Opsti izbori 2006

Hadzi-Murat

Post by Hadzi-Murat »

edinbug wrote:
Hadzi-Murat wrote:
Goa wrote:Kad ti postignes sto i Zlatko javi se.
Pa sumnjam da bih ja mogao razvalit opoziciju kao sto je to ucinio Zlatko.

Goa wrote:
PA NIJE NAM NI CUDO STO NAM JE OVAKO. SAMO BI VOLIO DA SE SVI OVI KOJI GLASAJU ZA SDA STAVE NA SPISAK NEK SE ZNA JEDNOM ZA SVAGDA KO PODRZAVA NACIONALISTE.

VECINA ONIH KOJI GLASAJU ZA NACIONALNE STRANKE SU HULJE KOJE KAD IH PITAS ZA KOGA CE GLASATI KAZU 'NEZNAM' NECU NI ZA KOK, SVI SU ISTI. ZATO STO IH JE STIH RECI DA CE GLASATI ZA NACIONALISTE.

ZATO SVI ONI KOJI GLASAJU ZA SDP JASNO KAZU:

JA GLASAM ZA SDP

Ja mogu ciste savjesti reci da cu glasati za SDP na svim nivoima jer smatram da ce nam svima biti bolje kad nacionalne stranke postanu proslost.

ZA KOGA VI GLASATE?
Glasam za Patriotski blok: Durakovic, Tokic, Komsic, Lazovic, Silajdzic, Mirnes, Bogicevic...sve bosnjacki nacionalisti... :-)
Izgleda da si ti pobrkao malo.
Bogic ni u ludilu ne bi sa ovima gore navedenim. On je član SDP-e pa i ako se ne slaže sa Zlatkom po svim pitanjima.
Bogic je bio protiv ustavnih promjena, iako nije aktivan u politici...U svakom slucaju ukoliko bi se aktivirao ima moj glas, kao i bilo koji politicar koji je na patriotskoj liniji...S druge strane, Zlatko daje samo autogolove SDP-u ili onom sto je od njega ostalo...
edinbug

Post by edinbug »

Suplja care, jesi li pogledao zadnju anketu ?
SDP je najjaca stranka u Federaciji, a u RS je treca iza SNSD i SDS, a ispred PDP, SDA, S za-GRABIH.
Patuljke poput BOSSA i SDU necu ni spominjati.

P.S.
Danas je se vidjelo ko je tiranin, Staljin itd. Molim te covjek dobije 100 % podrsku pa to ni na Kubi vise nema, jedino kod Silajdžića i njegovih potrčkala kao npr. Belkić, Halilović ...
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Hadzi-Murat wrote:
Vodenjak wrote:
branimir_s wrote:JEdno je samo sigurno - drug Zlatan Čaušesku ovaj put neće biti u opoziciji.
Doktrina:
1. Bosnjačka demokratska komunistička partija jednog lica i njegovih klonova ili skraćeno SDP sigurno ulazi u koaliciju sa Srpskom strankom debelog krkana- skraćeno SNSD na drzavnom nivou.
2. Ukoliko stvari krenu loše po druga Zlatana Čaušeskua i njegove klonove on će, naravno štiteći nacionalni ponos naroda iz koga potiče krenuti u koaliciju sa muslimansko bošnjačkom partijom poznatom kao "BIO TURS".
3. A ako i tada nešto ne bude po volji i drugu Zlatanu se omakne mjesto premijera Vlade BiH, drug Zlatan možda i uđe u patriotski blok "3P" (pokret patriota, pijanica i privatnika)i ponovno postane haver sa HAretom, Nijazom i ostalima iz tog sataraša.
S drugom Zlatanom se nikada ne zna.
Bilo bi zanimljivo cuti tvoje misljenje o koaliciji koju je Dobricina imao 1990. sa Karadzicem a onda njihovi nasljednici nastavili sve do danasnjih dana..

