Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PalaSa Marsa
#1851 Re: Oprostiti prevaru
Ovo ono skroz bezveze, al' skroz. 
-
dječak sa šibicama
#1852 Re: Oprostiti prevaru
Poceo Nedeljni zabavnik 
- kokuz_sa
#1853 Re: Oprostiti prevaru
znaci kaze ona on ga voli zadat gdje sunce ne sija i primit isto tu..
sad se postavlja pitanje jel ga i njoj tu stavljao jer izgleda voli on uske rupe..
a to po muslimanskim zakonima ne valja
sad se postavlja pitanje jel ga i njoj tu stavljao jer izgleda voli on uske rupe..
-
(ne)forumas
#1854 Re: Oprostiti prevaru
sjooo zabi mu ga do jaja 
-
ella.ella
#1855 Re: Oprostiti prevaru
Ramazanski program vise nikada necu gledati istim ocima, tacnije necu ga vise nikada ni gledati na TV
Ovaj dogadja je simbolicno padanje maski, mediokriteti su otkriveni, turbo-folk kleronacionalisticki dzet set koji kroji pravila nama obicnim smrtnicima je ogavan u svakom pogledu. Kampanje oko vjeronauke, histerija i agresivnost protiv neistomisljenika a pripadnika iste religije, poput Resada Hafizovica, ministra Suljagica (koji od Sarajeva pravi Srebrenicu
), samo su more ogavnih postupaka ove nadri turbo folk vjerske elite. Fatmirovi jurisnici, SAFF-ovi rumeni vehabijski seljacici, Avazove primitivne kampanje, korupcija na svakom koraku, to je nasa realnost, zaokruzena ovim simbolicnim skidanjem maski. Sad tek vidim koliko zalim za vremenima crno bijele televizije. Nije bilo shoping centara, ali je barem bilo vise morala.
Ovaj dogadja je simbolicno padanje maski, mediokriteti su otkriveni, turbo-folk kleronacionalisticki dzet set koji kroji pravila nama obicnim smrtnicima je ogavan u svakom pogledu. Kampanje oko vjeronauke, histerija i agresivnost protiv neistomisljenika a pripadnika iste religije, poput Resada Hafizovica, ministra Suljagica (koji od Sarajeva pravi Srebrenicu
- Zovem se Zelena
#1856 Re: Oprostiti prevaru
A možda je on primao gdje sunce ne sijakokuz_sa wrote:znaci kaze ona on ga voli zadat gdje sunce ne sija i primit isto tu..
- Riddle
#1858 Re: Oprostiti prevaru
Stvarno ne znam kakav komentar da dam na ovu travestiju od clanka. I kakva je ovo stranica?
- FnatiC
#1859 Re: Oprostiti prevaru
Arduana da je bio zoofil ti si ga opet prevarila mi smo na balkanu you are the biach 
-
dječak sa šibicama
#1860 Re: Oprostiti prevaru
Opet Ivana zakuhava 
- Imamopobjednika
#1861 Re: Oprostiti prevaru
Buahahahahaha, ovo mi je cak jadnije i od afere. Ubire hanuma politicke poene i uplice Suljagica, Fatmira, Srebrenicu i SAFF u sve ovo. Nisko da ne moze biti nize, ali nece ti takve gluposti proci. To sto se desavalo u braku Kurica je njihova stvar i apsolutno nema veze sa necim drugim. Zar su ljudi toliko ocajni i bolesni (islamofobi?) da u sve moraju ubacivati Reisa i IZ.ella.ella wrote:Ramazanski program vise nikada necu gledati istim ocima, tacnije necu ga vise nikada ni gledati na TV![]()
![]()
Ovaj dogadja je simbolicno padanje maski, mediokriteti su otkriveni, turbo-folk kleronacionalisticki dzet set koji kroji pravila nama obicnim smrtnicima je ogavan u svakom pogledu. Kampanje oko vjeronauke, histerija i agresivnost protiv neistomisljenika a pripadnika iste religije, poput Resada Hafizovica, ministra Suljagica (koji od Sarajeva pravi Srebrenicu), samo su more ogavnih postupaka ove nadri turbo folk vjerske elite. Fatmirovi jurisnici, SAFF-ovi rumeni vehabijski seljacici, Avazove primitivne kampanje, korupcija na svakom koraku, to je nasa realnost, zaokruzena ovim simbolicnim skidanjem maski. Sad tek vidim koliko zalim za vremenima crno bijele televizije. Nije bilo shoping centara, ali je barem bilo vise morala.
