OSNIVAM NOVU STRANKU!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
sjetih se vica.....
Umro Mujo i sad mu djavo kaze: Posto si bio i dobar i los, vise los, imas pravo da biras u koji krug pakla zelis....
obilaze oni prvi krug , tamo sve ledeno, zaledjeno, uzas mrtvo....
obilaze oni drugi krug, tamo sve gori, vrelo ulje strca na sve strane, ljudi se peku, haos....
obilaze oni treci krug, kad raja stoji u govnima do gushe i puse cigare....
kaze mujo PIK JA U TRECI KRUG....i tako ga bace u govna sa rajom, zapali Mujo cigaru, povuce dva dima kad eto ti strazara"RAJA PUS PAUZA GOTOVA, ZARONI!!!!!"
Umro Mujo i sad mu djavo kaze: Posto si bio i dobar i los, vise los, imas pravo da biras u koji krug pakla zelis....
obilaze oni prvi krug , tamo sve ledeno, zaledjeno, uzas mrtvo....
obilaze oni drugi krug, tamo sve gori, vrelo ulje strca na sve strane, ljudi se peku, haos....
obilaze oni treci krug, kad raja stoji u govnima do gushe i puse cigare....
kaze mujo PIK JA U TRECI KRUG....i tako ga bace u govna sa rajom, zapali Mujo cigaru, povuce dva dima kad eto ti strazara"RAJA PUS PAUZA GOTOVA, ZARONI!!!!!"
-
margareta
Ja sjedim a deterđent za pod iscuri iz boce i sam se dade na posao, sve mi uglanca, blicko - sam čisti podove , sam osjeti gdje je najprljavije i na kraju magična krpa za visoki sjaj , šta da ti priču pričam kad sve znaš.mIRCerka wrote:Ma tu sam ja...unistila sam se bogatim ruckom...otkako sam presla u drugu firmu, svaki dan za rucak jedem kuhana jela, ne sjecam se kad sam ovako redovno jela "kasikom"....![]()
moja mama je ponosna na mene garant;)
kako napreduje ciscenje?
da li si se uvjerila da reklame lazu i da se nista ne cisti samo? hihiihih
Dobar marketing je pola prodatih proizvoda, ostalo je inercija i navika ...
Kontinuitet je bitan radi definiranja nekih nejasnoča , masnoča, fleka ,
jer znaš kako je to kod nas išlo "Kako mama kaže" ....
"prvi maj Pirot"....
vidiš kako ti ja mIRCerka čuvam kontinuitet?
Visoko te dignem a drugi mi te hoce da ruse !? Nece, nece, citamo se .....možeš ti ici spiti miran san
sniti , ja cu biti tvoj anđeo cuvar
-
clone033
taman si moje visine, a i mjesano sam meso, tako da glasam za tebemIRCerka wrote:ja sam zeMska od 1,87 m visineviolentjack wrote:Zar nije bolje imati mjesanu krv, nego da se ista krv generacijama koristi...to je slab kvalitet
nadam se da si gledao INTERVJU SA VAMPIROM, moze se rezivjeti i na krvi pacova, sto ne bi moglo na mojoj "necistoj"?
Ah..ma Pacov je nekako pomalen..ja hocu nesto vecegdje ces vise zivota ti? mogu ti posluzit ko zimnica
![]()
-
mIRCerka
joj stete, moram sutra na teren i tek cu sutra navecer moci doci na net ali vas molim da ne odustajete od ovoga mislim da ce nam se isplatiti...u knjigama istorije ce pisati "sve je pocelo na forumu..."
eh, vrijeme je da se oprostimo za danas. Imate meHki poljubac od mene
eh, vrijeme je da se oprostimo za danas. Imate meHki poljubac od mene
-
margareta
mIRCeka
Dobro vece,
u mome stanu tišina .........
..............samo čekam mIRCeku na tron zirceku....
hoces li nas ti uzimati lopatom il bagerom?
