OrthoSportBL,iskustva?

Vijesti i zbivanja u Banjoj Luci, Mrkonjić Gradu, Prijedoru, Bos. Gradišci, Prnjavoru, Tesliću, Derventi, Bos. Brodu...

Moderator: banjaluka078

Post Reply
Dany97
Posts: 238
Joined: 25/06/2017 15:50

#1 OrthoSportBL,iskustva?

Post by Dany97 »

Ej ekipa,mislim se mozda bolje ovde otvoriti temu nego u "zdravlje",pa da pitam....
Ima li ko iskustva sa OrthoSport klinikom,kako gledam po slikama i svemu cine se bas profesionalni i uspjesni u rijesavanju poreda/problema...Pa ako ima neko da kaze iz prve ruke,ko je bio kod njih zbog povreda,na pregledu...
Bio sam u Doboju kod ortopeda u ovoj opstoj/javnoj bolnici zbog koljena,radio cucnjeve s tim uvrtao koljenu i vec 2.5mj me to zeza (za sad bolje ali jos ne kako prije bilo...),radio MRI nista nisu nasli,ortoped radio pregled savijao i ostalo nije mogao skontati,al kad je trazio da radim MRI napisao je da sumnja kao na ostecenje hrskavice.Dobijam sad terapije magnet,struju i neke vjezbice vec 5 dan od 10,ali ne vidim nikakvo poboljsanje,mada i sta se moze primjetiti za 5 dana.
Ali sta znam....nekako mi kod ovih u javnim bolnicama sto idem dijeluje kao da cu sve te terapije raditi u prazno....Fizioterapeut (kineziolog) mi kaze da po opisima/simptomima sumnja na meniskus.
Pa ne znam da'l da probam sa orthosport....
Ili ako bas znate nekoga u javnim bolnicama u BL ili blizina,da budu i prate pacijente dok rade vjezbe i savjetuju kako,koliko da'l ispravno rade vjezbe....
User avatar
banjaluka078
Moderator
Posts: 7436
Joined: 16/01/2007 23:38

#2 Re: OrthoSportBL,iskustva?

Post by banjaluka078 »

Za ovu kliniku sad prvi put čujem.
Profesor Jakovljević jeste veliki stručnjak, toliko znam. Ali tebi je poslije dijagnoze najbitniji tim koji će te vježbati, a za njih ne znam kakvi su.
Iskreno, tek si počeo s vježbama, odradi to lokalno do kraja, sačekaj da vidiš rezultate, prije nego što potrošiš hrpu para.
Ja za sve svoje "kostoboljke", idem na uputnicu u zavod Zotović. Vidi s porodičnom imaš li pravo doći tu preko fonda. Oni rade i komercijalno, za keš, a stručnost im nije upitna.

Sretno.
Post Reply