-
pippi_sunce
#1863 Re: Oprostiti prevaru
Mislm da je ovo sve jedna velika zabluda. Poznavanjuci Al`dina, ovo je sve detaljno isplanirano. Obrukao se. Jer da je on neki vjeran muz, odan svojoj porodici ili slicno, razumjela bih njegovu povredu. Ovako vidim samo jednog jadnog muskarca, u kriticnim godinama a jos uvjek nije izivljen, cije je Ego povrjedjen.
Imam osjecaj da Aldin ima nekoga, zeli razvod i zeli djecu. Da bi na sudu to dobijo, mora dokazati kako Arduana nije dobra majka. STO NIJE TACNO.
On je los suprug i otac, i sve djevojke koje misle, da je ovo sada super prilika da se one "usrece" sa poznatim pjevacem, varaju se grdno. Arduana je jedna zena, koja je dostojanstveno cuvala brak i dom svoje porodice.
Imala je sifru na telefonu? A on nekaze da je on to imao godinama ili cijelo vrjeme? Bila je vec jednom slicna diskusija u drustvu gdje smo ovo doznali. Ali tada je to sve normalno za njega bilo.
Mislim da je Aldin bolestan. Kako je mogao uciniti ovo svojoj djeci i majci svoje djece? Nemoralan covjek, bezosjecajan i zaljubljen u samog sebe.
Aldino e poznat po tome da je i zaljubljive prirode. Iskreno mislila sam da ce ga to jednog dana popustiti. On je vec prije trazio dokaze o prevari koju je navodno pocinila njegova supruga.
Misim ako nije bio sretan trebao je izjasniti se. Ovako je sve svoje najblize uvrjedio. Neka je na njegovu sramotu.
Arduana, nepoznajem te licno, ali iskreno zelim ti mnogo srece i sabura. Nemoj se predati i bori se za svoju djecu.
Imam osjecaj da Aldin ima nekoga, zeli razvod i zeli djecu. Da bi na sudu to dobijo, mora dokazati kako Arduana nije dobra majka. STO NIJE TACNO.
On je los suprug i otac, i sve djevojke koje misle, da je ovo sada super prilika da se one "usrece" sa poznatim pjevacem, varaju se grdno. Arduana je jedna zena, koja je dostojanstveno cuvala brak i dom svoje porodice.
Imala je sifru na telefonu? A on nekaze da je on to imao godinama ili cijelo vrjeme? Bila je vec jednom slicna diskusija u drustvu gdje smo ovo doznali. Ali tada je to sve normalno za njega bilo.
Mislim da je Aldin bolestan. Kako je mogao uciniti ovo svojoj djeci i majci svoje djece? Nemoralan covjek, bezosjecajan i zaljubljen u samog sebe.
Aldino e poznat po tome da je i zaljubljive prirode. Iskreno mislila sam da ce ga to jednog dana popustiti. On je vec prije trazio dokaze o prevari koju je navodno pocinila njegova supruga.
Misim ako nije bio sretan trebao je izjasniti se. Ovako je sve svoje najblize uvrjedio. Neka je na njegovu sramotu.
Arduana, nepoznajem te licno, ali iskreno zelim ti mnogo srece i sabura. Nemoj se predati i bori se za svoju djecu.
- HAVANA
#1864 Re: Oprostiti prevaru
Izdrzi arduana,pučanstvo je uz tebe.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1865 Re: Oprostiti prevaru
20ak a mozda i vise stranica ispisanih o ovome u zadnja 3 dana sasvim dobro prikazuje stanje ovog naroda, samo nek je mahalske. Fuj.
Svi se pravite blesavi kada se spomene avaz i niko ga ne cita, a odmah ste svi pohrlili da raskopate tudju privatnost koju vam je to zutilo koje se predstavlja kao ozbiljna novina serviralo.
Nit oni imaju dokaze, nit ih vi imate ali ste tako rado spremni uvijek razapeti i popljuvati nekoga na osnovu mahalske.
Sve ovo dovoljno govori o avazu koji se totalno isprofanisao do nivoa da na naslovnoj strani kao udarnu vijest stavlja da je Arduana prevarila Aldina i onda razapinju zenu na osnovu lafo nekih isjecaka iz dnevnika, poruka, klinaca palaca...
I odmah ste automatski haman svi prihvatili da taj nekakav dnevnik postoji i kako je ona kucka, kurva, drolja, a tek rijetki su povjerovali u vjerodostojnost ove price, a ako je i ima sa kojim se pravom objavljuju tudje stvari!? Sta je vama, avaz vam mozak popio na slamku?
