opet mi se DIGO na selmu bajrami...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
SilentWhisper
Pa ne bih ja od nje zatrazio da mi pjeva na uho!!!ifbbpro wrote:e jadna vam majka kad se vama dize na selmu i seku, nek vam je Bog na pomoci..
-
Stitch__
na Danu International?JD wrote:To sto pjevaju turbo folk ne znaci da ne izgledaju dobro fizicki.ifbbpro wrote:e jadna vam majka kad se vama dize na selmu i seku, nek vam je Bog na pomoci..
Jadna nam majka na koga li se to tebi dize mogu mislit...
- _ja_
Dobrinja wrote:Samo kada prođe ona SA DUUUGGIIIMM NOGAMA svi se okreću, a "mala" da bi postigla takav efekat mora se skinuti skoro gola.Džaba tako stoje stvari_ja_ wrote:ostro i na prvu wrote: kojom,onom trecom![]()
![]()
negdje jednom neko rece " mala zena od velike sladja"pa se ti misli
![]()
![]()
![]()
da "ali" kad ti onu malu mozes vrtiti oko prsta kad ti je" cejf" ali bogami onu veliku ima da se napatis jarane da promijenis bar jednu pozu
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
To se "kaje" "manevrabilna"_ja_ wrote:Dobrinja wrote:Samo kada proðe ona SA DUUUGGIIIMM NOGAMA svi se okreæu, a "mala" da bi postigla takav efekat mora se skinuti skoro gola.D¾aba tako stoje stvari_ja_ wrote:
negdje jednom neko rece " mala zena od velike sladja"pa se ti misli
![]()
![]()
![]()
da "ali" kad ti onu malu mozes vrtiti oko prsta kad ti je" cejf" ali bogami onu veliku ima da se napatis jarane da promijenis bar jednu pozu..... a onako... uh brate ..... slatko, slatko .......
-
mamica papucarka
jel nam se to Selma i Rizo javljaju 
-
SherlockHolmes
mensecini da mislite na ceeeeeeeecuuuuuu sa skorasnjeg koncerta u beeeeeeeeegiiisuu.
a anais, to se zove celulit
imaces i ti toga za koju godinu 
a anais, to se zove celulit
- anais_nin
pu pu pu jezik pregrizaoSherlockHolmes wrote: a anais, to se zove celulitimaces i ti toga za koju godinu
-
Teufik iz Los Angelesa
iskreno ti zelim da je nikad ne sretnes bez sminke, pogotovo nocutigris wrote:eki ko je?pa zar ne znas kakvo telo selma ima
![]()
![]()
ps. bolja je deenova tjeba![]()
![]()
- Michun
Ma i sa sminkom je gadna.Teufik iz Los Angelesa wrote:iskreno ti zelim da je nikad ne sretnes bez sminke, pogotovo nocutigris wrote:eki ko je?pa zar ne znas kakvo telo selma ima
![]()
![]()
ps. bolja je deenova tjeba![]()
![]()
mogla bi na psihijatriji zavrsit
![]()