Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

noviclan

#37151 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

betontennis wrote:Muskarci Tip 1

Dimitrov-Bautista
Sigrno je ovo najbolji turnir koji su odigrala do sada ova dva igraca u njihovim karijerama. I ako ce to za Bautistu biti jedan od vecih uspjeha u karijeri siguran sam da cemo Dimitrova gledati i sa pobjednickim peharom u buducnosti. Bautista je sokirao tenisku javnost izbacivsi Del Potra vec u drugom kolu a dobio je jos Smyzeka i Pairea. Dimitrov je savladao Klahna,Lua i Raonica.Igrali su oni vec tri puta i Bautista je slavio u dva meca. Dimitrov je igrac velikog potencijala. Ima sve udarce i sigurno je pred njim lijepa karijera.Njegov najveci problem je u glavi i sto prije to sredi to prije ce i napredovati dalje na AtP ljestvici.Bautista je ovdje vec izbacio Del Potra cija je igra slicna Dimitrovoj.Dosta toga govori da bi mozda pametan izbor bio Bautista jer ovo je njegov trenutak. Ipak ja idem sa Dimitrovim zbog toga sto je sigurno kvalitetniji teniser i vjerujem da ce potpuno skoncentrisan odnjeti pobjedu veceras.

Federer-Tsonga tip 1
Nadal-Nishikori tip 1
Murray-Robert tip 1
nego da vise ni ja ne s....

Image

laku noc :run:
duminjo

#37152 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

San A - Milvoki 1/1
Braca - Butor/Klaas rez2:0 (opet sam se zajebo, htio sam bracu obicnu pobjedu a azarenku 2:0 :lol:
Oklahoma -sacramento 1X
Stephens - azarenka 2
Kvota 2,23

Cibulkova - marija 21,5 preko
Braca - Butor/Klaas 1
Finix - denver 1X
Stephens - azarenka 2
Tsonga - federer prvi set za doktora
Kvota 7,17

Orlando - boston X
Cibulkova - marija r2:0
Finix - denver 1/1
Kvota 209

I vise bih volio da hoce moderacija banovat ovog papka neg da dobijem. Usra i temu i sve zivo. Jebo ovo
Ljakan

#37153 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Ljakan »

duminjo wrote: I vise bih volio da hoce moderacija banovat ovog papka neg da dobijem. Usra i temu i sve zivo. Jebo ovo
covjek nit koga vrijeđa nit ista,to sto ne kaci svoje listice nije razlog da ga razapinjemo...nekom je 100km ko nekom marka...opusteno samo.
MOSALJOZE

#37154 Re: Kladionica - vol. 2

Post by MOSALJOZE »

Ljakan wrote:
duminjo wrote: I vise bih volio da hoce moderacija banovat ovog papka neg da dobijem. Usra i temu i sve zivo. Jebo ovo
covjek nit koga vrijeđa nit ista,to sto ne kaci svoje listice nije razlog da ga razapinjemo...nekom je 100km ko nekom marka...opusteno samo.
Da,ali ne mora svaki jebeni listić komentarisati sa fotošop
Svakodobro!

#37155 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Svakodobro! »

Fakat ne kontam neke ljude, pa eto okačio vam je, sta hocete da vam covjek i bajramluk, ili ti regres izloži kad dobije. Ta ko još stavi svaki svoj dobitni prije, dajte ljudi.
@duminjo - rega si lik, ne branim nikog, ali prvo svi njega prozivaju za "photoshop" pa nek se i on malo istresao, brate zijanio je i sam si vidio :mrgreen:
Last edited by Svakodobro! on 20/01/2014 00:10, edited 1 time in total.
Ljakan

#37156 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Ljakan »

neko je i za njegove reko da su fotosopirani pa mozda vraca istom mjerom..
duminjo

#37157 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Ja imam pravo na misljenje i zelje. Zelja mi je da ga banuju jer jednostavno unisatava temu i to je to. Za njegove tikete i ostalo me zaboli.
Sisato nam... Go cibulkova goo :izet:
x_lecter

#37158 Re: Kladionica - vol. 2

Post by x_lecter »

valjda je poenta teme da se uzmu pare .. ocito su neki to shvatili suprotno da svaku noc nekom novom jebemo familiju.
PriNc_ba

#37159 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

ne zna da li da se smijem ili da placem :roll: npr ovaj s napolijem listic sam htio da ce biti crveni biti i kako sam zurio fulio ocigledno. sreca pa pandev nije zabio inace bi mi bio sjeb cisti.a stojim i kontam higuain ili pandev i presudi ono MA JOJ NECE HIGUAIN OPET ZABITI :) i naravno pandev izadje 3 minute prije penala :) o ovim ostalim listicima ne treba ni trositi rijeci. nadam se da je neko uzeo makar nesto od ovih danas parova i uzeo para kakvih :) spance sam isto dosta dobro skinuo ... jebena barca samo 3 poena na hendikepu zeznula ali ajd... mozda bude sta na nba :)

