: Kladionica - vol. 2

Post by jasko_ba »

lajk wrote:jasko hvala ;-) žao mi je sto nije vama proslo jer su veci ulozi ali eto valjda trebalo bit ovako :-) cim si objavio ja leti u lutriju,vratim se ti popravio :lol:
:thumbup: Koliko se uzelo na kraju?
lajk

#37636 Re: Kladionica - vol. 2

Post by lajk »

jasko_ba wrote:
lajk wrote:jasko hvala ;-) žao mi je sto nije vama proslo jer su veci ulozi ali eto valjda trebalo bit ovako :-) cim si objavio ja leti u lutriju,vratim se ti popravio :lol:
:thumbup: Koliko se uzelo na kraju?
30 km,nije puno zato kazem bolje bi bilo da ste vi al eto :) hvala ipak :thumbup:
camparinho

#37637 Re: Kladionica - vol. 2

Post by camparinho »

ja sam 50 na uplatu od 3,30 uzeo haver ti se zahvaljuje do neba ovi parovi mu donije 193 KM

EDIT: jel ima nesto sto bi odigrao ti ovak na prvi pogled da na marku dvije odigram

jasko_ba

#37638 Re: Kladionica - vol. 2

Post by jasko_ba »

Super. Ma dobro je i ovako, kazem gore, na live kladjenju sam ja to izvukao posteno. Ne mogu se zaliti. Samo nek se stanje na racunu povecava :mrgreen: Sad malo odmoriti, pa cu probrati za Eurocup i Nba, ima finih parova
@ camparinho. :kiss:
lajk

#37639 Re: Kladionica - vol. 2

Post by lajk »

Imal neko da igra u lutriji,kad se moze podici dobitak ? Moram cekati sutra ili ? Na stranici vec pise da je dobitni
camparinho

#37640 Re: Kladionica - vol. 2

Post by camparinho »

jasko_ba wrote:Super. Ma dobro je i ovako, kazem gore, na live kladjenju sam ja to izvukao posteno. Ne mogu se zaliti. Samo nek se stanje na racunu povecava :mrgreen: Sad malo odmoriti, pa cu probrati za Eurocup i Nba, ima finih parova
@ camparinho. :kiss:
ma ja sam gledao parove i shvatio da ovaj eurocup cu igrat samo ove parove poslije 7 jer tad nisam kuci i ne pratim rezultate pa se ne zivciram i tad mi i prođu listici, a NBA inace prespavam
:cool:

makse seljanko makse

#37641 Re: Kladionica - vol. 2

Post by makse seljanko makse »

Danas rukometa ko u prici pa valjda budem sretnije ruke nego jucer :D
Rusija-Bjelorusija under 59,5
I jedni i drugi igraju brzo al ulog u ovoj utakmici je i za jedne i za druge velik tako da sumnjam da mogu svake minute zabiti gol.Ja ovdje nekako vise ocekujem tvrd mec,nece ovo biti rekreativna utakmica pa da se ispucavaju,Statisticki gledano su fulili za 2 gola pa cu ja pokusati ovo iskoristiti.Igrace ja ne igram osim sto prepisem jer o istim previse i ne znam :D

edit:Spaniju danas preskacem totalno,oni Makedonci su mi se zgadili,sta god sam ih igrao zadnje 3 tekme doslo je kontra :D

Ovisno o tome kako ovo prodje igram dalje :D
Nulasedamjedan

#37642 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Nulasedamjedan »

Nije mi nikako logično ovo za hendikep kad završi neriješeno, da taj hendikep računa tek nakon produžetka :?
Valjda je logično da ga doda na kraju regularnog dijela, jer ovako ispada da mi je isto ko da sam igrao npr. kon.pobjednik, kao i bilo koji hendikep! Jel ovo ovako samo na bet365 ili na svim online kladionicama, da znam za ubuduće? :D
ps. još glupani vodili 6 razlike minut do kraja!
Last edited by Nulasedamjedan on 22/01/2014 15:42, edited 1 time in total.
perfect_guy

