previse citas necije postove na forumuAdmir_1984 wrote:Ja mislim da ce Argentinci izdominirati Mexico, jer Mexico je ekipa koja ne zna igrati defanzivno, tj u odbrani su slabi, a dominantni napad Argentine ce odluciti. Moja neka prognoza 2-1 ili 3-1 za Argentinu
Urugvaj jos nije primio gola, dosta su cvrsti defanzivno, a dominiraju u i prekidima. Koreja bi mogla napraviti problem samo ako im Urugvajci poklone neki glup gol ili utakmicu dovedu do penala. Predvidjam minimalnu pobjedu Urugvaja, a strijelac Lugano nakon prekida
Osmina finala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#51 Re: Osmina finala
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#52 Re: Osmina finala
Pa ljudima treba skinuti kapu, uveli su nove standarde na forumima i u elektronskoj diskusijitodd_smith wrote:previse citas necije postove na forumuAdmir_1984 wrote:Ja mislim da ce Argentinci izdominirati Mexico, jer Mexico je ekipa koja ne zna igrati defanzivno, tj u odbrani su slabi, a dominantni napad Argentine ce odluciti. Moja neka prognoza 2-1 ili 3-1 za Argentinu
Urugvaj jos nije primio gola, dosta su cvrsti defanzivno, a dominiraju u i prekidima. Koreja bi mogla napraviti problem samo ako im Urugvajci poklone neki glup gol ili utakmicu dovedu do penala. Predvidjam minimalnu pobjedu Urugvaja, a strijelac Lugano nakon prekida![]()
![]()
![]()
- plejka2
#53 Re: Osmina finala
U finalu vidim Argentinu i Bosnu.Dzeko zabija za pobjedu
Salu na stranu Argentina vs Brazil strasno finale
Salu na stranu Argentina vs Brazil strasno finale
- Globus
#54 Re: Osmina finala
Kad sam ja reko argentina brazil finale

- cyprus
#55 Re: Osmina finala
Prvi klocevi u odbrani, drugi u napadu, ma kak'i oni i njihovo finaleGlobus wrote:Kad sam ja reko argentina brazil finale![]()
- Globus
#56 Re: Osmina finala
Ma jedini igraju fudbal.. i po malo rukometa
Holandija ako ne zajebe sama sebe moze daleko ...ostali tesko .. Spanija daj boze da grupu prodje ... Engleska moze do polufinala maximalno ako grupu prodje kao prva .. i Spanija ako prodje grupu kao prva moze do polufinala ostalo cao 
-
todd_smith
#57 Re: Osmina finala
ajd suti ba, kakva engleska...jedva u onoj grupi disu a kamoli da doguraju do polu-finalaGlobus wrote:Ma jedini igraju fudbal.. i po malo rukometa![]()
Holandija ako ne zajebe sama sebe moze daleko ...ostali tesko .. Spanija daj boze da grupu prodje ... Engleska moze do polufinala maximalno ako grupu prodje kao prva .. i Spanija ako prodje grupu kao prva moze do polufinala ostalo cao
sto se Holandije tice, oni ce propasti cim nalete na prvu solidnu ekipu...
ps-malo ironije

-
elSaik
#58 Re: Osmina finala
Znači za tebe navijam.Globus wrote:Kad sam ja reko argentina brazil finale![]()
-
elSaik
#59 Re: Osmina finala
Vjeruj! wrote:Antifasisti, cija je domovina "primila" najveci broj fasistickih ratnih zlocinaca?!
Zmijuga loma wrote:Narkoman sa guznim haverom, provjerenim antiglobalistom i antifašistom.
elSaik wrote:Naprijed Diego! Naprijed antififašisti!
- Chisum
#60 Re: Osmina finala
todd_smith wrote:ajd suti ba, kakva engleska...jedva u onoj grupi disu a kamoli da doguraju do polu-finalaGlobus wrote:Ma jedini igraju fudbal.. i po malo rukometa![]()
![]()
![]()
sto se Holandije tice, oni ce propasti cim nalete na prvu solidnu ekipu...
ps-malo ironije![]()
Ovi fulise u stilu onog tariguza - Avaza....
Sta mai, easy...