Hajde, ne stidi se! :oops:
Interesantno je ovo vrijedjanje zamotano u ironiju...ali se uvijek vrati kao bumerang, eto i Dezerter i Dobricina pocinju istim slovom... :lol:
Sta ima borchino?
Gdje ti nadje ironiju, majke ti? :shock:
Hadzi-Murat

Post by Hadzi-Murat »

Vodenjak wrote:
Hadzi-Murat wrote:
Vodenjak wrote: Bilo bi zanimljivo cuti tvoje misljenje o koaliciji koju je Dobricina imao 1990. sa Karadzicem a onda njihovi nasljednici nastavili sve do danasnjih dana..

Hajde, ne stidi se! :oops:
Interesantno je ovo vrijedjanje zamotano u ironiju...ali se uvijek vrati kao bumerang, eto i Dezerter i Dobricina pocinju istim slovom... :lol:
Sta ima borchino?
Kako gdje? Pa u Svedskoj :D
Hadzi-Murat

Post by Hadzi-Murat »

edinbug wrote:Suplja care, jesi li pogledao zadnju anketu ?
SDP je najjaca stranka u Federaciji, a u RS je treca iza SNSD i SDS, a ispred PDP, SDA, S za-GRABIH.

P.S.
Danas je se vidjelo ko je tiranin, Staljin itd. Molim te covjek dobije 100 % podrsku pa to ni na Kubi vise nema, jedino kod Silajdžića i njegovih potrčkala kao npr. Belkić, Halilović ...
Mislim da si zaboravio nesto...a to je da su patuljci zaustavili samouvjerene Zlatka&Tihica&SDS+HDZ u ustavnim "reformama"...

...zaista patuljci nema sta...pitanje je samo sta se desilo sa Snjeguljicom?
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Hadzi-Murat wrote:
Vodenjak wrote:
Hadzi-Murat wrote: Interesantno je ovo vrijedjanje zamotano u ironiju...ali se uvijek vrati kao bumerang, eto i Dezerter i Dobricina pocinju istim slovom... :lol:
Sta ima borchino?
Kako gdje? Pa u Svedskoj :D
Hadzija, shaldzijo! :-) :-)

:D
branimir_s

Post by branimir_s »

- JA USPJEHA MAJKO MOJA. SVE JE POSTIGAO PREKO UTICAJNIH RODITELJA KOJI SU MU GUZOVAČE OMOGUCILI (PREKO VEZA U PARTIJI) ŠKOLOVANJE U INOSTRANSTVU I SL. A OSTALO DOLAZI SAMO PO SEBI (KUME KOLIKO JE MOJE?)
Goa wrote:Zlatko Lagumdzija se 15 godina bori protiv idiota iz nacionalnih stranaka koji su zaludzeni idejom da svi Bosnjaci trebaju glasati za SDA a svi Srbi a SDS.
- A KO TO VEĆINOM ČINI BIRAČKO TIJELO SDP-A? SRBI?HRVATI? KOLIKO PROCENATA OVIH NARODA GLASA ZA SDP? A OVO DRUGO SI U PRAVU, ON SE BORI PROTIV TOGA DA SVI BOSNJACI GLASAJU ZA SDA. ZBOG TOGA JE U SAVEZU SA ONIMA KOJI BOSNJAKE NE PRIZNAJU
Goa wrote:Sta su ti idioti napravili? Syebali su zemlju da se vise syebati ne moze. .
SVE JE ZAPOCELA JNA I GENERALI -ZLATKOVI DOJUCERASNJI PARTIJSKI DRUGOVI. "kUME KAKO SI?"
Goa wrote:Evo podjite od ovoga: Sta su gore SDS i SDA mogli napraviti od ovoga kako je sad? Da vam malo bude jasnije trebate samo otici u Tiranu!

Tirana je danas Velegrad za Sarajevo! Sramota!.