Šalim se naravno,i možda i nisam pri čistoj što očekujem od tebe koju i ne znam nešto....šta ako si ti neki funkcioner i još muško?
ono nađemo se a ti brkata, bradata il celava ko uvrnuti kike budalike?
Šta ako dođeš u atletskoj majici sa nabildanim mišicima.........
......možemo ovako formirati novu "forum vlast" dok ja ne osjedim
opet te dižem na tron foruma.......i još jednom ću .......kasnije.......
Dobro vece,
u mome stanu tišina .........
..............samo čekam mIRCeku na tron zirceku....
hoces li nas ti uzimati lopatom il bagerom?
Šalim se naravno,i možda i nisam pri čistoj što očekujem od tebe koju i ne znam nešto....šta ako si ti neki funkcioner i još muško?
ono nađemo se a ti brkata, bradata il celava ko uvrnuti kike budalike?
Šta ako dođeš u atletskoj majici sa nabildanim mišicima.........
......možemo ovako formirati novu "forum vlast" dok ja ne osjedim
opet te dižem na tron foruma.......i još jednom ću .......kasnije.......
-
margareta
mIRCerka
Kako si, hocemol nastavit pripremu kampanje?
Zašto te nema? Javi se !
Sinoć nisam imala pristup "X portalu", samo sam jednom uspjela tebi se
nalupati glupost i Fair Lifu jednu uvrnutu poruku i nešto mi satvilo TAČKU
na daljnju "komunikaciju".
Jesi li odustala od one za početak šale , koja se bi ako to želiš mogla realizirati u ozbiljnu stvarnost ?
Javi se ako si TU
-
mIRCerka
Drago mi je da si zaista ostala vjerna ovoj ideji. Za razliku od mnogih politicara, ja radim i ne pricam kako cu raditi.....
bila sam na terenu dva dana, sad sam dosla kuci i usla an net samo da ti se javim jer sam dobila info da si mi se javila na temi.
Ako Bog da, ovo zbog cega sam isla na teren ce da obezbijedi sigurne prihode za 80 porodica...malo po malo....
pricacemo o tome drugi put jer sad moram da se tushnem jer obilazak njiva nije bio bas njezan sa svojim mirisima (plus sam uhvatila kravu kako se pari sa bikom hihihihi)... pozdravcic do ponedeljka
-
margareta
mIRCerka
Neču ti se javljati jer selim se u autobannoviće.
Ovdje sam isprovocirana perfidno prozirnim fašistički nastrojenim
pokvarenjacima.
Suviše je zamorno biti akter fašista, nacionalšovinista ili nekakvih tzv. branitelja nacionalnih interesa.
Jedan lik se šeta po forumu ko šizofrenik i razvodnjava svaku konstruktivnu ideju ili temu sa razornim destruktivnim djejstvom.
Niko normalan nije imun na uvrede neosnovane i svako normalan
odustaje od bilo koje destrukcije, beskrupuloznih uvreda sa (in)direktnim uvredama, svojstvenih luđacima.
Neču ti se javljati jer selim se u autobannoviće.
Ovdje sam isprovocirana perfidno prozirnim fašistički nastrojenim
pokvarenjacima.
Suviše je zamorno biti akter fašista, nacionalšovinista ili nekakvih tzv. branitelja nacionalnih interesa.
Jedan lik se šeta po forumu ko šizofrenik i razvodnjava svaku konstruktivnu ideju ili temu sa razornim destruktivnim djejstvom.
Niko normalan nije imun na uvrede neosnovane i svako normalan
odustaje od bilo koje destrukcije, beskrupuloznih uvreda sa (in)direktnim uvredama, svojstvenih luđacima.
