Opet Ceca

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Fair Life

Post by Fair Life »

regina wrote:...Mozda ce ti biti jasnije kad dodam dio iz jergine price....da je na Manjači orila ceca, a uz tu muziku su zlostavljani Bošnjaci
Istina, Bosnjaci i nebosnjaci (bolje reci ZATVORENICI LOGORASI).
Fair Life

Post by Fair Life »

@ke wrote:to je bio u stvari wagner :shock:
Tacno - Richard Wagner.
dariosa

Post by dariosa »

nikita wrote:Gdje je dovoljno dvije rijeci, nema potrebe pricati u nedogled, ponekad je biranje teme za diskusiju ravno higijeni usta....fakat kako vam se da :-? nije vrijedna spomena...tihi prezir je najbolje rjesenje...dopustate joj da se uvlaci u vasa razmisljanja...ma fuj ste!
prelijepo receno. potpisujem...
keki

Post by keki »

hm... sta reci...dzigara zesca, ali je tragedija koliko ljudi koji su "gradska raja" puse taj njen dziberaj
bosniaque

Post by bosniaque »

regina (citat):
...Mozda ce ti biti jasnije kad dodam dio iz jergine price....da je na Manjači orila ceca, a uz tu muziku su zlostavljani Bošnjaci
pa ja samo je zalosno sto dosta tih logorasa vecinom slusaju taj srbocetnicki turbofolk i naravno pretplatnici su PINKA obavezno barem ovde u diaspori, katastrofa ociju mi katastrofa su ne kontam tu raju sto mogu gledati PINK i slusati taj turbofolk, da poludim kad samo cujam STOJA CECA DRAGANA JANA CANA KUCA MACA ovo ono fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj gadi mi se samo da razmisaljm o tome a kamoli da slusam :x :x :x :x :x :x !!!!!
yaran

#81 Re: odgovor...

Post by yaran »

cheguevara wrote:Jebo me svak ko se nisam zakleo, ako dodje Thompson ili Ceca u Sarajevo... licno cu se obloziti dinamitom... sve cu ih dignuti u zrak!!!
Svaka ti cast,ti si nas idol-bas tako i treba minirati kosevo i dignuti je u nebesa i sve supke koji bi dosli da je slusaju. 8-)
PS-kad je predvodila onu rulju pri paljenju poslijedne beograske dzamije,sigurno su joj ti isti prijatelji koje spominje izrazavali saucesce-nije njoj lako,cetnikusa a dzamija joj pred nosom
Mogu samo mislit kolko je ona love donirala cetnicima i kolko je tu oruzja nabavljeno i muslimana pobijeno?Da ne spominjemo njenog pocivseg,kolko je on sam muslimana ubio?Sad bi trebalo jos malo po BOSNI pjevati nakupiti love,pa sta nek BOSNJACI sami plate svoj metak,znas kriza ekonomska nema se vise-ispucalo se u proslom ratu.Treba sve koji je slusaju potuhati,ona je neprijatelj broj jedan i dovesti je u BOSNU je samar svima onima koji su se borili i koji su poginuli?
Engram

#82 Re: odgovor...

Post by Engram »

yaran wrote:
cheguevara wrote:Jebo me svak ko se nisam zakleo, ako dodje Thompson ili Ceca u Sarajevo... licno cu se obloziti dinamitom... sve cu ih dignuti u zrak!!!
Svaka ti cast,ti si nas idol-bas tako i treba minirati kosevo i dignuti je u nebesa i sve supke koji bi dosli da je slusaju. 8-)
PS-kad je predvodila onu rulju pri paljenju poslijedne beograske dzamije,sigurno su joj ti isti prijatelji koje spominje izrazavali saucesce-nije njoj lako,cetnikusa a dzamija joj pred nosom
Mogu samo mislit kolko je ona love donirala cetnicima i kolko je tu oruzja nabavljeno i muslimana pobijeno?Da ne spominjemo njenog pocivseg,kolko je on sam muslimana ubio?Sad bi trebalo jos malo po BOSNI pjevati nakupiti love,pa sta nek BOSNJACI sami plate svoj metak,znas kriza ekonomska nema se vise-ispucalo se u proslom ratu.Treba sve koji je slusaju potuhati,ona je neprijatelj broj jedan i dovesti je u BOSNU je samar svima onima koji su se borili i koji su poginuli?
:) potpisujem
kijametdedo

Post by kijametdedo »

time bi rijesili i problem pitarskih domacih utakmica. ionako se zale kako kosevo nije njihov stadion. siguran sam da bi olimpik bio sretan da im ustupi teren.

naravno za odgovarajucu cijenu... :D
Post Reply