General War wrote:
De ne provaljuj se
Vidim i ti lupaces sve sto ti padne na pamet samo da bi nesto ubo...nego haj ti po internetu malo vise se informisi pa dodji ovdje pa me demantuj, nemoras citati nista strucnije...jer mi se ne da ne sve gluposti odgovarati...a navikao sam ja da sve sto nije niz dlaku da je odmah i sipatija prema srpskoj politici...
Ako nista, oni barem imaju politku...ko qurac politiku ali politku...
Ti misli slobodno da je UN bio neutralan i da su svi kontigenti postupali shodno UN naredjenjima, umjesto naredjenjima i u skladu sa interesima zemalja iz kojih su dolazili u BiH isto tako SFOR kasnije i da nije bilo prljavog djelovanja necijih sluzbi kroz njega te sverca oruzja i darivanja cak istog nekome. Isto tako je i sa prilikama na Kosovu. Misli ustvari sta god zelis, pa i da se informisem preko neta. Nema potrebe da ti ista dokazujem.
Nisam ti prebacio to radi razlike u misljenju vec radi toga da konkretno srpska politika na Balkanu iako je kurac politika imala izuzetno los politicki rezultat i to svako racionalan vidi, sveli su Srbe na gradjane drugog reda svugdje sem u BiH, samoj Srbiji donjeli odgovornost za nesprecavanje jednog genocida, RS dali etiketu genocidne tvorevine i td. Cak i sada kada su ucjenjeni priznanjem Kosova od EU jer su ga tom politikom izgubili, kao i priznanjem genocida u Srebrenici, oni nisu u stanju da istinu prenesu javnosti, preuzmu odgovornost i jednom zauvijek priznaju lose rezultate Slobine politike, pa i njegovih nasljednika, vec im mudo od Dacica potparola Slobine stranke i dalje dobro kotira u politici, vec im i paljanski novinar С КАНАЛА i Šešeljev potrčko postaje predsjednikom države.
Jedino cija je politika imala losiji rezultat, ali je bila uslovljena nemogucnostima je bila politika ratnog rukovodstva BiH, ali opet je to daleko realniji rezultat kada se uzme u obzir okolnosti i uopste njen politicki i diplomatski potencijal da stvari preokrene u sopstvenu korist.