TIRANA JE UVIJEK BILA PRIJESTOLNICA ŠTO JE SARAJEVO POSTALO TEK NAKON REFERENDUMA ODNOSNO AGRESIJE. (ZA DRUGA ZLATANA JE TO JOS BEOGRAD, NA ZALOST) ZNAS PRIJATELJU MORA SE TOLIKO TOGA URADITI. ZAPUSTENO JE BRATE OVO BILO POPRILIČNO.VISE NEMA SLANJA PARA ZA TORANJ NA AVALI I SAVA CENTAR,SADA SE MALO I OVDJE POCINJE GRADITI .
Goa wrote:ZATO SVI ONI KOJI GLASAJU ZA SDP JASNO KAZU:

JA GLASAM ZA SDP!.
UVIJEK SAM DOSAD GLASAO ZA SDP ALI DOK JE ON TU VISE NIKADA.
edinbug

Post by edinbug »

Hadzi-Murat wrote:
edinbug wrote:Suplja care, jesi li pogledao zadnju anketu ?

P.S.
Mislim da si zaboravio nesto...a to je da su patuljci zaustavili samouvjerene Zlatka&Tihica&SDS+HDZ u ustavnim "reformama"...

...zaista patuljci nema sta...pitanje je samo sta se desilo sa Snjeguljicom?

Nisu oni zaustavili Zlatka i ostale, ONI su zaustavili jačanje države BiH, i sada šupljiraju kako su oni za promjene, ali ne ko biva za kozmetičke nego za temeljite. Do dan danas nisu objasnili sa kim će to ostvariti. Nemaju podršku međunarodne zajednice, pogotovo nemaju podršku stranaka iz RS (koji su faktor sviđalo se to nama ili ne), jedino imaju podršku HDZ 1990 koji je u biti sljedbenik politike Mate Bobana.
Šta misliš da je prihvaćen prijedlog da se ukine entitetsko glasanje, i onda imaš npr. ovakvu situaciju: dogovore se Bošnjaci i Hrvati da se ukine ćirilica i da nema tog glasanja ona se i ukine, ili dogovore se Srbi i Hrvati da se ukine tužba protiv Srbije i ona se ukine.
Zaboravljamo da zivimo u komplikovanoj drzavi.
Goa

Post by Goa »

branimir_s wrote:
- JA USPJEHA MAJKO MOJA. SVE JE POSTIGAO PREKO UTICAJNIH RODITELJA KOJI SU MU GUZOVAČE OMOGUCILI (PREKO VEZA U PARTIJI) ŠKOLOVANJE U INOSTRANSTVU I SL. A OSTALO DOLAZI SAMO PO SEBI (KUME KOLIKO JE MOJE?)
Goa wrote:Zlatko Lagumdzija se 15 godina bori protiv idiota iz nacionalnih stranaka koji su zaludzeni idejom da svi Bosnjaci trebaju glasati za SDA a svi Srbi a SDS.
- A KO TO VEĆINOM ČINI BIRAČKO TIJELO SDP-A? SRBI?HRVATI? KOLIKO PROCENATA OVIH NARODA GLASA ZA SDP? A OVO DRUGO SI U PRAVU, ON SE BORI PROTIV TOGA DA SVI BOSNJACI GLASAJU ZA SDA. ZBOG TOGA JE U SAVEZU SA ONIMA KOJI BOSNJAKE NE PRIZNAJU
Goa wrote:Sta su ti idioti napravili? Syebali su zemlju da se vise syebati ne moze. .
SVE JE ZAPOCELA JNA I GENERALI -ZLATKOVI DOJUCERASNJI PARTIJSKI DRUGOVI. "kUME KAKO SI?"
Goa wrote:Evo podjite od ovoga: Sta su gore SDS i SDA mogli napraviti od ovoga kako je sad? Da vam malo bude jasnije trebate samo otici u Tiranu!

Tirana je danas Velegrad za Sarajevo! Sramota!.

TIRANA JE UVIJEK BILA PRIJESTOLNICA ŠTO JE SARAJEVO POSTALO TEK NAKON REFERENDUMA ODNOSNO AGRESIJE. (ZA DRUGA ZLATANA JE TO JOS BEOGRAD, NA ZALOST) ZNAS PRIJATELJU MORA SE TOLIKO TOGA URADITI. ZAPUSTENO JE BRATE OVO BILO POPRILIČNO.VISE NEMA SLANJA PARA ZA TORANJ NA AVALI I SAVA CENTAR,SADA SE MALO I OVDJE POCINJE GRADITI .
Goa wrote:ZATO SVI ONI KOJI GLASAJU ZA SDP JASNO KAZU:

JA GLASAM ZA SDP!.
UVIJEK SAM DOSAD GLASAO ZA SDP ALI DOK JE ON TU VISE NIKADA.
Koje licemjerje. Nije ni cudo sto vise ne glasas za SDP. kazes da je Zlatko sve ostvario na racun svojih roditelja? Pa nije sad ostvario, takav je bio i kad si glasao za njega.