Ali jok, samo nek je hljeba i igara i mahala zadovolj(e)na.
Dijelite se ovdje u tabore (dijeli se i ostatak drzave) i pljujete i po jednom i drugom. Cinjenica je da nit valja ona nit on.
Ipak u ovom slucaju cu stati na njenu stranu jer ne postoji nikakav vjerodstojan dokaz za njenu prevaru.
Primitivac koji je u stanju prodati zutilu (imaginarnu) pricu i time izvrgnuti ruglu prvo sebe a onda svoju dojucerasnju suprugu i svoju djecu definitivno ne zasluzuje da mu se pridaje znacaj a kamoli da ga neko podrzava i vjeruje u ovakvu budalastinu koju je on servirao misleci da smo svi maloumnici.
Imas probleme u porodici? Ok, rjesavaj ih u 4 zida kao svi normalni ljudi a ne pravi predstavu.
Jako dobro smisljeno i odigrano.
A vi, ne budite mahalasi koji jedva cekaju raskopati tudji zivot i nasladjivati se tudjoj nevolji, jer sigurno ni sami nemate bajne zivote i nikada ne znate sta se vama moze desiti. Pojedinci ovdje zaista treba da se stide.
I jos ne znam sta je smjesnije, to sto vjerujete avazu ili budali koja ocigledno ima problema sa sobom, ni jedno ni drugu ne valjaju nit vrijede sta.
P.S. Aj em bek i idemo uvesti malo reda.
Svi se pravite blesavi kada se spomene avaz i niko ga ne cita, a odmah ste svi pohrlili da raskopate tudju privatnost koju vam je to zutilo koje se predstavlja kao ozbiljna novina serviralo.
Nit oni imaju dokaze, nit ih vi imate ali ste tako rado spremni uvijek razapeti i popljuvati nekoga na osnovu mahalske.
Sve ovo dovoljno govori o avazu koji se totalno isprofanisao do nivoa da na naslovnoj strani kao udarnu vijest stavlja da je Arduana prevarila Aldina i onda razapinju zenu na osnovu lafo nekih isjecaka iz dnevnika, poruka, klinaca palaca...
I odmah ste automatski haman svi prihvatili da taj nekakav dnevnik postoji i kako je ona kucka, kurva, drolja, a tek rijetki su povjerovali u vjerodostojnost ove price, a ako je i ima sa kojim se pravom objavljuju tudje stvari!? Sta je vama, avaz vam mozak popio na slamku?
Dijelite se ovdje u tabore (dijeli se i ostatak drzave) i pljujete i po jednom i drugom. Cinjenica je da nit valja ona nit on.
Ipak u ovom slucaju cu stati na njenu stranu jer ne postoji nikakav vjerodstojan dokaz za njenu prevaru.
Primitivac koji je u stanju prodati zutilu (imaginarnu) pricu i time izvrgnuti ruglu prvo sebe a onda svoju dojucerasnju suprugu i svoju djecu definitivno ne zasluzuje da mu se pridaje znacaj a kamoli da ga neko podrzava i vjeruje u ovakvu budalastinu koju je on servirao misleci da smo svi maloumnici.
Imas probleme u porodici? Ok, rjesavaj ih u 4 zida kao svi normalni ljudi a ne pravi predstavu.
A vi, ne budite mahalasi koji jedva cekaju raskopati tudji zivot i nasladjivati se tudjoj nevolji, jer sigurno ni sami nemate bajne zivote i nikada ne znate sta se vama moze desiti. Pojedinci ovdje zaista treba da se stide.
I jos ne znam sta je smjesnije, to sto vjerujete avazu ili budali koja ocigledno ima problema sa sobom, ni jedno ni drugu ne valjaju nit vrijede sta.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1866 Re: Oprostiti prevaru
cuj tobejarabi.com 
- bingov buraz
#1867 Re: Oprostiti prevaru
Da imam koji Al-Dinov CD sad bi ga tacno zapalio 
- JThomas
#1868 Re: Oprostiti prevaru
još samo ne znamo kolika mu je čuna i kako guzi 
- lara b.
#1869 Re: Oprostiti prevaru
sada ispada on psihopata, a ona svetica...cedna majka bula ljubavnica voditeljica...SVE u 1

- ladyblue18
#1870 Re: Oprostiti prevaru
Neke se stvari nikada ne mjenjaju, bila ja ovdje svaki dan ili me ne bilo godinu dana izgleda.sanabe wrote:
vala ga ti pretjera![]()
navrjedja nas bas ono posteno, jbt
bilesi i "fuj" , ma ko si ba
moderator to ne bi smio pisati, cuj fuj
Prvo, nadji mi fino gdje sam bilo koga uvrijedila od forumasa.
