Osmina finala D1 Kostarika- C2 Grcka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Prolazi dalje :

Kostarika
11
50%
Grcka
11
50%

Total votes: 22

Objektivni navijac

#26 Re: Osmina finala D1 Kostarika- C2 Grcka

Post by Objektivni navijac »

Grcka u svom najboljem izdanju :D Smirena sigurna odbrana. Profesionalni faulovi,uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme. Zrelo,mudro,odgovorno,pametno,itd :D A samo su vile spasile Kostariku da ne primi i gol. Ocekujemo u drugom,jos jednu sansu Grcke i gol za cetvrtfinale :D
insomnia78

#27 Re: Osmina finala D1 Kostarika- C2 Grcka

Post by insomnia78 »

Pa kako nece kad su se ovi ko djeca nabili u sesnaesterac i samo nabijaju gore

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Altair_SA

#28 Re: Osmina finala D1 Kostarika- C2 Grcka

Post by Altair_SA »

:izet: :D :lol:

Nemere ni nafaka zauvijek... :D

E uljepsali su mi vece ovi kostarikanci, zasluzeno... do balcaka :izet:
nema me tamo

#29 Re: Osmina finala D1 Kostarika- C2 Grcka

Post by nema me tamo »

Još ceko prolaz na Grke.. :-)

Al' svaka cast ovim s igracem manje igrat 50 min je impresivno..
sizifinho

#30 Re: Osmina finala D1 Kostarika- C2 Grcka

Post by sizifinho »

Objektivni navijac wrote:Nekada cini mi se SP 90 Italia,Kostarika je bila simpaticna ekipa,koja cudom moze i bod nekom otkinuti. Danas su druga vremena,Kostarika je suvereno prva u svojoj grupi,punoj ex svjetskih prvaka. Grcka je spasila cast Balkana,plasmanom u osminu finala. Mada kao da nisu Balkanci,igraju najbolje kada je najpotrebnije i najteze,kada je najveci pritisak. Znaci da imaju tim i cvrstinu,unutrasnju snagu. Licno ,jako volim grcki stil igre,svi iza lopte i brani se :D Stanu kao 300 Spartanaca i bore se do kraja. Tako ce biti i protiv Kostarike,cvrsto i jako. Kostarika je vec prebacila sva ocekivanja,oni su pregorjeli i izgorjeli. Poslije svakoga uzleta,neminovno slijedi pad. Grcka ovo uzima lako i bez problema. Velikom razlikom,recimo 1-0 ili 2-1 :D
jebi ga stari, pogrešna ti procjena...300 spartanaca iz kosta rike :evil: :lol: :run:
aCme

#31 Re: Osmina finala D1 Kostarika- C2 Grcka

Post by aCme »

E nek' su ispali smetljari :izet:
Objektivni navijac

#32 Re: Osmina finala D1 Kostarika- C2 Grcka

Post by Objektivni navijac »

sizifinho wrote:
Objektivni navijac wrote:Nekada cini mi se SP 90 Italia,Kostarika je bila simpaticna ekipa,koja cudom moze i bod nekom otkinuti. Danas su druga vremena,Kostarika je suvereno prva u svojoj grupi,punoj ex svjetskih prvaka. Grcka je spasila cast Balkana,plasmanom u osminu finala. Mada kao da nisu Balkanci,igraju najbolje kada je najpotrebnije i najteze,kada je najveci pritisak. Znaci da imaju tim i cvrstinu,unutrasnju snagu. Licno ,jako volim grcki stil igre,svi iza lopte i brani se :D Stanu kao 300 Spartanaca i bore se do kraja. Tako ce biti i protiv Kostarike,cvrsto i jako. Kostarika je vec prebacila sva ocekivanja,oni su pregorjeli i izgorjeli. Poslije svakoga uzleta,neminovno slijedi pad. Grcka ovo uzima lako i bez problema. Velikom razlikom,recimo 1-0 ili 2-1 :D
jebi ga stari, pogrešna ti procjena...300 spartanaca iz kosta rike :evil: :lol: :run:
Nema boga,nema pravde :D :D
Vise nemam za koga navijati,otisao je svak ko valja :D
Post Reply