#37643 Re: Kladionica - vol. 2

Post by perfect_guy »

lajk wrote:Imal neko da igra u lutriji,kad se moze podici dobitak ? Moram cekati sutra ili ? Na stranici vec pise da je dobitni
to je to onda, pare te već čekaju
shalla

#37644 Re: Kladionica - vol. 2

Post by shalla »

Ja ću igrati hendikep na poljake +4, ne vjerujem da će ih hrvati uzeti sa puno razlike (ako ih uopšte dobiju)...
lajk

#37645 Re: Kladionica - vol. 2

Post by lajk »

perfect_guy wrote:
lajk wrote:Imal neko da igra u lutriji,kad se moze podici dobitak ? Moram cekati sutra ili ? Na stranici vec pise da je dobitni
to je to onda, pare te već čekaju
camparinho

#37646 Re: Kladionica - vol. 2

Post by camparinho »

Nulasedamjedan wrote:Nije mi nikako logično ovo za hendikep kad završi neriješeno, da taj hendikep računa tek nakon produžetka :?
Valjda je logično da ga doda na kraju regularnog dijela, jer ovako ispada da mi je isto ko da sam igrao npr. kon.pobjednik, kao i bilo koji hendikep! Jel ovo ovako samo na bet365 ili na svim online kladionicama, da znam za ubuduće? :D
u kosarci imas 2 vrste hendikepa evo objasnit cu ti na primjeru jucerasnje utakmice oklahoma-portland
ja sam vidio ovakav hendikep
Oklahom(+5,5)-Portland
h1 - pobjeda domacina
6 ili vise koseva razlike
h2 - pobjeda domacina 5 ili manje koseva razlike nerijeseno ili pobjeda gosta
nadam se da si na ovo mislio pod pitanjem i hendikep se racuna samo u regularnom dijelu

shalla

#37647 Re: Kladionica - vol. 2

Post by shalla »

Odoše raša i vajtraša na 70 golova :mrgreen:
betontennis

#37648 Re: Kladionica - vol. 2

Post by betontennis »

betontennis wrote:Evo analize za veceras

Simona Halep- Domenika Cibulkova tip2
Dvije igracice koje su na ovom AO pokazale mnogo. Narocito me je impresionirala Domenika. Ona je tip igracice koju ide i sve pogadja ili je obratno i nema je na mapi, nema sredine. A ovde u australiji je bas ide. Lijepo je vidjeti da je gladna poena hoce jednostavno svaki poen za sebe to je demonstrirala i protiv sharapove narocito u trecem setu kada je Mariji prespustila samo jedan gem.Simona Halep ima sjajnu sezonu iza sebe osvojila je nekoliko turnira i pokazala klasu, no na grand slamovima je nije bilo u zavrsnicama ali evo ovde u australije je postigla svoj najbolji rezultat. Izuzetno opasna igracica iz defanzive i njoj ce odgovarati agresivna igra cibulkove, kad igrate protiv Simone imate osjecaj da igrate protiv zida sigurno ce vratiti dvije,tri lopte vise u odnosu na ostale igracice i to vas tjera na veci rizik a samim tim i vise gresaka.Cibulkovo sjajno pogadja na ovogodisnjem AO ima dubinu u svojim udarcima i dosta je sigurna.Puna je samopouzdanja.U medjusobnim duelima je 2-1 za cibulkovu. Ja sam se ovdje odlucio za Cibulkovu kvota je oko 2.4 a vrijedi probati i rezultat 2-0 za cibulkovu @4.00

Viktoria Azarenka-Agnjeska Radwanska
Nema dileme ovo ce biti jednostran mec. Azarenka igra sjajno,voli ovaj turnir pobjednica je posljednja dva izdanja. Radwanska standardno samo vraca lopticu i nada se tudjoj gresci i ovde je dosla do 1/4 finala zahvaljujuci brojnim neiznudjenim greskama Muguruze i Pavlychenkove. Veceras nece biti gresaka Azarenke u to sam ubjeden i Radwanska nema sta traziti ovdje zato Tip1 Hendikep najveci koji imate 1 2-0 u setovima.

