AO 2014
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#1526 Re: AO 2014
Dobro plasiranje za znatno slabijeg igraca, dobro mali srece ima, ali protiv sedmo plasiranog ceha, mislim da su mu sanse ravne nuli.
-
todd_smith
#1527 Re: AO 2014
Da, zato je trazio time out TEK kada je pocela voda u usi da ulazi i mali Damir da ga pere na ruke.insomnia99 wrote:pa da....ali zato jer je dodik već imao zdrastvene probleme i nije mogao normalno igrati....predao je kad je shvatio da više nema smisla...ne znam šta je tu tako teško za shvatitshake69 wrote: Ne izvrci. Damir je bio tik pred izjednacenjem i veliki, nezadrzivi nalet za 2:2 a pogledaj match statistics/total points won Damir 95-Ivan 91!!! Valjda je to ogledalo meca!
- Infaze Studio
#1528 Re: AO 2014
Ej slusaj "decko",insomnia99 wrote:ma dobro ako ćeš tako gledati onda je zasluženo pobijedio....nek ti bude...Infaze Studio wrote:
Ne znam koliko glup trebas biti da ne mozes da shvatis da je fizicka sprema sastavni dio igre..ne sastavni, nego najvazniji. Dodig (ne dodik, kako ga ti zoves, a tvoj je pulen) je po tom pitanju, barem danas, bio ravan starcu od 85 god. (jedan linijski je imao najmanje 75 god, pa nije padao u nesvijest). Znaci, igrac je bio los I protivnik je zasluzeno pobjedio. E, sta tu sada nije jasno?
P.S. Sad ce biti: Ali linijski od 75+ stoji, a dodig igra..
jebiga, uhvatili ga grčevi....zna se to dogodit....ali ponavljam da nije bilo grčeva mali dzumhur ne bi imao šanse...zato nisam previše impresioniran...
igra sad protiv onog čeha....ako tu uspije pobijedit onda je stvarno napravio nešto na ovom turniru....
iako shvaćam da je za vas i ovo velik uspjeh.....
Ako mislis da postoji vise nacina na koje ces gledati kako je ko pobjedio u jednom sportskom ogledu izmedju 2 ljudska bica, onda nisi uracunljiv.
Po tebi ocito postoje razni nacini po kojima je jedan ili drugi bolji u JEDNOM mecu.
Hajde ti umij se hladnom vodom I odmori malo, nisi dobar majke mi.
Haj' ti buraz
-
insomnia99
#1529 Re: AO 2014
ne pravi se pametan...ne stoji tiInfaze Studio wrote:
Ej slusaj "decko",
Ako mislis da postoji vise nacina na koje ces gledati kako je ko pobjedio u jednom sportskom ogledu izmedju 2 ljudska bica, onda nisi uracunljiv.
Po tebi ocito postoje razni nacini po kojima je jedan ili drugi bolji u JEDNOM mecu.
Hajde ti umij se hladnom vodom I odmori malo, nisi dobar majke mi.![]()
Haj' ti buraz
-
Sarajevica
#1530 Re: AO 2014
Zasto ti dolazis na sportske teme ako tebe vise "ne interesuje" ni tenis ni fudbal?insomnia99 wrote: ne pravi se pametan...ne stoji ti
Mislim, ja zivim u Hrvatskoj i slazem se da su Hrvati indiferentniji prema nekim sportovima (kosarka i fudbal posebno) nego sto su bili prije ali to je zato sto osjecaju da vise nemaju toliko kvaliteta. Evo pogledaj naprimjer koliko ljudi pricaju o Ani Konjuh, koliko o rukometnoj repki, koliko su pricali o Dariju Saricu kako je on najbolji mladji igrac Europe...
Last edited by Sarajevica on 15/01/2014 14:37, edited 1 time in total.
- Infaze Studio
#1531 Re: AO 2014
insomnia99 wrote:ne pravi se pametan...ne stoji tiInfaze Studio wrote:
Ej slusaj "decko",
Hajde ti umij se hladnom vodom I odmori malo, nisi dobar majke mi.![]()
Haj' ti buraz
- elmirčo
#1532 Re: AO 2014
ne znam šta se palite na ove indeksovce, 'ta će dodig..
