Osmekat jarana

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
DZONPI

#226 Re: Osmekat jarana

Post by DZONPI »

Nista od smekanja ovog iz firme sam onako malo bocno na tu temu i skonto sam tisu misu bilo proslo vise nikom ne pomagat preko drugih ljudi pojo govno neces vise vozdra takav je zivot jebajiga nekad i dobro ispadne lose ma sta god ti mislio,
supercali

#227 Re: Osmekat jarana

Post by supercali »

Od drugog jarana ti zaposli zenu pa je jebi ha ja bar neces imati dilemu osmekat sebe ili ne
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#228 Re: Osmekat jarana

Post by Nurudin »

Pa kažeš njoj, šta imaš jaranu govoriti. To bi ga vjerovatno razvalilo, em mu žena kurava em sa prijateljem
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#229 Re: Osmekat jarana

Post by Nurudin »

Ne mogu da vjerujem kakve ljudi ostavljaju komentare . Žena od prijatelja je svetinja.
To je izdaja u rangu sa najodvratnijim stvarima
arzuhal

#230 Re: Osmekat jarana

Post by arzuhal »

Ne znam šta je gore i razornije za naše društvo tek izašlo iz rata, dal' varanja ili potpuna ravnodušnost spram interpunkcijskog znakovlja, ocam'...
insomnia78

#231 Re: Osmekat jarana

Post by insomnia78 »

Oto drugo
ho oponopono

#232 Re: Osmekat jarana

Post by ho oponopono »

Nurudin wrote:Ne mogu da vjerujem kakve ljudi ostavljaju komentare . Žena od prijatelja je svetinja.
...ma jok, ovaj što guzi dotičnu nije frend sa njenim suprugom...ona samo radi kod njega, svjetla obraza...:pusi2:

...a zašto ne, ma i da je žena najboljeg mu druga...ona to želi, on to želi, postoji privlačnost, zašto ne...?

...na kraju krajeva...ona je odgovorna za svoje postupke, a kako će to djelovati na nju i njezinu vezu, njen je problem...nije nužno da nešto škripi njoj u braku ...

...a i persone su vazda slobodne za ponude...neka se on muči pitanjem zašto se ona ne jebucka samo sa njim, neće se valjda ona još zamarati sa tom mišlju...:pusi2:
insomnia78

#233 Re: Osmekat jarana

Post by insomnia78 »

Ma svudje mu je bolje nego u gacama
Nurudin

#234 Re: Osmekat jarana

Post by Nurudin »

ho oponopono wrote:
Nurudin wrote:Ne mogu da vjerujem kakve ljudi ostavljaju komentare . Žena od prijatelja je svetinja.
...ma jok, ovaj što guzi dotičnu nije frend sa njenim suprugom...ona samo radi kod njega, svjetla obraza...:pusi2:

...a zašto ne, ma i da je žena najboljeg mu druga...ona to želi, on to želi, postoji privlačnost, zašto ne...?

...na kraju krajeva...ona je odgovorna za svoje postupke, a kako će to djelovati na nju i njezinu vezu, njen je problem...nije nužno da nešto škripi njoj u braku ...

...a i persone su vazda slobodne za ponude...neka se on muči pitanjem zašto se ona ne jebucka samo sa njim, neće se valjda ona još zamarati sa tom mišlju...:pusi2:
'bil ti to uradio svom prijatelju?
ho oponopono

#235 Re: Osmekat jarana

Post by ho oponopono »

Nurudin wrote:
ho oponopono wrote:

'bil ti to uradio svom prijatelju?