Image
x_lecter

#37160 Re: Kladionica - vol. 2

Post by x_lecter »

eto vidis dumnjo, da j princ ovo na vrijeme okacio ... sad bi glavom u ekran udarao.
duminjo

#37161 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

x_lecter wrote:eto vidis dumnjo, da j princ ovo na vrijeme okacio ... sad bi glavom u ekran udarao.
Da ti znas princa ko ja i da ga citas ko ja, vidio bi i ove parove ranije. :D sve je to princ postavio, samo treba znati vidjeti :lol:
x_lecter

#37162 Re: Kladionica - vol. 2

Post by x_lecter »

barsa me obori za 55 km pa nista vise ne gledam :D
duminjo

#37163 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Ja sam forsiro cibulkovu jer se mariji vise ne dize haljinica kad servira
duminjo

#37164 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Bravo braca brajan, jebem vam sve

Go go cibulkova
duminjo

#37165 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Dzontra Volta wrote:nece zar zijani ovo :o meni treba over 21,5 i pase mi i 7:6 da zijani, al gurema :-)

EDIT: To mala :mrgreen: :mrgreen:
Ode se sad i presvuci. Zamisli pred rajom da se presvuce :lol: trebala bi je uzeti i na kraju, u dobroj je formi a marija je malo umorna.

Za malo orlando X.
Danas uzas. Na jednom toronto padam, na drugom bracu brajan rezultat 2:0 o na trecem ista govna od brace obicna pobjeda.
Bas sam ih izabro danas
duminjo

#37166 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Evo cibulkove opet brejk.
Dobio i ja sinoc i krenuo danas sa duplanjem i bas mi krivo sto padoh ovu bracu. Jos vise sto sam imao 4 para na tiketu i glupu okladu rezultat 2:0 u setovima. Znam da se ne dupla tako i opet konj i et opet nula. Steta fakat za brajan evo i finix ide dobro, ceko bi ujutro azarenku pobjedu na jednom i na drugom federera prvi set.
Zato sutra, jovo na novo :izet:
hrastov žižak

#37167 Re: Kladionica - vol. 2

Post by hrastov žižak »

prošo spurse over i džeksona over, osto dragić. al kako ide zadnjih dana, i on će da izda u drugom. :-)
duminjo

#37168 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

duminjo wrote:Cibulkova - sharapova
Cibulkova igra odlicno, zadnja dva meca po 2:0 u setovima i to oba meca po 6:0 i 6:1. Premalo se zadrzavala na terenu i ima dosta snage.
Marija do sada provela previse vremena na terenima, sigurno je umorna i nekako bas tesko je uzimala do sad.
Na pobjedu cibulkove kvota 3 i to cu odigrat sa nba i brojem poena na srednji ulog a sigurica mi je da cibulkova nece izgubit sa vise od 5 gemova razlike. Kvota 1.5.
Ubijedjen sam da marija nece dobiti lagano i sa vecom razlikom a sigurniji sam i na pobjedu cibulkobe.
Znaci. Pobeja cibulkove, kontrahendikep, prvi set vise od 9 gemova, ukupno vise od 21 gema i cak pokusat na manje pobjedu cibulkove u setovima sa 2:0 kvota 6.00. Vidjecemo :D
Uze cibulkova. Ja ni feninga ne zaradih na njoj. Pu jebemti
noviclan

#37169 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

noviclan wrote:
betontennis wrote:Muskarci Tip 1

Dimitrov-Bautista
Sigrno je ovo najbolji turnir koji su odigrala do sada ova dva igraca u njihovim karijerama. I ako ce to za Bautistu biti jedan od vecih uspjeha u karijeri siguran sam da cemo Dimitrova gledati i sa pobjednickim peharom u buducnosti. Bautista je sokirao tenisku javnost izbacivsi Del Potra vec u drugom kolu a dobio je jos Smyzeka i Pairea. Dimitrov je savladao Klahna,Lua i Raonica.Igrali su oni vec tri puta i Bautista je slavio u dva meca. Dimitrov je igrac velikog potencijala. Ima sve udarce i sigurno je pred njim lijepa karijera.Njegov najveci problem je u glavi i sto prije to sredi to prije ce i napredovati dalje na AtP ljestvici.Bautista je ovdje vec izbacio Del Potra cija je igra slicna Dimitrovoj.Dosta toga govori da bi mozda pametan izbor bio Bautista jer ovo je njegov trenutak. Ipak ja idem sa Dimitrovim zbog toga sto je sigurno kvalitetniji teniser i vjerujem da ce potpuno skoncentrisan odnjeti pobjedu veceras.

