Zašto se po internetu najavljuje osnivanje reprezenacija BiH u hokeju.Zar mi nismo imali reprezentaciju i prije ovoga?
Ima li igdje spisak tih igrača koji će zaigrati pa da vidimo sa čim raspolažemo
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Očekivano da će ovo biti jedan od prvih postova.agnostic_front wrote:Što se baš protiv Turske igra?
agnostic_front wrote:Što se baš protiv Turske igra?
Zato što su od ostalih ravnopravnih protivnika Egipat, Libija i Tunis desetkovani revolucijama, Sirija je otpala zbog sigurnosnih razloga a Jamajka zbog troškova puta.agnostic_front wrote:Što se baš protiv Turske igra?
Ridjobrki wrote:Zato što su od ostalih ravnopravnih protivnika Egipat, Libija i Tunis desetkovani revolucijama, Sirija je otpala zbog sigurnosnih razloga a Jamajka zbog troškova puta.agnostic_front wrote:Što se baš protiv Turske igra?
http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... l=hayat-tvŠveđanin wrote:Koja tv prenosi?![]()
Momci, ovo nije mala stvar, puno sreće!
Slazem se. Ko finansira ovo/ko su sponzori? Cisto sumnjam da ulaznice mogu pokriti troskove jedne reprezentacije.It_is_a_Leclerc wrote:Neka polako. Svi počeci su teški, pa tako i ovaj. Bit će nešto ako Bog da.
A isto ko i za sve ostalo. Malo sponzori (Telecom čini mi se)...Saffett wrote:Slazem se. Ko finansira ovo/ko su sponzori? Cisto sumnjam da ulaznice mogu pokriti troskove jedne reprezentacije.It_is_a_Leclerc wrote:Neka polako. Svi počeci su teški, pa tako i ovaj. Bit će nešto ako Bog da.
Uzmemo sto vise hokejasa iz Kanade, itd, i odmah dominacija.Saffett wrote:Trebali smo i mi po dijaspori potraziti, imas nas vani ured ko i Hrvata. Desetak igraca iz Kanade, Amerike i Skandinavije i mogli bi bez problema dogurati do druge divizije, mozda cak i prve.
Koliko ja znam, postoje divizije. Pa da je ući u ovu srednju bio bi nevjerovatan uspjeh za zemlju koja 3 mjeseca godišnje ima ledenu dvoranu.El_comadante wrote:kakva je procedura u slučaju da se krenu takmičiti u službenoj koknurenciji? kako idu ovde kvalifikacije i tako to?