...nemam afinitet prema zauzetim frajerima...:pusi2:
Nurudin

#236 Re: Osmekat jarana

Post by Nurudin »

..dok ne budeš i ti zauzeta , jel
ho oponopono

#237 Re: Osmekat jarana

Post by ho oponopono »

Nurudin wrote:..dok ne budeš i ti zauzeta , jel
...ma misli, zaključuj što god hoćeš...:pusi2:
Nurudin

#238 Re: Osmekat jarana

Post by Nurudin »

što bi rekli , zaključak se sam nameće :wink:
ho oponopono

#239 Re: Osmekat jarana

Post by ho oponopono »

...bome ti ga krojiš...šta ja imam od toga...mene ne tangira...valjda ja znam koga, kad, šta karam, šta mi jeste ili nije sveto...:pusi2:
HAVANA

#240 Re: Osmekat jarana

Post by HAVANA »

Dje cu ba jaranu zenu jebat.Nema smisla.A i sto belaja,udavio bi me jaran,zena vlastita bi me na spavanju ubola necim,na kraju i onoj jebanoj ne bi valjo,sto jada za jedno zeganje.Ma bjaaazi.
Matzan

#241 Re: Osmekat jarana

Post by Matzan »

Previše drame oko jedne obične jebačine. :|
Edin H.

#242 Re: Osmekat jarana

Post by Edin H. »

arzuhal wrote:Ne znam šta je gore i razornije za naše društvo tek izašlo iz rata, dal' varanja ili potpuna ravnodušnost spram interpunkcijskog znakovlja, ocam'...
:D
Bluemore

#243 Re: Osmekat jarana

Post by Bluemore »

arzuhal wrote:Ne znam šta je gore i razornije za naše društvo tek izašlo iz rata, dal' varanja ili potpuna ravnodušnost spram interpunkcijskog znakovlja, ocam'...
:thumbup: :lol: :lol:
TAFKAP

#244 Re: Osmekat jarana

Post by TAFKAP »

Samo preokreni situaciju i pitaj sebe da li bi ti volio da znaš i kako bi reagovao da ti jaran priča, kako bi se odnosio prema njemu da ti je on to pričao i kako kad bi saznao drugačije a uz to da je on svo vrijeme bio upućen u situaciju.
insomnia78

#245 Re: Osmekat jarana

Post by insomnia78 »

Pikajul se fejsbuk prijatelji?
fatamorgana

#246 Re: Osmekat jarana

Post by fatamorgana »

HAVANA wrote:Dje cu ba jaranu zenu jebat.Nema smisla.A i sto belaja,udavio bi me jaran,zena vlastita bi me na spavanju ubola necim,na kraju i onoj jebanoj ne bi valjo,sto jada za jedno zeganje.Ma bjaaazi.
Ma nije jedno, ovo se oteglo! :lol:
pukepuke

#247 Re: Osmekat jarana

Post by pukepuke »

Haug :D
supercali

#248 Re: Osmekat jarana

Post by supercali »

insomnia78 wrote:Pikajul se fejsbuk prijatelji?
Ja jedino njih i pikam da su mi prijatelji kakvi ovi uzivo da te zajebe dok si reko emir hadzihafizbegovic
Ovako osvaldo iz argentine mi posalje sta mi treba u igrici metropolis
Dzu dzu iz kine u farmi
A najvise se obradujem muljamotu iz angole kad igramo texas hold'em pokera
Ramzess Veliki

#249 Re: Osmekat jarana

Post by Ramzess Veliki »

a sve češće srećem razvedene prijatelje, i ni jednom više ne pada na pamet da se ožene. Kažu - Joj jaro bva jebo te brak, ko bi opet to trpio, oženiš motor ili gajbu pive ili šnjima utroje grupnjak, seks ne vrijedi sekirancije i ove strahobe represije.
Tito_i_Partija

#250 Re: Osmekat jarana

Post by Tito_i_Partija »

Ramzess Veliki wrote:a sve češće srećem razvedene prijatelje, i ni jednom više ne pada na pamet da se ožene. Kažu - Joj jaro bva jebo te brak, ko bi opet to trpio, oženiš motor ili gajbu pive ili šnjima utroje grupnjak, seks ne vrijedi sekirancije i ove strahobe represije.
Pa zar je to neko cudo? :D

Ozenis se mlad, gladan picke, al' tek poslije shvatis u sta si se ustvari uvalio. Mislim haj opet zavisi kako prodje razvod, neki idu lakse, neki teze, al' ako te zena odere emocionalno i finansijski, mislim da nema sanse da bi ikad sebi opet nesto tako dozvolio. :wink:
Post Reply