Federer-Tsonga tip 1
Nadal-Nishikori tip 1
Murray-Robert tip 1
nego da vise ni ja ne s....

Image

laku noc :run:
betontennis hvala
p.s. sto ovaj nadal k... valjda nece u over gemova

Image
noviclan

#37170 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

duminjo wrote:San A - Milvoki 1/1
Braca - Butor/Klaas rez2:0 (opet sam se zajebo, htio sam bracu obicnu pobjedu a azarenku 2:0 :lol:
Oklahoma -sacramento 1X
Stephens - azarenka 2
Kvota 2,23

Cibulkova - marija 21,5 preko
Braca - Butor/Klaas 1
Finix - denver 1X
Stephens - azarenka 2
Tsonga - federer prvi set za doktora
Kvota 7,17

Orlando - boston X
Cibulkova - marija r2:0
Finix - denver 1/1
Kvota 209

I vise bih volio da hoce moderacija banovat ovog papka neg da dobijem. Usra i temu i sve zivo. Jebo ovo
izvni gospodine ne znam ko je ovdje papak ti nisi posto si gospodin, nadam se da se to odnosilo na one sto kazu "ih to je photoshop" na moje tikete ipak gospodine nisam ja kriv sto tako neko komentira na osnovu prednjeg trebali bi reci i da je PRINC_BA (kapa dole) photoshopirao
PriNc_ba wrote:ne zna da li da se smijem ili da placem :roll: npr ovaj s napolijem listic sam htio da ce biti crveni biti i kako sam zurio fulio ocigledno. sreca pa pandev nije zabio inace bi mi bio sjeb cisti.a stojim i kontam higuain ili pandev i presudi ono MA JOJ NECE HIGUAIN OPET ZABITI :) i naravno pandev izadje 3 minute prije penala :) o ovim ostalim listicima ne treba ni trositi rijeci. nadam se da je neko uzeo makar nesto od ovih danas parova i uzeo para kakvih :) spance sam isto dosta dobro skinuo ... jebena barca samo 3 poena na hendikepu zeznula ali ajd... mozda bude sta na nba :)

Image
noviclan

#37171 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

x_lecter wrote:valjda je poenta teme da se uzmu pare .. ocito su neki to shvatili suprotno da svaku noc nekom novom jebemo familiju.
sine nadam se da se ovaj tvoj post nije odnosio na mene jer ukoliko je tako mozes i ti svoju, ipak bitno je da ostane u familiji
camparinho

#37172 Re: Kladionica - vol. 2

Post by camparinho »

ja danas na zadnjih 30 KM i 20 KF igram na island,spaniju i dansku ako padnem na tome nemamo o cemu pricat vise .
rado bih objasnio ali sta se ima objasnjavat favoriti su i ako ne pobijede jebiga, ako imate neke strijelce recite. prince , ako imas neki par pomagaj da ih u sistem sa jednim promasenim odigram

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
noviclan

#37173 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

jasko javi se[/quote]
hoces tri dobitna od mene stace vam jasko :D[/quote]
Cousins D. vise
Dragic vise
Oklahoma -Sacramento 211.5 vise
eto dobitna :D[/quote]

Bez jaska nema price

Ubode ga ti ni sistem nije mogao proci

Ode nadal u over u pm3
PriNc_ba

#37174 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

i da se zaokruzi crni dan fino :)

na jednom ginobili over za 60 na 3 markice i na drugom denver under 220 :) i naravno padne 220 koseva :-) za 105 markica na petaka... a prvobitno je bilo da stavim dankana,duranta i kusinsa ispod i ibaku preko na 11 ali onda malo pogledas tudje prijedloge i pojebes sve sebi u glavi :) al ajde valjda je takav trebao da bude jucerasnji dan :) mozda je ovo samo da me izbace iz ravnoteze ali nema toga :P

ako stignem danas opalim kakvu "analizu" za rukometase mada mi se iskreno nakon onog jucer nikako ne pregledava nista ali ajd... ako nista 2-3 "sigurna" da izvucemo danas :)
Brat

#37175 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Brat »

E jesi govnar Murray, ne mogu da vjerujem. Robert mu pravi break na 5:4 i 2 meč lopte. Fuj, jebem mu onu mamu što je ista k'o i on, grdna do pičke materine.
Post Reply