Drugo, da-fuj, ne znam sta si ti skontala da je to fuj, ali ja mislila na cijelu ovu situaciju. Kad ti vec toliko smeta to fuj, trebala si opomenuti i druge koji su svoj stav o ovome izrazili bas tom rjecju.
Trece, to sto sam moderator me ne ogranicava da kazem svoj stav, a ne vidim da sam cime povrijedila svoju "duznost", jedino ako je fuj neka nova strasna psovka a ja to nisam saznala za ovo vrijeme odsustva.
Cetvrto, iduci put procitaj dobro nesto a ne trci pred rudu u pokusaju da mi spustis jer sam eto ja moderator.
Nece ici.
- Imamopobjednika
#1871 Re: Oprostiti prevaru
Izvini, ali sta je konkretno slagala ili izmislila? I ne vidim nijednog razloga sto bi se ti pronasla popljuvanom u ovom komentaru.sanabe wrote:ladyblue18 wrote:20ak a mozda i vise stranica ispisanih o ovome u zadnja 3 dana sasvim dobro prikazuje stanje ovog naroda, samo nek je mahalske. Fuj.![]()
vala ga ti pretjera![]()
navrjedja nas bas ono posteno, jbt
bilesi i "fuj" , ma ko si ba
moderator to ne bi smio pisati, cuj fuj
- kokuz_sa
#1872 Re: Oprostiti prevaru
meni se sve cini da su ovdje uvrijedjeni radi ove recenice
A vi, ne budite mahalasi koji jedva cekaju raskopati tudji zivot i nasladjivati se tudjoj nevolji, jer sigurno ni sami nemate bajne zivote i nikada ne znate sta se vama moze desiti.
gdje ces bona LB18 reci da na forumu ima mahalasa

A vi, ne budite mahalasi koji jedva cekaju raskopati tudji zivot i nasladjivati se tudjoj nevolji, jer sigurno ni sami nemate bajne zivote i nikada ne znate sta se vama moze desiti.
gdje ces bona LB18 reci da na forumu ima mahalasa
- ladyblue18
#1873 Re: Oprostiti prevaru
Kako ti nema veze sto sam moderator ako me prozivas i dohvacas se mog statusa zbog "fuj"?sanabe wrote:opet ona![]()
veze nema to sto si ti moderator,meni ne, nisam ti htjela "spustiti" sta ti je
al golemo brate tako nesto napiosati...te ne budite primitivci, te pravite se blesavi, te nasladjujete se tudjom nesrecom ... meni je to uvreda, jer ja se ne nasladjujem, a otkako je svijeta i vijeka trac postoji i ljudi tracaju. komentarisu tudje zivote
a ti, ne smijes zaboraviti da si moderator i kad iznosis svoje misljenje, mi ne zaboravljamo, jer se zelenis , htjela ili ne
Ako je tebi to uvreda, ja onda ne zelim ni zamisliti sta bi bilo ne daj boze da ti neko sta gore kaze na ovom forumu, a to sto si se ti pronasla u tim rijecima je iskljucivo tvoj problem nije moj.
Ako se ne pronalazis ni u cemu tome zasto onda reagujes i mene skoro napadas?
A to da ja ne smijem zaboraviti da sam moderator, je ipak nesto o cemu ja vodim racuna a ne trebas ti ni neko treci jel tako?
Ali to ipak nije tema, a ako imas jos nesto dodati imas moj pp.
- HomeSweetHome
#1874 Re: Oprostiti prevaru
jbt, sta je ovo? Moglo bi jos ispasti da je on ljut na nju jer mu je skinula frajera 
vela havle...
pippi_sunce
p.s. jos da dodam da i ovo zadnje napisano Aldinu totalna nebuloza, ne znam kome je ovo moglo naumpasti
vela havle...
pippi_sunce
p.s. jos da dodam da i ovo zadnje napisano Aldinu totalna nebuloza, ne znam kome je ovo moglo naumpasti
- snaga_znanja
#1875 Re: Oprostiti prevaru
Ja tipujem da je jako mala uz mala jaja. Jer da ima muda rascopo bi Kejsiju obe arkade i slomio nos. Ovako ko pickica place po novinama!JThomas wrote:još samo ne znamo kolika mu je čuna i kako guzi