Osmekat jarana
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
DZONPI
#226 Re: Osmekat jarana
Nista od smekanja ovog iz firme sam onako malo bocno na tu temu i skonto sam tisu misu bilo proslo vise nikom ne pomagat preko drugih ljudi pojo govno neces vise vozdra takav je zivot jebajiga nekad i dobro ispadne lose ma sta god ti mislio,
- supercali
#227 Re: Osmekat jarana
Od drugog jarana ti zaposli zenu pa je jebi ha ja bar neces imati dilemu osmekat sebe ili ne
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#228 Re: Osmekat jarana
Pa kažeš njoj, šta imaš jaranu govoriti. To bi ga vjerovatno razvalilo, em mu žena kurava em sa prijateljem
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#229 Re: Osmekat jarana
Ne mogu da vjerujem kakve ljudi ostavljaju komentare . Žena od prijatelja je svetinja.
To je izdaja u rangu sa najodvratnijim stvarima
- arzuhal
#230 Re: Osmekat jarana
Ne znam šta je gore i razornije za naše društvo tek izašlo iz rata, dal' varanja ili potpuna ravnodušnost spram interpunkcijskog znakovlja, ocam'...
- ho oponopono
#232 Re: Osmekat jarana
...ma jok, ovaj što guzi dotičnu nije frend sa njenim suprugom...ona samo radi kod njega, svjetla obraza...Nurudin wrote:Ne mogu da vjerujem kakve ljudi ostavljaju komentare . Žena od prijatelja je svetinja.
...a zašto ne, ma i da je žena najboljeg mu druga...ona to želi, on to želi, postoji privlačnost, zašto ne...?
...na kraju krajeva...ona je odgovorna za svoje postupke, a kako će to djelovati na nju i njezinu vezu, njen je problem...nije nužno da nešto škripi njoj u braku ...
...a i persone su vazda slobodne za ponude...neka se on muči pitanjem zašto se ona ne jebucka samo sa njim, neće se valjda ona još zamarati sa tom mišlju...
- insomnia78
#233 Re: Osmekat jarana
Ma svudje mu je bolje nego u gacama
- Nurudin
#234 Re: Osmekat jarana
'bil ti to uradio svom prijatelju?ho oponopono wrote:...ma jok, ovaj što guzi dotičnu nije frend sa njenim suprugom...ona samo radi kod njega, svjetla obraza...Nurudin wrote:Ne mogu da vjerujem kakve ljudi ostavljaju komentare . Žena od prijatelja je svetinja.
...a zašto ne, ma i da je žena najboljeg mu druga...ona to želi, on to želi, postoji privlačnost, zašto ne...?
...na kraju krajeva...ona je odgovorna za svoje postupke, a kako će to djelovati na nju i njezinu vezu, njen je problem...nije nužno da nešto škripi njoj u braku ...
...a i persone su vazda slobodne za ponude...neka se on muči pitanjem zašto se ona ne jebucka samo sa njim, neće se valjda ona još zamarati sa tom mišlju...
- ho oponopono
#235 Re: Osmekat jarana
Nurudin wrote:'bil ti to uradio svom prijatelju?ho oponopono wrote:...ma jok, ovaj što guzi dotičnu nije frend sa njenim suprugom...ona samo radi kod njega, svjetla obraza...Nurudin wrote:Ne mogu da vjerujem kakve ljudi ostavljaju komentare . Žena od prijatelja je svetinja.
...nemam afinitet prema zauzetim frajerima...
- Nurudin
#236 Re: Osmekat jarana
..dok ne budeš i ti zauzeta , jel
- ho oponopono
#237 Re: Osmekat jarana
...ma misli, zaključuj što god hoćeš...Nurudin wrote:..dok ne budeš i ti zauzeta , jel
- Nurudin
#238 Re: Osmekat jarana
što bi rekli , zaključak se sam nameće 
- ho oponopono
#239 Re: Osmekat jarana
...bome ti ga krojiš...šta ja imam od toga...mene ne tangira...valjda ja znam koga, kad, šta karam, šta mi jeste ili nije sveto...