-
mIRCerka
Sad me ljutis!!!
nemoj dozvoliti da te luzeri natjeraju na takvo nesto
vidis da je Skljocko pomislio da smo ti i ja ista osoba hihihihihi
joj bilo bi super organizovat kafu sa njim, pa da se obje pojavimo
-
Smrt fasizmu
Moje je misljenje da se u Bosni i Hercegovini treba stvoriti stranka koja ce imati za cilj sledece:
1. Stvaranje uslova za izmirenje i jedinstven zivot svih naroda u BiH
2. Stvaranje uslova za povecanje standarda i normalizovanje privrede
3. Stvaranje unutrasnje politike koja ce stititi prava svakog gradjana bez obzira na nacionalnu i religijsku pripadnost
4. Okretanje vanjske BiH politike ka Evropi i zapadnim civilizovanim zemljama ali nedozvoljavanje njihovog mijesanja u unutrasnju politiku BiH
5. Vracanje vjerskih sluzbi u religijske okvire i zabranu njihovog politickog djelovanja
6. Nepristrasno prikazivanje istine o ratu koji je organizovala mafija koalicije SDS-SDA-HDZ-a.
7. Ciscenje gore navedene koalicijske bagre iz svih pora politike i zivota u Bosni i hercegovini
8. Hapsenje i sudjenje kako pojedinim zlocincima koji su krivi za smrt stotina hiljada gradjana BiH, tako i javna osuda zlocinacke koalicije
9. Brisanje lazne istorije koju je ova zlocinacka koalicija ispisala krvlju naroda o visevjekovnoj nacionalnoj i vjerskoj mrznji izmedju naroda
10. Razotkrivanje zlocinacke istorije zlocinaca Radovana Kardzica, Alije Izetbegovica, Mate Bobana i ostalih koji su milijarde zgrnuli u ratu i posle rata i zaduzili zemlju za cetiri milijarde dolara i zabranu djelovanja kako pojedincima tako i organizacijama koje od ovih zlocinaca prave kult licnosti i stvaraju od kukavica heroje..
11. Sudsko kaznjavanje i oduzimanje kompletne imovine ratnim i poratnim profiterima..
13. Priznavanja prava boraca bez obzira na kojoj su strani bili jer su bili prisilno mobilisani od strane mafijaske SDa-SDs-HDZ koalicije osim onima koji su ucinili ratni zlocin ili se bavili profiterstvom
14. Vracanje narodu fabrika i imovine koju je SDS-SDA-HDZ bagra i njihove sluge iz "bratskih"stranaka prisvojila za vrijeme rata i posle rata i sudjenje ovim zlocincima za zlocine i pljacku koju su pocinili nad narodom..
Eto, to bi bile neke smjernice koje bi trebalo uzeti u obzir prilikom stvaranja NOVE STRANKE koja bi morala biti, jos jednom naglasavam JEDINSTVENA i okupila vecinu naroda u Bih jer samo narod Bih je u stanju da srusi fasiste i vrati dostojanstvo Bosni i Hercegovini, a osnivanje malih stranaka kao sto ti predlazes svoju stranku ide samo u korist zlocinacke HDZ-SDA-SDS koalicije kojima takve stranke odlicno odgovartaju jer sto je vise malih stranaka to su njihove sanse za pobjedu vece..
Za prosle izbore njihovi agitatori su kruzili sirom BiH i "osnivali" te male lazne stranke i tako razbili opoziciju i obezbjedili vlast SDS-SDA-HDZ mafiji....
KADA CE NAROD U BIH SMOCI SNAGE DA OSNUJE JEDNU OVAKVU STRANKU?????
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU
- Nacionalniid_BOSANCI
Nista se u Bih nece promijeniti na bolje dok se u Bih ustav ne upise autohtoni narodni i nacionalni (BH) bosanskohercegovacki identitet (sastavljen iz raznih etnosa, razlicitih religija). Jedino ovaj BH identitet moze da se suprostavi podijeli naroda, teritorije i drzave i on je jedini balans vladajucim strankama i koalicijama SDS - SDA - HDZ.
Pod hitno se treba kroz ovaj BH identitet okupiti dovoljna kriticna masa gradjana - glasaca koja ce izvrsiti pritisak na gore navedene tri stranke i natjerati ih na radikalne promjene. Klin se klinom izbija zar ne?
Pod hitno se treba kroz ovaj BH identitet okupiti dovoljna kriticna masa gradjana - glasaca koja ce izvrsiti pritisak na gore navedene tri stranke i natjerati ih na radikalne promjene. Klin se klinom izbija zar ne?