Volio bih gledati Engleze u pohodu ka vrhu.. nadao sam se i racunao na njih, ali kako je krenulo...sve mi nesto suhveli... da nije i ovdje onaj Domenech bacio koju pametnu... ono, kao, haver je sa Capellom, pa ne zali da uleti s par savjeta.. u prolazu.
-
elSaik
#61 Re: Osmina finala
Hoćeš reći - u odlasku. Kući. 
-
Vjeruj!
#62 Re: Osmina finala
Izvinjavam se, nisam dobro procitao.elSaik wrote:
- ultima_palabra
#63 Re: Osmina finala
Otprilikevan Basten wrote:Argentina će ispasti čim naleti na ekipu koja ima solidan igrački potencijal i dobrog taktičara na klupi koji će pokazati svu smijuriju Diegovog trenerovanja. Da li je to Mexico? Moguće
- k3ngur
#64 Re: Osmina finala
Ovdje ima sanse da se nadju njemci (ako budu prvo mjesto u grupi) i argentinci u cetvrtine finale, eh to bi volio vidjeti...
-
udrch
#65 Re: Osmina finala
OdličnoBraco Alija wrote:hvala, doviđenja i prijatno
- Logovan
#66 Re: Osmina finala
mislim da je u ove dvije utakmice sve jasno
urugvaj i argentina prolaze....urugvaj ima gol razliku 4:0 tako da će teško primiti gol, znači mogu samo pobijediti.....ista je stvar sa argentinom, teško primaju golove, gol razlika je 7:1 znači favoriti su....
- Better Man
#67 Re: Osmina finala
Urugvaj favorit protiv Južne Koreje, a Argentini protiv Mexica neće biti lako. Na prošlom SP-u Argentina je jedva dobila Mexico. Mexico teško prima golove i niko se protiv njih nije specijalno naigrao, tako da ni Argentina neće ih lako proći bez obzira što su favoriti.
-
ludak_
#68 Re: Osmina finala
Pa jel treba Nigerija ili mozda Grcka da im trpaju po 2 komada? Tek u knock out fazi ce do izrazaja doci timska igra i selektor a Argentina niti jednog niti drugog 
-
elSaik
#69 Re: Osmina finala
Vjeruj! wrote:Izvinjavam se, nisam dobro procitao.elSaik wrote:
Nikada ranije nisam navijao za Argentinu. Šta više, često sam navijao protiv nje. Međutim, sve dok je Diego na klupi, podržavat ću je, jer FIFA toliko kenja po čovjeku da jednostavno moraš stati na njegovu stranu a kontra onih mafioza. Uglavnom, poprilično sam siguran da će Argentina dogurati do finala. Jednako kao što sam i siguran da titula prvaka ide u Južnu Ameriku.
-
Richard Peti
#70 Re: Osmina finala
mogu li se sresti prije finala?plejka2 wrote:Salu na stranu Argentina vs Brazil strasno finale
- zlaataan
#71 Re: Osmina finala
Ne, ako Brazil bude 1. u grupi.dzemmo wrote:mogu li se sresti prije finala?plejka2 wrote:Salu na stranu Argentina vs Brazil strasno finale
-
Richard Peti
#72 Re: Osmina finala
elSaik wrote: Nikada ranije nisam navijao za Argentinu. Šta više, često sam navijao protiv nje. Međutim, sve dok je Diego na klupi, podržavat ću je, jer FIFA toliko kenja po čovjeku da jednostavno moraš stati na njegovu stranu a kontra onih mafioza. Uglavnom, poprilično sam siguran da će Argentina dogurati do finala. Jednako kao što sam i siguran da titula prvaka ide u Južnu Ameriku.
Navijam za Brazil, ako bi nekog drugog pozelio za prvaka bila bi to Argentina bas zbog Diega
- Globus
#73 Re: Osmina finala
Maradona ima srece samo takve i zbog toga ce oni u finalu bit a tamo je sve moguce sa Brazilom ... dao go rukom...kako je proso na svjetsko .. ima milion situacija gdje se vidi da frajer ima srece 
- k3ngur
#74 Re: Osmina finala
Ako njemci budu prvi, znaci mozemo ocekivati GER - ENG, uh al ce to biti dobro za gledanje...
-
todd_smith
#75 Re: Osmina finala
ne ako si englezak81 wrote:Ako njemci budu prvi, znaci mozemo ocekivati GER - ENG, uh al ce to biti dobro za gledanje...