On se ne bori protiv toga da Bosnjaci ne glasaju za SDA. On se bori za to da Bosnjaci, ali i svi drugi građani BiH glasaju za one političke partije koje mogu od ove zemlje napraviti normalnu Evropsku drzavu u kojoj vlada sloboda demokratija i blagostanje.

Koje licemjerje! Kakvi SDP ovi generali i dojucerasnji partijski drugovi. Pa ti si taj koji si do juce glasao za SDP. Sramota! A da ti i kazem to ja znam kad su dolazili 'Generali' koji su me tjerali i prijetili da ce me poslati u zatvor ako ih ne pozdravim sa Sellam allejkum (al to veze tolko i nema s tobom, usput ovo spomenuh)

Ja neznam sta ti pricas u vezi građenja i odliva para u Beograd. Vjerovatno veze nemas sa stvarnim zivotom. Evo ti primjer koliko ova nova demokratska vlast gradi. Prije rata se u Gorazdu za pet godine vise izgradilo nego u Sarajevu od 1996 do danas. U pitanju je samo politika SDA kojima nije briga i koji ruku na srce neznaju o politici vise od tebe.

Na kraju nakon tvog posta jasno mi je sto si ti danas napustio SDP. A jasno mi je sto si i prije glasao za SDP - jer si licemjeran!
branimir_s

Post by branimir_s »

Goa wrote:
Koje licemjerje. Nije ni cudo sto vise ne glasas za SDP. kazes da je Zlatko sve ostvario na racun svojih roditelja? Pa nije sad ostvario, takav je bio i kad si glasao za njega.

On se ne bori protiv toga da Bosnjaci ne glasaju za SDA. On se bori za to da Bosnjaci, ali i svi drugi građani BiH glasaju za one političke partije koje mogu od ove zemlje napraviti normalnu Evropsku drzavu u kojoj vlada sloboda demokratija i blagostanje.

Koje licemjerje! Kakvi SDP ovi generali i dojucerasnji partijski drugovi. Pa ti si taj koji si do juce glasao za SDP. Sramota! A da ti i kazem to ja znam kad su dolazili 'Generali' koji su me tjerali i prijetili da ce me poslati u zatvor ako ih ne pozdravim sa Sellam allejkum (al to veze tolko i nema s tobom, usput ovo spomenuh)

Ja neznam sta ti pricas u vezi građenja i odliva para u Beograd. Vjerovatno veze nemas sa stvarnim zivotom. Evo ti primjer koliko ova nova demokratska vlast gradi. Prije rata se u Gorazdu za pet godine vise izgradilo nego u Sarajevu od 1996 do danas. U pitanju je samo politika SDA kojima nije briga i koji ruku na srce neznaju o politici vise od tebe.

Na kraju nakon tvog posta jasno mi je sto si ti danas napustio SDP. A jasno mi je sto si i prije glasao za SDP - jer si licemjeran!
1. Glasao sam za SDP nikad za NJEGA.
2. Normalna Evropska drzava po Zlatku je "Izruči u Guantanamo sve sto vjeruje u Alaha" pa neka se kasnije ustanovi sta je istina i ko je terorista a ko nije.
3. Prije toga su postojali generali koji su mene tjerali da radim nesto drugo, tjerali nas da jedemo svinjetinu, pisemo cirilicom, govorimo - komandujemo ekavsk itd itd
Bio sam U armiji BiH i svi su znali da sam u SDP i nikad nisam imao problema. Nikada nisam nekom od njih nazivao selam i ne laži. Na ratištu nije bilo vremena za takve stvari. Ako si i bio tamo. (btw. bio sam zajedno sa rahmetli Zaimom Imamovicem)
4. Pa zasto drug Zlatko, koji je imao Alijansu gore, nije uradio vise za Podrinjski kanton? Sto nije uhapsio Saju i ostale? Sto nije zaustavio prodaju Azotare? Sta je sa mini farmama?Sto nije saobraćajno povezao Gorazde i Sarajevo? Sto nije asfaltirao put preko Grepka? Haaaa?
A u Beograd se odlijevalo opasno. Putuj malo prijatelju dragi pa pogledaj sta ostali iamju a sta imamo mi.
Bosna_E