-
margareta
Škljocko ponekad dobro škljocne.mIRCerka wrote:![]()
![]()
![]()
Sad me ljutis!!!
nemoj dozvoliti da te luzeri natjeraju na takvo nesto
vidis da je Skljocko pomislio da smo ti i ja ista osoba hihihihihi
joj bilo bi super organizovat kafu sa njim, pa da se obje pojavimo
Konačno sam odlučila za koga na ovim izborima da glasam.
Dugo sam razmišljala i vagala 2 opcije od kojih sam izabrala SDP, i to najviše zbog najmanje kriminala u toj stranci a glavni čovjek je borac za pravdu i jednakopravnost svih naroda u BiH Nermin Pečanac.
ZA NERMINA PEČANCA jer je častan, pošten, bez fleke u svim segmentima života. Veliki borac protiv kriminala, što i jeste glavni razlog
i adut te stranke.
mIRCerka držat ću ti razinu na forumu koliko je moguče više, jer i nije do sljedečih izbora baš teško formirati novu stranku, koja bi nosila radni naziv "smrt nacionalfašizmu-sloboda narodu", ili "stranka detoriziranja naroda", il' "NE U TOR i NE U ROV"
Za to je još prerano, ali je vrijeme za NERMINA PEČANCA i stranku u kojoje on SDP !!!!!!
- Fair Life
Mislim da ne postoji stranka niti se moze u ovom momentu osnovati nova "koja bi morala biti, jos jednom naglasavam JEDINSTVENA i okupila vecinu naroda u Bih jer samo narod Bih je u stanju da srusi fasiste i vrati dostojanstvo Bosni i Hercegovini".Smrt fasizmu wrote:5. Vracanje vjerskih sluzbi u religijske okvire i zabranu njihovog politickog djelovanja.
...
Mozda neki pokret koji bi se iznjedrio iz opravdanog bunta nezadovoljnog narodna , ali na nivou cijele BiH sto bi znacilo potrebu da se koordinira narodna volja onih koji sada sute iz straha, sto mi se cini nemogucim s obzirom na kontrolu narodnog "uma" kroz medije, vjerske institucije i sl. od strane vladajuce koalicije kojoj "je kasika u medu" sve dok se odrzva status quo koji ih cini nedodirljivim po pitanju bilo kakve odgovornosti.
Dok se god ne realizira pretpostavka iz tvoje tacke 5. sumnjam da je bilo sta moguce uraditi po tom pitanju.
SMRT FASIZMU - SLOBODA NARODU.
-
Nebo iznad Sa
Fair Life wrote:s obzirom na kontrolu narodnog "uma" kroz medije, vjerske institucije i sl.
SMRT FASIZMU - SLOBODA NARODU.
-
mIRCerka
Smrt fasizmu wrote: Moje je misljenje da se u Bosni i Hercegovini treba stvoriti stranka koja ce imati za cilj sledece:
1. Stvaranje uslova za izmirenje i jedinstven zivot svih naroda u BiH
2. Stvaranje uslova za povecanje standarda i normalizovanje privrede
3. Stvaranje unutrasnje politike koja ce stititi prava svakog gradjana bez obzira na nacionalnu i religijsku pripadnost
4. Okretanje vanjske BiH politike ka Evropi i zapadnim civilizovanim zemljama ali nedozvoljavanje njihovog mijesanja u unutrasnju politiku BiH
5. Vracanje vjerskih sluzbi u religijske okvire i zabranu njihovog politickog djelovanja
6. Nepristrasno prikazivanje istine o ratu koji je organizovala mafija koalicije SDS-SDA-HDZ-a.
7. Ciscenje gore navedene koalicijske bagre iz svih pora politike i zivota u Bosni i hercegovini
8. Hapsenje i sudjenje kako pojedinim zlocincima koji su krivi za smrt stotina hiljada gradjana BiH, tako i javna osuda zlocinacke koalicije
9. Brisanje lazne istorije koju je ova zlocinacka koalicija ispisala krvlju naroda o visevjekovnoj nacionalnoj i vjerskoj mrznji izmedju naroda
10. Razotkrivanje zlocinacke istorije zlocinaca Radovana Kardzica, Alije Izetbegovica, Mate Bobana i ostalih koji su milijarde zgrnuli u ratu i posle rata i zaduzili zemlju za cetiri milijarde dolara i zabranu djelovanja kako pojedincima tako i organizacijama koje od ovih zlocinaca prave kult licnosti i stvaraju od kukavica heroje..
