Osebujnost, čudne navike, OKP

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mad_max_ba

#351 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by mad_max_ba »

ne usudim se kliknuti na link :D
kakavdanakneiskustvu

#352 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by kakavdanakneiskustvu »

triconja wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:jelde da je cudna navika i stancanje stotina postova dnevno na nekoj temi na ovom forumu,i svi ti postovi su sačinjeni od jednog slova,znaka,smajlija
Za kratko vrijeme nabit 30+k postova i to je slicno. :D

slično imati 100-tinjak i desetak postova dnevno?,ok ako je tako,a osobito kad u tih 100-tinjak postova nema ni jednog slova negoi smajliji
cyprus

#353 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by cyprus »

demagog wrote:Evo par slika za raju sa OKP
Uzivajte :D

https://m.ranker.com/list/62-images-tha ... an-gilmore
Mene od tog svega više nervira Latinska ćuprija :D

Image
roki

#354 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by roki »

Al što ja imam OKP. Kod mene na telefonu i laptopu sve mora biti cakum pakum, od rasporeda ikona na desktopu do "čistoće" sistema. Svaki problem povlači format ili hardreset dok opet sve ne bude cakum pakum.
Znao sam po dva puta u danu formatirati kompjuter jer mi se recimo pri prvom dizanju sistema poslije formata pojavi neki bezvezni error.
Sa gore navedinim fakat imam "problem".
demagog

#355 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by demagog »

cyprus wrote:
demagog wrote:Evo par slika za raju sa OKP
Uzivajte :D

https://m.ranker.com/list/62-images-tha ... an-gilmore
Mene od tog svega više nervira Latinska ćuprija :D

Image
Mogu ti reci da i mene ovo nervira a uopste nisam neki ters. I Holiday Inn me nervira zbog onog zutila sto odudara od svega.
cyprus

#356 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by cyprus »

roki wrote:Al što ja imam OKP. Kod mene na telefonu i laptopu sve mora biti cakum pakum, od rasporeda ikona na desktopu do "čistoće" sistema. Svaki problem povlači format ili hardreset dok opet sve ne bude cakum pakum.
Znao sam po dva puta u danu formatirati kompjuter jer mi se recimo pri prvom dizanju sistema poslije formata pojavi neki bezvezni error.
Ja mogu podnijeti totalni haos... Ali ako je riječ o pokušaju uvođenja nekog reda onda mora biti cakum pakum... Ne volim ono 'close enough'...
Opal_89

#357 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by Opal_89 »

roki wrote:Al što ja imam OKP. Kod mene na telefonu i laptopu sve mora biti cakum pakum, od rasporeda ikona na desktopu do "čistoće" sistema. Svaki problem povlači format ili hardreset dok opet sve ne bude cakum pakum.
O bivsi, jesi li to ti? :mrgreen: On je drzao mobitel u onoj originalnoj foliji da se ne bi isprljao dok razgovara ili tipka.
roki

#358 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by roki »

Opal_89 wrote:
O bivsi, jesi li to ti? :mrgreen: On je drzao mobitel u onoj originalnoj foliji da se ne bi isprljao dok razgovara ili tipka.
:D
I tačno uvijek isti rapored ikonica na mobitelu i kompjuteru ide, nikad promjena. A kad mi neko uzme telefon pa prisloni na znojavo uho, ja to odma čistim alkoholnim maramicama, ne što sam gadljiv nego što mobitel uvijek mora biti kao iz fabrike
Zejnep

#359 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by Zejnep »

mad_max_ba wrote:ne usudim se kliknuti na link :D
bodnoslo :mrgreen:
triconja

#360 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by triconja »

kakavdanakneiskustvu wrote:
triconja wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:jelde da je cudna navika i stancanje stotina postova dnevno na nekoj temi na ovom forumu,i svi ti postovi su sačinjeni od jednog slova,znaka,smajlija

slično imati 100-tinjak i desetak postova dnevno?,ok ako je tako,a osobito kad u tih 100-tinjak postova nema ni jednog slova negoi smajliji
Il brojat u postovima pa tako nabijat postove, il slikama brojat. Dijagnoza je u uba slucaja :thumbup: :lol:
triconja

#361 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by triconja »

Jaro moj zadnji put digo sistem prije 5 godina a formatiro hard disk prosle godine. Memorija mi je uvijek na crvenom a desktop pun ikonica. Otvorim po 30 tabova i cackam sta treba pa zatvorim. Nekad znaju tabovi danima bit otvoreni da ih ne pregledam.

Ako hoš vrsit seppuku ima jeftinih nozeva po pijaci :lol: :lol: :lol:

Edit: ne formatiro nego fragmentiro, ono kad kockice nalezu :lol: :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#362 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

triconja wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

Il brojat u postovima pa tako nabijat postove, il slikama brojat. Dijagnoza je u uba slucaja :thumbup: :lol:[/quote]

a nije nabijanje postova i ovo što ti pišeš?
triconja

#363 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by triconja »

kakavdanakneiskustvu wrote: a nije nabijanje postova i ovo što ti pišeš?
Ako tako mislis mozda i jest. Ja kad vidim neki post nemam odmah nagon da napisem bilo sta na taj post ako necu tako da doprinesem diskusiji ili da ne bacim trol (nekad, seljacki fazon neki). Za mene ovo nije nabijanje postova. :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#364 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

triconja wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: a nije nabijanje postova i ovo što ti pišeš?
Ako tako mislis mozda i jest. Ja kad vidim neki post nemam odmah nagon da napisem bilo sta na taj post ako necu tako da doprinesem diskusiji ili da ne bacim trol (nekad, seljacki fazon neki). Za mene ovo nije nabijanje postova. :mrgreen:

sve ok
cendlerbing

#365 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by cendlerbing »

kad sam jako nervozna/pod stresom/nasekirana/zaljubljena, ne mogu nista pojesti. U par dana sletim vise kg i poslije tih par kg vracam po pola godine.
Zejnep