- HAVANA
#240 Re: Osmekat jarana
Dje cu ba jaranu zenu jebat.Nema smisla.A i sto belaja,udavio bi me jaran,zena vlastita bi me na spavanju ubola necim,na kraju i onoj jebanoj ne bi valjo,sto jada za jedno zeganje.Ma bjaaazi.
- Matzan
#241 Re: Osmekat jarana
Previše drame oko jedne obične jebačine. 
- Edin H.
#242 Re: Osmekat jarana
arzuhal wrote:Ne znam šta je gore i razornije za naše društvo tek izašlo iz rata, dal' varanja ili potpuna ravnodušnost spram interpunkcijskog znakovlja, ocam'...
- Bluemore
#243 Re: Osmekat jarana
arzuhal wrote:Ne znam šta je gore i razornije za naše društvo tek izašlo iz rata, dal' varanja ili potpuna ravnodušnost spram interpunkcijskog znakovlja, ocam'...
- TAFKAP
#244 Re: Osmekat jarana
Samo preokreni situaciju i pitaj sebe da li bi ti volio da znaš i kako bi reagovao da ti jaran priča, kako bi se odnosio prema njemu da ti je on to pričao i kako kad bi saznao drugačije a uz to da je on svo vrijeme bio upućen u situaciju.
- insomnia78
#245 Re: Osmekat jarana
Pikajul se fejsbuk prijatelji?
- fatamorgana
#246 Re: Osmekat jarana
Ma nije jedno, ovo se oteglo!HAVANA wrote:Dje cu ba jaranu zenu jebat.Nema smisla.A i sto belaja,udavio bi me jaran,zena vlastita bi me na spavanju ubola necim,na kraju i onoj jebanoj ne bi valjo,sto jada za jedno zeganje.Ma bjaaazi.
- pukepuke
#247 Re: Osmekat jarana
Haugarzuhal wrote:Ne znam šta je gore i razornije za naše društvo tek izašlo iz rata, dal' varanja ili potpuna ravnodušnost spram interpunkcijskog znakovlja, ocam'...
- supercali
#248 Re: Osmekat jarana
Ja jedino njih i pikam da su mi prijatelji kakvi ovi uzivo da te zajebe dok si reko emir hadzihafizbegovicinsomnia78 wrote:Pikajul se fejsbuk prijatelji?
Ovako osvaldo iz argentine mi posalje sta mi treba u igrici metropolis
Dzu dzu iz kine u farmi
A najvise se obradujem muljamotu iz angole kad igramo texas hold'em pokera
- Ramzess Veliki
#249 Re: Osmekat jarana
a sve češće srećem razvedene prijatelje, i ni jednom više ne pada na pamet da se ožene. Kažu - Joj jaro bva jebo te brak, ko bi opet to trpio, oženiš motor ili gajbu pive ili šnjima utroje grupnjak, seks ne vrijedi sekirancije i ove strahobe represije.
- Tito_i_Partija
#250 Re: Osmekat jarana
Pa zar je to neko cudo?Ramzess Veliki wrote:a sve češće srećem razvedene prijatelje, i ni jednom više ne pada na pamet da se ožene. Kažu - Joj jaro bva jebo te brak, ko bi opet to trpio, oženiš motor ili gajbu pive ili šnjima utroje grupnjak, seks ne vrijedi sekirancije i ove strahobe represije.
Ozenis se mlad, gladan picke, al' tek poslije shvatis u sta si se ustvari uvalio. Mislim haj opet zavisi kako prodje razvod, neki idu lakse, neki teze, al' ako te zena odere emocionalno i finansijski, mislim da nema sanse da bi ikad sebi opet nesto tako dozvolio.