Post by Bosna_E »

branimir_s wrote:
Moram istaci njih dvojicu. Zasto? Zanimljivi su. Ovako...

Imamo iste ovakve ljude kao Goa - to su oni sto nam yebu znanje i zivot godinama, prave nas budalama i svaki put nas ubjede da su nam prijatelji i patrioti... Goa nemoj mi prodavat te price kako je moralo bit sellam u ARBiH jer garantujem da nije tako. Ako ne vjerujes pitaj generala
Image

Sta s branimirom? - Nista samo bi nam valjalo vise ovakvih ljudi. Za razliku od njega ja ne simpatisem SDP ali ne simpatisem ni one poput SDA, HDZ, SDS itd, ali moram mu reci svaka cast. Evo ja skroz promasih temu ali sta ces nekad se i to mora.
Hadzi-Murat

Post by Hadzi-Murat »

edinbug wrote:... i onda imaš npr. ovakvu situaciju: dogovore se Bošnjaci i Hrvati da se ukine ćirilica i da nema tog glasanja ona se i ukine, ili dogovore se Srbi i Hrvati da se ukine tužba protiv Srbije i ona se ukine.

Koja suplja prica i po vertikali i po horizontali...za pitanje vitalnih nacionalnih interesa postoji Dom naroda kao garant da se takve stvari ne dogadjaju...tu pricu pricaju oni koji plase narod...mi nismo stoka da pristanemo na anticivilizacijski sistem u kojem entiteti koji su izmisljotina u pravnom smislu, mogu da blokiraju drzavu kad god hoce...

p.s.

Cirilica je pismo u bosanskom jeziku ravnopravno s latinicom, tako da takve price o tome da Bosnjaci ukidaju cirilicu su samo glupe hipoteze...
Hadzi-Murat

Post by Hadzi-Murat »

Goa wrote:
Ovo za selam je izmisljotina. :x . Ti nisi rata vidio! Ja sam takodjer bio prokomunisticki orjentisan prije rata i tokom rata i nikad nisam imao nikakvih problema. Reci mi koji su ti generali prijetili da ce te poslati u zatvor? Da li si svjestan svoje izmisljotine? General nema nadleznost da salje nekoga u zatvor! za to postoje vojni sudovi...ti izgleda uopste ne poznajes vojnu hijerarhiju, pa onda ovdje izmisljas.
branimir_s

Post by branimir_s »

Hadzi-Murat wrote:
Goa wrote:
Ovo za selam je izmisljotina. :x . Ti nisi rata vidio! Ja sam takodjer bio prokomunisticki orjentisan prije rata i tokom rata i nikad nisam imao nikakvih problema. Reci mi koji su ti generali prijetili da ce te poslati u zatvor? Da li si svjestan svoje izmisljotine? General nema nadleznost da salje nekoga u zatvor! za to postoje vojni sudovi...ti izgleda uopste ne poznajes vojnu hijerarhiju, pa onda ovdje izmisljas.
Mozda mu je Kukanjac prijetio :lol:
Goa

Post by Goa »

Hadzi-Murat wrote:
Goa wrote:
Ma ti veze nemas o ratu u BiH.

Vidi pod najuticajniji gen u BiH - Vranj pa ce ti sve biti jasno.

Gdje li si ti bio u komandnom lancu tako nisko pa nikad u ratu generala sreo nisi. Da jesi pito bi se sta bi ti bilo kad bi nakon 1993 proso pored njega i rekao mu DOBAR DAN.