Perfektnu noc pokvarila je Radwanska koja je odigrala mec karijere i totalno iznenadila Viku napadackim tenisom. Bilo je nevjerovatnih poena koji su Viku unistili psihicki i to se odrazilo na njenu igru pa je dosta grijesila. Na kraju zasluzena pobjeda Agnjeske
Last edited by betontennis on 22/01/2014 16:10, edited 1 time in total.
Nulasedamjedan

#37649 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Nulasedamjedan »

camparinho wrote:
Nulasedamjedan wrote:Nije mi nikako logično ovo za hendikep kad završi neriješeno, da taj hendikep računa tek nakon produžetka :?
u kosarci imas 2 vrste hendikepa evo objasnit cu ti na primjeru jucerasnje utakmice oklahoma-portland
ja sam vidio ovakav hendikep
Oklahom(+5,5)-Portland
h1 - pobjeda domacina
6 ili vise koseva razlike
h2 - pobjeda domacina 5 ili manje koseva razlike nerijeseno ili pobjeda gosta
nadam se da si na ovo mislio pod pitanjem i hendikep se racuna samo u regularnom dijelu

Ma imao sam na ove kineze što su završili neriješeno ono "spread +2,5" na gosta, i na kraju proglasiše izgubljen listić!
Ispade da bi bilo bolje da su ovi domaći pobijedili 2 razlike :D
Ček, ček, tek sad pročitah ovo zadnje što si napisao, a što mi je u suštini i logično da se hendikep odnosi na reg.dio!? Znam da se zbroj koševa računaju i produžeci al ne mogu nigdje da nađem odnose li se produžeci i na hendikep? :?
Last edited by Nulasedamjedan on 22/01/2014 17:05, edited 1 time in total.
betontennis

#37650 Re: Kladionica - vol. 2

Post by betontennis »

betontennis wrote:Muskarci

Federer-Murray Tip 1
Siguran sam bio da ce se Federer pripremiti maksimalno za ovu sezonu i da ce ponovo moci parirati Rafi,Noletu i Andiju.
I nisam se prevario, Fedex je domonstrirao silu protiv Tsonge i totalno razbijo njegovu igru nije dao francuzu da igra njegovu igru i lagano slavio 3-0. Murray je protiv laganih protivnika dosao do 1/4 jedini protivnik vrijedan pomena bio je Feliciano Lopez i nakon gutavog prvog seta 7-6 slavio lagano u preostala dva. Sumnjam da je Murray u top formi, tek se vratio poslije operacije i sigurno je da cemu trebati malo vremena da dostigne onaj top nivo. Federer izgleda sjajno i ako ponovi mec protiv Tsonge nema sumnje ko ce ovdje izaci kao pobjednik.Federer pobjedjuje Murraya 1.85

Nadal-Dimitrov
Rafa je moj najdrazi igrac, a misljenja sam da je bugarin Dimitrov buduci igrac broj jedan.Vrijeme ce pokazati. Ovde u australiji u ovom trenutku mislim da Dimitrov nema sta traziti jednostavno jos je psihicki nestabilan i to ce odluciti ovde pobjednika.Dimitrovu je ovo najveci uspjeh i sigurno je da ce mu ovo biti dobro iskustvo i da ce slijedece godine ovde doci kao kandidat za osvajanje AO, no ove godine je za to rano.Mozda bugarin moze do seta al na male pare 2.49 je kvota i to bi bio sjajan oprostaj od ovogodisnjeg AO

Sretno
Roger se poigrao sa Murrayem i lako prosao u finale. Bugarin je namucio rafu ali kao sto sam i naveo izgubio je u glavi. Propustio set lopte u trecem setu, al odradio je svoj posao vec nakon prvog seta pa hvala mu.
Post Reply