Oralni Sex (Ona)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
silentbob
novalic wrote:cekaj, da makar odem od zavodasilentbob wrote:aaaaaaaaaaaaa sad cu i ja pocetnovalic wrote:razlika je sustinska..
ja ova dva dana upraznjavam samo oralni sex..
naime, dragi mi je na putu.. pa samo telefonom...
(ne broji se ono sto stavim mobilni na vibriranje, a on me stalno zove)![]()
![]()
....samo se ti udobno smjesti i opusti
![]()
![]()
hajde onda ode i ja malo se opustit u zavodu pa cemo pocet...sta mislis da zovemo jos koga da nam se pridruzi...moozemo ostvarit konferencijsku vezu pa da dahcemo do ludila
- anais_nin
ma skontala sam ja tebe u prvoj recenicitempora wrote: Draga, promasila si poentu price, iako sam je u uvodu vec navela.
-
silentbob
zene jebo vas ta prica,hajmo se mi lizatanais_nin wrote:ne drzim lekciju tempori, valjda imam pravo na svoje misljenjenovalic wrote:ana drzi lekciju tempori...
o Boze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ana.. drzi se ti redovitog staza.. kontas sta hocu reci![]()
ili mi se samo cini....tebi je kao extra postupak njene prijateljice?
![]()
-
FortunaBela
Maji, to ti ga ide vako, kako ga ko uzme...oli sex, oli predigra....Harrys wrote:zasto to zovete oralni sex?.po meni,vise odgovara naziv,oralna predigra.![]()
-
novalic
ma ana, zar zena ne smije imati takvu reakciju... odlucila se poslije.. ne znam koliko vremena, mozda joj je bilo vazno samo da se pukne, a ne da obucava.. zar za to nema pravoanais_nin wrote:ma skontala sam ja tebe u prvoj recenicitempora wrote: Draga, promasila si poentu price, iako sam je u uvodu vec navela.i ja sam bliza tim godinama nego ovim drugo-navedenim....nego me i dalje sjebaje takvo ponasanje zena, jer se cesto ne ogranicava samo na te rane 20te
pa moram malo odroncat
ako smijem....
-
FortunaBela
Molim....novalic wrote:fortuna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
naravno da ima pravonovalic wrote: ma ana, zar zena ne smije imati takvu reakciju... odlucila se poslije.. ne znam koliko vremena, mozda joj je bilo vazno samo da se pukne, a ne da obucava.. zar za to nema pravo
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ovim komentarom uvazenog Boba, ja bih lagano zatvorio ovu temusilentbob wrote:
zene jebo vas ta prica,hajmo se mi lizat
-
FortunaBela
Znači ti si još uvijek na priči...silentbob wrote:osje.....vidjecesnovalic wrote:kad lizes.. kako uspijes da je uvijek tvoja zadnja..
-
FortunaBela
Maji, ja opet velim, kako ga ko uzme....oli sex, oli predigra....Harrys wrote:maja,neznam kako ga ti uzmes,za mene ima samo oralna predigra u sklopu sexa.FortunaBela wrote:Maji, to ti ga ide vako, kako ga ko uzme...oli sex, oli predigra....Harrys wrote:zasto to zovete oralni sex?.po meni,vise odgovara naziv,oralna predigra.![]()