Al haj, svako mi je ova tema dosadna.

ja glasam za SDP, A TI?
Bosna_E

Post by Bosna_E »

branimir_s wrote:Mozda mu je Kukanjac prijetio :lol:
Garant, posto i dalje odbija da ih konkretno imenuje.
Samo je zaboravio obasnit da je dobio prijetnje DA NE KORISTI sellam, a ne DA GA KORISTI.
Hadzi-Murat

Post by Hadzi-Murat »

Goa wrote:
Hadzi-Murat wrote:
Goa wrote:
Ma ti veze nemas o ratu u BiH.

Vidi pod najuticajniji gen u BiH - Vranj pa ce ti sve biti jasno.

Gdje li si ti bio u komandnom lancu tako nisko pa nikad u ratu generala sreo nisi. Da jesi pito bi se sta bi ti bilo kad bi nakon 1993 proso pored njega i rekao mu DOBAR DAN.

Al haj, svako mi je ova tema dosadna.

ja glasam za SDP, A TI?
Decko, idi na spavanje, ovo nije tema za balavce...samo jadno je da si vec kao mladic poceo da lazes...

PRVO, u vojsci se ne pozdravlja sa DOBAR DAN :-)
DRUGO, vojnik pozdravlja desnom rukom prislanjajuci ispruzenu saku na celo.
TRECE, posto vidim da su "generali" koji su te tjerali da nazivas selam bez imena i prezimena i mjesta radnje, nemoj svega ti da se dalje prosipas, jer ti s ratom nemas veze, a ove tvoje gluposti su uvreda borcima koji su bili na liniji...
Goa

Post by Goa »

Kako si ti svog oficira najveceg ranga zvanicno pozdravljao u ratu?

Sad nesta ne mogu da se sjetim kako se pozdravljalo tokom postrojavanja, al me bas interesuje kad si sreo nekog vojnika viseg ranga kojeg si samo znao zato sto je bio oficir. nemoras mi pricati kako si se pozdravljao sa tvojim nadredjenim ili s nekim koga si znao licno, na to se ne odnosi.

usput, ako si nekad bio na nekom zvanicnom sastanku SDA, sigurno znas kako se pozdravljaju, tako da ce ti to pomoci kako bi znao odgovor.

Ja glasam za SDP a ti Hadzi murate?
Hadzi-Murat

Post by Hadzi-Murat »

Goa wrote:Kako si ti svog oficira najveceg ranga zvanicno pozdravljao u ratu?

Sad nesta ne mogu da se sjetim kako se pozdravljalo tokom postrojavanja, al me bas interesuje kad si sreo nekog vojnika viseg ranga kojeg si samo znao zato sto je bio oficir. nemoras mi pricati kako si se pozdravljao sa tvojim nadredjenim ili s nekim koga si znao licno, na to se ne odnosi.

usput, ako si nekad bio na nekom zvanicnom sastanku SDA, sigurno znas kako se pozdravljaju, tako da ce ti to pomoci kako bi znao odgovor.

Ja glasam za SDP a ti Hadzi murate?
Nemoj vise svega ti... :-) .

Sto se tice stranaka ja sam rekao svoje u ranijim komentarima...
branimir_s

Post by branimir_s »

Pa gdje nadje Vranja matere ti. I to je tebi olicenje bosanskog vojnika i generala. Ha ha ha... Svasta.
edinbug

Post by edinbug »

Hadzi-Murat wrote:
edinbug wrote:... i onda imaš npr. ovakvu situaciju: dogovore se Bošnjaci i Hrvati da se ukine ćirilica i da nema tog glasanja ona se i ukine, ili dogovore se Srbi i Hrvati da se ukine tužba protiv Srbije i ona se ukine.

Koja suplja prica i po vertikali i po horizontali...za pitanje vitalnih nacionalnih interesa postoji Dom naroda kao garant da se takve stvari ne dogadjaju...tu pricu pricaju oni koji plase narod...mi nismo stoka da pristanemo na anticivilizacijski sistem u kojem entiteti koji su izmisljotina u pravnom smislu, mogu da blokiraju drzavu kad god hoce...

p.s.