šta biii sa terminom meča? hajde jurosporte ispoštuj nas prenosom.
iako imam zaheban ispit u petak u 9, džumhur vs. berdih se ne propušta, kad bi obnovio
iako imam zaheban ispit u petak u 9, džumhur vs. berdih se ne propušta, kad bi obnovio
- šrilančananin
#1533 Re: AO 2014
U Hrvatskoj se drugacije gleda na uspjeh, a u Bih je i plasman u 3 kolo Himalaja jer ne ulazu, u Hrvatskoj se relativno vrlo dobro ulaze i infrastrukturalno je to na vecem nivo i logicno je da se trazi rezultat. Prije 3 godine igra se tenis u Skenderiji svaki mec se prekida krov curi, pazi, prekida se dvoranski tenis, to je dokaz sto njima znaci 3 kolo, a Mirza Basic koji je vrhunski talenat i jako dobar igrac, nije uspio, a mogao je biti bar kao Ljubicic.Sarajevica wrote:Zasto ti dolazis na sportske teme ako tebe vise "ne interesuje" ni tenis ni fudbal?insomnia99 wrote: ne pravi se pametan...ne stoji ti
Mislim, ja zivim u Hrvatskoj i slazem se da su Hrvati indiferentniji prema nekim sportovima (kosarka i fudbal posebno) nego sto su bili prije ali to je zato sto osjecaju da vise nemaju toliko kvaliteta. Evo pogledaj naprimjer koliko ljudi pricaju o Ani Konjuh, koliko o rukometnoj repki, koliko su pricali o Dariju Saricu kako je on najbolji mladji igrac Europe...
- uglavnomja
#1534 Re: AO 2014
zarade, ako je vec bilo zvinjajem se
1. kolo – 30 tisuća dolara
2. kolo – 50 tisuća dolara
3. kolo – 75 tisuća dolara
4. kolo – 135 tisuća dolara
Četvrtfinale – 270 tisuća dolara
Polufinale – 540 tisuća dolara
Finale – milijun i 350 tisuća dolara
Naslov – dva milijuna i 650 tisuća dolara
znaci, dzumhur dobar 50 milja larado
vec
znaci, dzumhur dobar 50 milja larado
- shake69
#1535 Re: AO 2014
Berdych je teniser koji tri godine zaredom igra 1/4 finala AO i 7 je nosilac ove godine i trebao bi igrati bar na MCA, ako ne i Hisense Areni u petak, pretpostavljam nocni termin. To bi bio nezaboravni ugodjaj za nase navijace i Damira. Nadam se da ce tako biti.elmirčo wrote:ne znam šta se palite na ove indeksovce, 'ta će dodig..
-
insomnia99
#1536 Re: AO 2014
ne kažem da me uopće ne interesuje sport....ali nije to više kao prije...boli me ona stvar ako izgubimo negdjeSarajevica wrote:Zasto ti dolazis na sportske teme ako tebe vise "ne interesuje" ni tenis ni fudbal?insomnia99 wrote: ne pravi se pametan...ne stoji ti
a ovo za kvalitet ti je žešća glupost....čuj nemamo kvaliteta....koliko je zemalja lošije od hrvatske, pa se lože kao fanatici....
jednostavno nismo više toliko željni sportskog uspjeha.....i možda imamo malo veće kriterije
na eurobasketu smo bili u polufinalu ,ali koga briga.....zamisli da je bosna bila u polufinalu....
što se tiče nogometa...to je naravno najbitniji sport....ali uzbudit ćemo se tek kad počnu utakmice na prvenstvu...
Last edited by insomnia99 on 15/01/2014 14:52, edited 1 time in total.
-
insomnia99
#1537 Re: AO 2014
pametno moje...vidi teniskog stručnjakaInfaze Studio wrote:
![]()
Kakav tuzan slucaj od momka... Eto ja se imam necim praviti pametan, hajde I ti se napravi pametan, barem na trenutak!
evo ti bombon
-
roboth
#1538 Re: AO 2014
75uglavnomja wrote:zarade, ako je vec bilo zvinjajem se![]()
znaci, dzumhur dobar 50 milja laradovec
- It_is_a_Leclerc
#1539 Re: AO 2014
Nastavlja se pišanje po sirotinji.
Bravo Damire
Što se tiče plačipičkanskog izvještavanja hrvatskih medija, to je otprilike i za očekivati. Ne može Hrvat od Bosanca izgubiti jer je lošiji. Pa to apsolutno nije moguće. Može samo neki bizaran poraz, tipa aterirali vanzemaljci i oteli sudiju.
Ja ovim putem spomenem bližu rodbinu redakciji tog medijskog Frankensteina, pozdravljajući pritom Severinu uz molbu da bude kratka, ali jebitačna u preuzimanju smećarskog portala i njegove transformacije u prvi regionalni portal o laku za nokte !
Damir je Dodiga dobio jer je bio fizički spremniji i koncentrisaniji. A to što je ovaj bio nepokretan, nek' se žali svome kondicionom treneru. I ako mu je bilo vruće, zašto su ga masirali ?! Zar se termalgezični grčevi ne tretiraju hladnim oblogama, a ne pritiskanjem i stvaranjem još više toplote ?!
Uglavnom, seru k'o foke !
Navijači - prva liga.
Jedva čekamo sljedeći meč...
I jedna za A.Ha i redakciju Indexa.
