Opet nista od titule...jooooj

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

fczeljo

Post by fczeljo »

amcho_79 wrote:Te sezone Sarajevo pobjeze Zelji 24 boda i imalo je ubjedljivo najacu ekipu ali,zbog problema oko Veleza i neigranja pod Bijelim brijegom prvo je odustalo od play off-a tako se solidarisavsi sa Velezom,dok je klub drugacijeg imena nego sto ima grad iz kojeg dolazi dao prijedlog da oni ulete umjesto Veleza posto rodjeni nisu htjli bez Bijelog brijega da igraju.Toliko o tome ko ima kakav obraz.
jel tebi dobro?
ko je trazio da uleti umjesto veleza?
amcho_79

Post by amcho_79 »

Moj djecko,djecko :-) hajde slobodno priznaj :-) nas nista nemoze iznenaditi od vas
fczeljo

Post by fczeljo »

amcho_79 wrote:Moj djecko,djecko :-) hajde slobodno priznaj :-) nas nista nemoze iznenaditi od vas
neozbiljan si!
:lol: :lol: :lol:
cuj priznaj
kako cemo mi trazit kad nismo bili ni blizu playoffa? haj ne seri majke ti. cuj trazili da udjemo umjesto veleza? oj majko moja na cemu si ti?
de me samo informisi, ko je kuko, pored visocke bosne, da je ulozio pare i da sad nece ici u evropu radi veleza?
amcho_79

Post by amcho_79 »

Tvrd si orah ali,na pogresnoj temi :lol: :lol: :lol: Mi smo prvi odustali od play-off-a naravno poslije Veleza :lol: Da samo znas koliko je Pitara trebalo da krene u Tuzlu 8-) kakav bi to spektakl bio ali,nema veze i nase imw bi ispisano na ovom trofeju sto se dobiva za prvaka drzave.
Meshtar

Post by Meshtar »

Al džaba opet nema titule....joj jest teško biti pitar :D :D :D
Skoro

Post by Skoro »

Pobjedite nas prvo pa nesto pricajte :D
zzzzz

Post by zzzzz »

Meshtar wrote:Al džaba opet nema titule....joj jest teško biti pitar :D :D :D
Ipak puno lakse nego biti strumf, ako nista tjesi nas izlazak u Evropu i nekih 300.000 koliko cemo inkasirati od toga...a vi slusajte Landzu i price o reorganizaciji kluba. Vjerovatno ga pretvara u brokersku kucu za rasprodaju bodova :D
Meshtar

Post by Meshtar »

zzzzz wrote:
Meshtar wrote:Al džaba opet nema titule....joj jest teško biti pitar :D :D :D
Ipak puno lakse nego biti strumf, ako nista tjesi nas izlazak u Evropu i nekih 300.000 koliko cemo inkasirati od toga...a vi slusajte Landzu i price o reorganizaciji kluba. Vjerovatno ga pretvara u brokersku kucu za rasprodaju bodova :D
Samo me zanima ko će igrati u toj europi, inače svi su vam pod ugovorima...vidimo se slijedeće sezone, besmisleno je sada pričati, valja se spremiti za Svjetsko prvenstvo ne bi li se šta para uzelo na kladionici :D :D
Post Reply