Srecom po mene moja spada u prvu kategoriju, a srecom po nju ja sam ljubitelj dobrog liza i blagoslovljen gomilom fetisa koji nam uljepsavaju i zacinjavaju seksualni zivot
Dobar seks je medju osnovnim preduslovima za dobru vezu...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ja mislio ti nista ne znassherbett wrote:perfekcionista1 wrote:jos boljesherbett wrote: Veceras sam u kinuna ljubavnom sjedalu...ruka samo hop...sputi zip i uhvati alatku
sherbett wrote:na ljubavnom sjedalu...ruka samo hop...sputi zip i uhvati alatku
Pomaganje rukom da bude kruznim pokretima, kao da ga šiljiš i da bude simultano popraceno ustima i to je topukepuke wrote:Meni nimalo ne odgovara stimuliranje klitorisa samim vrhom jezika, ono kad se jezik ušilji, boli. Također, treba dosta pljuvačke, nasuho je isto neugodno.
Nekako sredinom jezika ili da jezik nije ušiljen i da se pri tom simulira rad vibratora, ono, brzi pokreti jezika tamo-amo... Paše i kruženje oko klitorisa. Pretpostavljam da svakom odgovara nešto drugo...
Što se tiče felacija, ja mislim da je najbolje pitati muškarca sviđa li mu se ovo ili ono dok mu to radiš, tko pita ne skita![]()
Koliko sam ja dosad naučila, a mislim da sam sasvim solidno naučila, muškarcima isto odgovara dosta pljuvačke, čvrst stisak (ne prečvrst, naravno) kad se pomažeš rukom, ujednačen ritam povremeno prekinut dugim lizom ili lizom oko ruba glavića i, kako netko reče, ljubav prema tome što radišAko nisam raspoložena, neću ni raditi.
uh, a nemoj ni da ruka sama sve radi, i onako se neka zena zali iza nas da ne vidi film dobro od tebesherbett wrote: Pa o ruci i pricam sta radi
Baci bombu i zbrisa.pukepuke wrote:Meni nimalo ne odgovara stimuliranje klitorisa samim vrhom jezika, ono kad se jezik ušilji, boli. Također, treba dosta pljuvačke, nasuho je isto neugodno.
Nekako sredinom jezika ili da jezik nije ušiljen i da se pri tom simulira rad vibratora, ono, brzi pokreti jezika tamo-amo... Paše i kruženje oko klitorisa. Pretpostavljam da svakom odgovara nešto drugo...
Što se tiče felacija, ja mislim da je najbolje pitati muškarca sviđa li mu se ovo ili ono dok mu to radiš, tko pita ne skita![]()
Koliko sam ja dosad naučila, a mislim da sam sasvim solidno naučila, muškarcima isto odgovara dosta pljuvačke, čvrst stisak (ne prečvrst, naravno) kad se pomažeš rukom, ujednačen ritam povremeno prekinut dugim lizom ili lizom oko ruba glavića i, kako netko reče, ljubav prema tome što radišAko nisam raspoložena, neću ni raditi.
Da, da, kružno, to zaboravih dodati. Ima tu još dosta finesa ali vidim ljudi se šokiraju, pa ne smijem previše u detalje..._BataZiv_0809 wrote:Pomaganje rukom da bude kruznim pokretima, kao da ga šiljiš i da bude simultano popraceno ustima i to je topukepuke wrote:Meni nimalo ne odgovara stimuliranje klitorisa samim vrhom jezika, ono kad se jezik ušilji, boli. Također, treba dosta pljuvačke, nasuho je isto neugodno.
Hajde priznaj koliko si poruka, da ne kazem ponuda, dobila na pp?pukepuke wrote: Da, da, kružno, to zaboravih dodati. Ima tu još dosta finesa ali vidim ljudi se šokiraju, pa ne smijem previše u detalje...
Ima, ali ti kruzni pokreti su najvazniji. Kod umjesne partnerice mi se znalo desiti da od njih puno ranije ispalim projektil, nego sto bih htiopukepuke wrote: Da, da, kružno, to zaboravih dodati. Ima tu još dosta finesa ali vidim ljudi se šokiraju, pa ne smijem previše u detalje...
Hahahaha, evo maksuz se logirah da provjerim, nigdje ništa, slabo sam ja na forumu...nightvision wrote:Hajde priznaj koliko si poruka, da ne kazem ponuda, dobila na pp?pukepuke wrote: Da, da, kružno, to zaboravih dodati. Ima tu još dosta finesa ali vidim ljudi se šokiraju, pa ne smijem previše u detalje...
Eh onda, dok me neko nije pretekao...pukepuke wrote: Hahahaha, evo maksuz se logirah da provjerim, nigdje ništa, slabo sam ja na forumu...
nightvision wrote:Eh onda, dok me neko nije pretekao...pukepuke wrote: Hahahaha, evo maksuz se logirah da provjerim, nigdje ništa, slabo sam ja na forumu...
Pa dobro, i nije bitno bit' prvi vec zadnji.pukepuke wrote:nightvision wrote:Eh onda, dok me neko nije pretekao...pukepuke wrote: Hahahaha, evo maksuz se logirah da provjerim, nigdje ništa, slabo sam ja na forumu...
Ma ja sam fina, odgovorit ću na svaku, bila prva ili posljednja
Retro_Eskobar wrote:Jos kad ima mentol bobu u ustima
_BataZiv_0809 wrote:
Ima, ali ti kruzni pokreti su najvazniji. Kod umjesne partnerice mi se znalo desiti da od njih puno ranije ispalim projektil, nego sto bih htio
I ako puno stenje kad pusiRetro_Eskobar wrote:Jos kad ima mentol bobu u ustima
Fino ti to, a kol'ko dugo si bio u zatvoru?_BataZiv_0809 wrote:Pomaganje rukom da bude kruznim pokretima, kao da ga šiljiš i da bude simultano popraceno ustima i to je to