Cirilica je pismo u bosanskom jeziku ravnopravno s latinicom, tako da takve price o tome da Bosnjaci ukidaju cirilicu su samo glupe hipoteze...
Šta bi bilo sa ingirencijama Doma naroda da su Ustavni amandmani usvojeni ?
Goa

Post by Goa »

Hadzi-Murat wrote:

Goa wrote:
PA NIJE NAM NI CUDO STO NAM JE OVAKO. SAMO BI VOLIO DA SE SVI OVI KOJI GLASAJU ZA SDA STAVE NA SPISAK NEK SE ZNA JEDNOM ZA SVAGDA KO PODRZAVA NACIONALISTE.

VECINA ONIH KOJI GLASAJU ZA NACIONALNE STRANKE SU HULJE KOJE KAD IH PITAS ZA KOGA CE GLASATI KAZU 'NEZNAM' NECU NI ZA KOK, SVI SU ISTI. ZATO STO IH JE STIH RECI DA CE GLASATI ZA NACIONALISTE.

JA GLASAM ZA SDP

Ja mogu ciste savjesti reci da cu glasati za SDP na svim nivoima jer smatram da ce nam svima biti bolje kad nacionalne stranke postanu proslost.

ZA KOGA VI GLASATE?
Glasam za Patriotski blok: Durakovic, Tokic, Komsic, Lazovic, Silajdzic, Mirnes, Bogicevic...sve bosnjacki nacionalisti... :-)
Fino ja rekoh licemjeri. Hadzi murat stvarno ti ne prilici taj nick.

nemozes glasati i za Durakovica i za Bogicevica. Morat ces se odluciti. Al kakav si ti licemjer da ces pricati sve na svakoga, samo da bi uvijek mogao ostaviti prostor za manipulaciju.

Imas li ti svoje ja? Ili pricas o politici a da ni neznas kako mozes glasati na izborima.
Hadzi-Murat

Post by Hadzi-Murat »

Goa wrote:
Hadzi-Murat wrote:

Goa wrote:

JA GLASAM ZA SDP

ZA KOGA VI GLASATE?
Fino ja rekoh licemjeri. Hadzi murat stvarno ti ne prilici taj nick.

nemozes glasati i za Durakovica i za Bogicevica. Morat ces se odluciti. Al kakav si ti licemjer da ces pricati sve na svakoga, samo da bi uvijek mogao ostaviti prostor za manipulaciju.

Imas li ti svoje ja? Ili pricas o politici a da ni neznas kako mozes glasati na izborima.
Ti pored toga sto imas problem sa izmisljanjem ("dobar dan generali"), imas jos veci problem s logikom.

Na izborima mozes glasati individualno za svakog ko je na listi, a bez da zaokruzujes stranku...Mene ne zanimaju politicke opcije, interesuje me Bosna i Hercegovina, bez podjela...svi oni koji su spremni da se ujedine i da rade na tom projektu imaju moju podrsku kao glasaca...od kantonalnog do drzavnog nivoa...

...Sto se tice SDP-a, to drustvo jednog lica je odavno izgubilo kompas...nedavno su sebi ponovo dali dva autogola...prvi je bio kada nisu progurali "ustav" kojeg su napravili sa nacionalistima, a najavljivali su sigurno usvajanje u parlamentu...a drugi auto-gol je pokusaj smjene vlade 4 mjeseca prije izbora na zahtjev cetnickih stranaka i seseljevih radikala...a sto se tice ranijih autogolova, ne trebam ni spominjati poraz na izborima, raspad stranke itd.
Goa

Post by Goa »

Izvini nisam mogao skontati da si ti jedan od onih koji ubacuju nevazece listice.

I nesta pricas na Lagumdziju.

Bolje ti je prepravi post
Bosna_E

Post by Bosna_E »

Goa wrote:Sad nesta ne mogu da se sjetim kako se pozdravljalo tokom postrojavanja....
Ne znam kako je to islo kod vas u VRS, al u Armiji BiH na smotrama je islo:
"Gospodo vojnici pozdrav domovini" i odgovaralo se sa jednoglasnim " Pozdrav!"
Post Reply