Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobro, eto drolja.
Dobro i to, recimo da se desilo, i da, on nije odolio.
Ako nije u pitanju silovanje, onda je moc definitivno na strani zenska.
Ako je ona vec od tog posla, isto bi se desilo i da se nije tu zaposlila.
Imala bi vise slobodnog vremena i...opa la
Jedino bi akter bio drugi....a ko zna, mozda se odnekud ranije znaju.
Svijet je mali.
A mozda mi zajedno sa Dzonpijem svi zajedno seremo.
Tomahawk11 wrote:I mi mu trebamo vjerovati...da mu je iskala?
Onako, na casnu pionirsku?
Pa ako mu vjerujemo da je jeste opalio, zasto stati tu... jok, hvalio se kako je silovao zenu njegovog havera
Eh sad....a sto mu vjerujemo? Ima alibi?
Mozda je ona tajni agent, a taj poslodavac clan teroristicke organizacije koja planira napad na BBI, ona ce ustvari svojim tijelom spasiti stotine zivota, a mi supci je sad osudjujemo na neki nacin...
Ne znamo ni da li je istinita prica, nije ni bitno, ovakve stvari se desavaju... onaj ko ne zeli prihvatiti istinu bi radije povjerovao i u ovo sto napisah iznad, nego u to da je osobi koju voli i s kojom ima djecu prahnula tudja cuna... isto vazi i za obrnute uloge, da ne ispadne kako ovo pisem jer je zena u pitanju...
Po tvojim pitanjima mi nekako djeluje da bi ti pored slika trazio i video materijal da se uvjeris, a tek nakon 4k videa bi poceo sumnjati
Matzan wrote:Jbt, opet neke moralne dileme i moralne vertikale čovječanstva!
Od je obične *ebačine stvarate dramu i slučaj.
Ni prva, a ni posljednja koja je to uradila..
Najveći šupak u cijeloj priči je taj koji se hvali da je (valjda) umočio... to lafca i *ebača u putu nije srelo.
A ovaj što kao nosi teret, kakav crni teret, ne primaš ga ti pa da ti je teret.
Ako kaže samo će postati šupak kao i onaj hvalisavac.
nije on šupak, nego majstor
Ne kažem da je šupak što je ziogu, jer tako bi uradilo i 99% ovih moralista na temi kad bi bili u prilici, nego što priča okolo.
U svoj toj priči, ako bi rekao prijatelju da ga je žena prevarila s tim i tim i da se taj okolo hvali, najmanje bi stradao onaj kojeg Džoni želi kazniti... Pa nije život (a ni brak) holivudski film u kojem dvojica sudjeluju u dvoboju zbog nevjerne žene, a ona na kraju pripadne pobjedniku i sve je oprošteno i zaboravljeno...
A kad se već tema širi, da dodam, sumnjam da bi ovi što bi poletjeli ispričati prevarenom mužu da je prevaren, poletjeli prijaviti policiji (ili njemu samom to spočitnuti) da znaju da je taj isti čovjek, obiteljski nasilnik npr. Tad bi odjednom postali nesvrstani...