Plači, moli, tu pomoći nema, Damir ide dalje, Dodiga nigdje nema.
Bravo Damire
Što se tiče plačipičkanskog izvještavanja hrvatskih medija, to je otprilike i za očekivati. Ne može Hrvat od Bosanca izgubiti jer je lošiji. Pa to apsolutno nije moguće. Može samo neki bizaran poraz, tipa aterirali vanzemaljci i oteli sudiju.
Damir je Dodiga dobio jer je bio fizički spremniji i koncentrisaniji. A to što je ovaj bio nepokretan, nek' se žali svome kondicionom treneru. I ako mu je bilo vruće, zašto su ga masirali ?! Zar se termalgezični grčevi ne tretiraju hladnim oblogama, a ne pritiskanjem i stvaranjem još više toplote ?!
Uglavnom, seru k'o foke !
Navijači - prva liga.
Jedva čekamo sljedeći meč...
I jedna za A.Ha i redakciju Indexa.
Plači, moli, tu pomoći nema, Damir ide dalje, Dodiga nigdje nema.
- _mufljuz_
#1540 Re: AO 2014
ne kontam samo jednu stvar - i amer delic je bio u 3. kolu AOopena i to je dobar otpor pruzio djoletu
-
insomnia99
#1541 Re: AO 2014
a evo nam i Leclerca .....poznatog hrvatoljubca
.....vjerujem da je njemu ovo leglo ko budali šamar
ali ne brini...imamo mi još jednog ercegovca u turniru...
ali ne brini...imamo mi još jednog ercegovca u turniru...
- uglavnomja
#1542 Re: AO 2014
roboth wrote:75uglavnomja wrote:zarade, ako je vec bilo zvinjajem se![]()
znaci, dzumhur dobar 50 milja laradovec
-
Sarajevica
#1543 Re: AO 2014
Pod americkom zastavom_mufljuz_ wrote:ne kontam samo jednu stvar - i amer delic je bio u 3. kolu AOopena i to je dobar otpor pruzio djoletu
- Droog
#1544 Re: AO 2014
I tad je pola drzave bilo uz tv...Sarajevica wrote:Pod americkom zastavom_mufljuz_ wrote:ne kontam samo jednu stvar - i amer delic je bio u 3. kolu AOopena i to je dobar otpor pruzio djoletu
- zarko.filip
#1545 Re: AO 2014
Ismet Crvljo nekada poznat kao i "kafe kod Renea"sumirprimus wrote:oj bog te mazo ovo ko kod ismeta cvrlje![]()
![]()
![]()
-
boracha
#1546 Re: AO 2014
kaze komentator na eurosportu, decko iz bih je dobio dva hrvata, prvo karlovica, pa dodiga 
- MOSALJOZE
#1547 Re: AO 2014
Enverov izvještaj?BlueBlood wrote:"Dodig je ležao na nosilima na terenu. Džumhurove loptice su oko njega letjele kao projektili. Ekipa Médecins Sans Frontières je dotrčala na teren, i pod kišom agresivne i neizazvane Džumhureve paljbe je spasila nepokretnog tenisača. Takodjer, Džumhur je na svom dijelu terena imao air-condition, bazen i služili su mu hladnu limunadu. Dodigov dio terena je bio pokriven užarenom lavom, a tjerali su ga da pije vrelu kamilicu."
- It_is_a_Leclerc
#1548 Re: AO 2014
I tako kažete - Džumhur pucao asove na praznom terenu
A Dodig je mislio da će umrijeti
U kojoj mjeri kmeče, pa to je nadmašilo i moja najbolja očekivanja i moje najluđe sne.
Hvala Damiru !
A Dodig je mislio da će umrijeti
Hvala Damiru !
-
insomnia99
#1549 Re: AO 2014
vjerujem da si sretan....napokon se to dogodilo....nakon toliko godina maštanjaIt_is_a_Leclerc wrote:I tako kažete - Džumhur pucao asove na praznom terenu![]()
A Dodig je mislio da će umrijeti![]()
![]()
U kojoj mjeri kmeče, pa to je nadmašilo i moja najbolja očekivanja i moje najluđe sne.
Hvala Damiru !
nema veze što je protivnik morao predati zbog zdrastvenih problema...pobjeda je pobjeda
sad će još i index ispasti "ustaški" portal koji ne može podnijeti poraz hrvatskog igrača
- It_is_a_Leclerc
#1550 Re: AO 2014
Prođi me se, tako ti Boga.
I jel hospitaliziran Dodig ? Nije šala. Ako prođe bez amputacije obje potkoljenice, bit će to medicinsko čudo.
Plačipička iz Međugorja.
I jel hospitaliziran Dodig ? Nije šala. Ako prođe bez amputacije obje potkoljenice, bit će to medicinsko čudo.
Plačipička iz Međugorja.