#366 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by Zejnep »

cendlerbing wrote:kad sam jako nervozna/pod stresom/nasekirana/zaljubljena, ne mogu nista pojesti. U par dana sletim vise kg i poslije tih par kg vracam po pola godine.
:roll:
cendlerbing

#367 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by cendlerbing »

Kad me neko prekida dok jedem, u sebi ga ubijem 16 puta na 16 razlicitih nacina.
muha_sa

#368 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by muha_sa »

cendlerbing wrote:Kad me neko prekida dok jedem, u sebi ga ubijem 16 puta na 16 razlicitih nacina.
kako te prekida--zagrabi kašikom u tvoj tanjir :? :lol:
Zejnep

#369 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by Zejnep »

muha_sa wrote:
cendlerbing wrote:Kad me neko prekida dok jedem, u sebi ga ubijem 16 puta na 16 razlicitih nacina.
Mrlja je kralj, sjećam se kad je pisao da se nikad nikom ne javlja na telefon dok jede. :D Genijalno. Ja probala, ne ide :-)
cendlerbing

#370 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by cendlerbing »

muha_sa wrote:
Na poslu. Zna biti hitno da se kasika mora ostaviti. Jebem idje ista a naizgled osmijeh, ljubaznost, nema problema gospodine...damski skroz.
muha_sa

#371 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by muha_sa »

cendlerbing wrote:
muha_sa wrote:
Na poslu. Zna biti hitno da se kasika mora ostaviti. Jebem idje ista a naizgled osmijeh, ljubaznost, nema problema gospodine...damski skroz.
:lol:

bilo bi damski da mu ovako kažeš--koji me kurac sad zoveš--vidiš da jedem
Ommadawn

#372 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by Ommadawn »

- Nikad nigdje ne kasnim. Na poslu me cak neki zovu Svicarac ili svicarski sat. Ali takodjer ne volim ni kada ljudi kasne. Tacno sve je izmjereno vremenski.
- Neke stvari (knjige, DVD-omoti) moraju biti poredani po velicini a ploce moraju biti poredani po zanru i abecednom redu izvodjaca. Stereo komponente su poredane po polici gotovo lenijarski izmjereno.
- Kada zavrsim sa jelom i picem, odmah sklanjam tanjir, pribor za jelo i case. Ostatci jela ravno u korpu za smece, tanjir u sudoper pod vodu i onda u masinu za pranje. Mrve se moraju pokupiti.
- Krevet poslije spavanja moram odmah pospremiti.
- Imam tendenciju da slozim stvari u gepek na takav nacin da mi je jedan prijatelj jedne takve prilike rekao "Jebi me ako nisi imao High Score na Tetrisu! Ja bih ovo sve iz dva puta prevezao ali ti slozi sve i jednu stvar i pravilno raspodijeli"
- Svakog jutra kada ustanem, nakon sto obavim sve sto treba u toaletu - obavezno dorucak i to da je sto obilniji. Tek kasnije kafa. Nikada kafa na prazan zeludac.

S druge strane, u kancelariji na mom radnom stolu su razbacani papiri i knjige.
Ako sam u dnevnom boravku prilikom veceri pio vino ili pivo desava se, mada ne cesto, da tako do jutra ostane.
Carape cesto ostavim na sred poda.
Mozda je ovo neki balans izmedju svega ali hajde znaj...
Opal_89

#373 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by Opal_89 »

Ommadawn wrote:- Nikad nigdje ne kasnim. Na poslu me cak neki zovu Svicarac ili svicarski sat. Ali takodjer ne volim ni kada ljudi kasne. Tacno sve je izmjereno vremenski.
- Neke stvari (knjige, DVD-omoti) moraju biti poredani po velicini a ploce moraju biti poredani po zanru i abecednom redu izvodjaca. Stereo komponente su poredane po polici gotovo lenijarski izmjereno.
- Kada zavrsim sa jelom i picem, odmah sklanjam tanjir, pribor za jelo i case. Ostatci jela ravno u korpu za smece, tanjir u sudoper pod vodu i onda u masinu za pranje. Mrve se moraju pokupiti.
- Imam tendenciju da slozim stvari u gepek na takav nacin da mi je jedan prijatelj jedne takve prilike rekao "Jebi me ako nisi imao High Score na Tetrisu! Ja bih ovo sve iz dva puta prevezao ali ti slozi sve i jednu stvar i pravilno raspodijeli"
- Svakog jutra kada ustanem, nakon sto obavim sve sto treba u toaletu - obavezno dorucak i to da je sto obilniji. Tek kasnije kafa. Nikada kafa na prazan zeludac.

Ako sam u dnevnom boravku prilikom veceri pio vino ili pivo desava se, mada ne cesto, da tako do jutra ostane.
Izjeda li te to sto ti stoji sudje u masini neoprano i da se na casama, tanjirima i viljuskama razvijaju sitne bakterije :mrgreen:
Ommadawn

#374 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by Ommadawn »

Opal_89 wrote:
Ommadawn wrote:- Nikad nigdje ne kasnim. Na poslu me cak neki zovu Svicarac ili svicarski sat. Ali takodjer ne volim ni kada ljudi kasne. Tacno sve je izmjereno vremenski.

Izjeda li te to sto ti stoji sudje u masini neoprano i da se na casama, tanjirima i viljuskama razvijaju sitne bakterije :mrgreen:
Da.
Što znači da mašina kod mene radi najmanje jednom dnevno.
Mr pesa

#375 Re: Osebujnost, čudne navike, OKP

Post by Mr pesa »

Poz ljudi
Post Reply