OSNIVA SE PRVA BH ASOCIJACIJA ZA PODRŠKU OBOLJELIM OD HIV/AI
Moderator: anex
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Draga BUmbarko, rizično sam se ponašao. Šta da radim?
-
List
Dodji na Transfuziologiju. Cekalusa br. 4 (jedno vrijeme NemanjinaPipiDugaDevetka wrote:Draga BUmbarko, rizično sam se ponašao. Šta da radim?
Kad udjes popnes se na prvi sprat i docekat ce te dvoja vrata. Trebas uci u ona koja su desno prema prozoru. Primaju samo u periodu 8-10 ujutro.
Kad izvadis krv doci ces na salter sa lijeve strane. Tu ces dobiti rezultate.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Halo, Raštimana Zemljo Pomračenog & Zalazećeg sunca OVDJE dijaspora, Crni Kontinent!List wrote:Dodji na Transfuziologiju. Cekalusa br. 4 (jedno vrijeme NemanjinaPipiDugaDevetka wrote:Draga BUmbarko, rizično sam se ponašao. Šta da radim?).
Kad udjes popnes se na prvi sprat i docekat ce te dvoja vrata. Trebas uci u ona koja su desno prema prozoru. Primaju samo u periodu 8-10 ujutro.![]()
Kad izvadis krv doci ces na salter sa lijeve strane. Tu ces dobiti rezultate.![]()
Pitte,
Može li umjesto HCl carska vodica, ostalo mi kad sam provjeravao ovaj zlatni zub? Shuhveli mi bio onaj zubar, da stavlja lažno tozla?
Last edited by PipiDugaDevetka on 04/10/2005 20:35, edited 1 time in total.
- PipiDugaDevetka
Bolje da Bumbarka odgovori...ona zna znanje...ćuuj, da se dezinfikujem, a ja se ponašao prije mjesec dana.
- Bumbar
Ma jok...na Infektivnu treba otici...gore se radi po principu VCCT.. nadasve povjerljivo i uz pre-counseling i post-counselingList wrote:Dodji na Transfuziologiju. Cekalusa br. 4 (jedno vrijeme NemanjinaPipiDugaDevetka wrote:Draga BUmbarko, rizično sam se ponašao. Šta da radim?).
Kad udjes popnes se na prvi sprat i docekat ce te dvoja vrata. Trebas uci u ona koja su desno prema prozoru. Primaju samo u periodu 8-10 ujutro.![]()
Kad izvadis krv doci ces na salter sa lijeve strane. Tu ces dobiti rezultate.![]()
- 8. sekretar SKOJ-a
I duo i neshto, kao P 24, negativno!
U ovom filmu je dobro biti negativac.
U ovom filmu je dobro biti negativac.
- 8. sekretar SKOJ-a
Da, nije bilo strasno. Od glagola, strasiti...Bumbar wrote:i nije bilo strasno jel de...