opet mi se DIGO na selmu bajrami...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
mislim na ove prekinuti u struku...
Jebote kao da su se spagom opasali , pa se istanjili:lol:
Zene necu komentarisat. Nije fazon
Jebote kao da su se spagom opasali , pa se istanjili:lol:
Zene necu komentarisat. Nije fazon
-
jeftinifilmovi
Secam se kad su u nekoj emisiji gostovali Selma Bajrami i Masimo Savic.
On se mucenik sam presavio ko kifla, nabudzile mu se one pantalone, sva mu krv presla iz mozga u majmunce, pa samo sto nije bacio kashiku u onom studiju..... a ona, mesha li mesha.
Uostalom Selma bar nije izoperisana ko ona Dara Prdara koja izgleda kao da je poljubila vrelu ringlu.
Go Selma, Go....
On se mucenik sam presavio ko kifla, nabudzile mu se one pantalone, sva mu krv presla iz mozga u majmunce, pa samo sto nije bacio kashiku u onom studiju..... a ona, mesha li mesha.
Uostalom Selma bar nije izoperisana ko ona Dara Prdara koja izgleda kao da je poljubila vrelu ringlu.
Go Selma, Go....
-
JD
bleka wrote:Jebote kako je odvratna, fujjjjjjjj
shadow wrote:Ja kad ne mogu da ga spustimnadjem selminu sliku, pokazem mu i on sam spadne
![]()
fakat bezze treba skroz, ofucana, ruzna, nikakva...nije vala vrijedna toliko hvale
Hahaha jeste mi ludi, fol odvratna fol bezveze fol seljanka, a da vas samo pogleda na ulici ili u kaficu svrsili bi odmah, a ne da se fakat nadjete u prilici da se yebete sa njom. Ma ja odbili bi vi nju jelde ? hahaha kako zanimljivo.medulla wrote:seljancica
Dobra vam ta linija manjeg otpora, mrzite ono sto ne mozete imati pa vam bude lakse. Tipicna kompleksaska prica.
- Pooll
Ma joj JD... djes'... u pravu si vala... cccc...JD wrote:bleka wrote:Jebote kako je odvratna, fujjjjjjjjshadow wrote:Ja kad ne mogu da ga spustimnadjem selminu sliku, pokazem mu i on sam spadne
![]()
fakat bezze treba skroz, ofucana, ruzna, nikakva...nije vala vrijedna toliko hvaleHahaha jeste mi ludi, fol odvratna fol bezveze fol seljanka, a da vas samo pogleda na ulici ili u kaficu svrsili bi odmah, a ne da se fakat nadjete u prilici da se yebete sa njom. Ma ja odbili bi vi nju jelde ? hahaha kako zanimljivo.medulla wrote:seljancica
Dobra vam ta linija manjeg otpora, mrzite ono sto ne mozete imati pa vam bude lakse. Tipicna kompleksaska prica.
-
ibrik
Ma ima ti i ta mjesta, ali da je seljanka ne mozes poreci...ostro i na prvu wrote:sta zna malisa sta je seljankastoibrik wrote:Vidio sam Selmu prije par dana kako seta rivom u Makarskoj i mogu vam reci da izgleda extra, tijelo joj je perfektno...faca manje vise pomalo seljankasta sto ona i jeste i to potvrdjuje svakim svojim postupkom, ali da ne izgleda dobro to ne moze niko reci...zato ljudi dok vas jos moze uspaliti to kad samo vidite Selmu uzivajte u njenim carima i Desanki Šakic jer taj period brzo prodje...
-
SilentWhisper

A ti i dalje prichaj svima, kakvo tijelo Selma ima....
-
SilentWhisper
Nagradno pitanje: Sta joj ono gmizhe u ili iz gaca??? 
-
SilentWhisper
vat d fak???komi wrote:samo nemojte Jelenu Rozgu kačitiwinetou wrote:Malo, malo pa spominjete cari selme bajrami. Dajte da vidim fotku da vidim o cemu se tu radi
opet ću morati monitor čistiti
jelena rozga
mora biti sala, mora....
- anais_nin
sta sad fali metrosexualcima???TareSA wrote:Metrosexualci=metrohomosexualci (vecinom )ztluhcs wrote:Meteorseksualci... Dođu ti nešto kao nebeska tijela...mama29 wrote:meteroseksualce![]()
![]()
-
SilentWhisper
Ja cu krenut u biznis - pravit cu mushke torbice za ogledalce, ceshljic itd, kondome, listice iz kladionice....lova do krova

- anais_nin
oprosti Selma
al' haj nek mi neko objasni kako ovo lose zvuci:
Metrosexuality is, according to British journalist Mark Simpson, the trait of an urban male of any sexual orientation who has a strong aesthetic sense and spends a great amount of time and money on his appearance and lifestyle.
navodno je poster-decko za metroseksualnost niko drugi do James Bond
a meni on ne djeluje nimalo gay 
al' haj nek mi neko objasni kako ovo lose zvuci:
Metrosexuality is, according to British journalist Mark Simpson, the trait of an urban male of any sexual orientation who has a strong aesthetic sense and spends a great amount of time and money on his appearance and lifestyle.
navodno je poster-decko za metroseksualnost niko drugi do James Bond