11. Sudsko kaznjavanje i oduzimanje kompletne imovine ratnim i poratnim profiterima..
13. Priznavanja prava boraca bez obzira na kojoj su strani bili jer su bili prisilno mobilisani od strane mafijaske SDa-SDs-HDZ koalicije osim onima koji su ucinili ratni zlocin ili se bavili profiterstvom
14. Vracanje narodu fabrika i imovine koju je SDS-SDA-HDZ bagra i njihove sluge iz "bratskih"stranaka prisvojila za vrijeme rata i posle rata i sudjenje ovim zlocincima za zlocine i pljacku koju su pocinili nad narodom..
Za prosle izbore njihovi agitatori su kruzili sirom BiH i "osnivali" te male lazne stranke i tako razbili opoziciju i obezbjedili vlast SDS-SDA-HDZ mafiji....
sve sto si naveo stoji i slazem se u potpunosti...pogotovo sto se tice formiranja malih stranaka koje su sluzile kao diverzija ne bi li opet nacionalne stranke pobijedile...i nazalost to im je uspjelo.....ali ja ne zelim da se ja prikljucim nekoj stranci u opoziciji samo zato sto se ne slazem sa pozicijom..... kao sto margareta rece NE U TOR NE U ROV....
problem je u tome sto je nasa vlast naucila da ih slijedimo ko ovce, al ove preplasene ovce koje pasu pored autoputa...mislim da bismo im trebali pokazati da smo mi ko vlasicka pramenka....neki dan sam vidjela tu ovcu i mislila sam da je medvjed.....cak i ako moramo da budemo ko ovce mozemo pokazati zube.....
ja ne znam jel se milan zeza sa ovim "МИРЦЕРКА имаш мој аутограм "ali cini mi se da ima i onih koji furaju svoj nacionalni identitet (covjek pise cirilicom) al opet su bistri u glavi...ili me je Milan samo zezao....
kako god, sve pocne kao razmisljanje naglas, a sad se fakat nesto pitam, da li bih uspjela sa strankom?
jedino sto mi se ne svidja jste sto bih se onda morala stalno slikat za plakate i te nebuloze, jer licno mislim da je bolje radit i pokazat prakticno nego se slikat i na TV-u onako serbez lagat narod u lice...jer, ruku na srce, ko ima vremena za slikanje i TV nece imat vremena da radi....
-
mIRCerka
Eto, svakom se omakne pa i meni.....umjesto da mi fino edituje poruku, ono mi opalilo dupli post....
e sad jedno potanjce za vas narode, da li biste vi bili spremni zrtvovati svoje slobodno vrijeme da napravite nesto u ovoj drzavi?
e sad jedno potanjce za vas narode, da li biste vi bili spremni zrtvovati svoje slobodno vrijeme da napravite nesto u ovoj drzavi?
-
margareta
Da, ali molim te osvrni se malo na moj odgovor na škljocino pitanjemIRCerka wrote:Eto, svakom se omakne pa i meni.....umjesto da mi fino edituje poruku, ono mi opalilo dupli post....
zašto Bh. nije ostala yuga..............
Iskreno mIRCerka MORA se ići putem istine o pravde inače odosmo u bezdan, što ako ovo čitaju pravi vjernici , znači LAŽ je zabranjena u
svim religijama, ko laže taj i krade a ko krade taj i ubija i neka se vjernici okrenu vjeri a ne prosvjećenju naroda koje narod vodi u NESTANAK