Jesi li vidjela princa na bijelome konju.........E pa ja sam konjmIRCerka wrote:ViDjosmo li se mi ikad na platou?from_dust wrote:Tebi dobro i boli te quracIlijaLadin wrote:Može li mi neko reći šta je Tomiću profesija? Šta radi da bi preživio?
Pa taj treba u zatvor na duge staze. On je opasan za društvo. Pa kad bi meni neko zapalio dva kamiona i dizalicu, pa ganjo bih da ga ubijem.
Mislim da je to neuračunjiv lik, a ovi što dijele njegovo mišljenje i podržavaju ovakav oblik borbe za opće dobro - nemojte se za mene boriti Allaha ti!
Meni je predobro u životu. Završio sam školu/škole i radim dva-tri plaćena posla, bavim se volonterskim i radom u udruženju mladih, ali ovakav destruktivizam ne mogu zamisliti s mojim potpisom. Onaj kome ne ide, on će i uništavati tuđu imovinu.A odakle ti haveru kamioni i dizalice(vecina je stekla na NEPOSTEN NACIN) .Samo,mi smo blećci,upravo ta logika,MENI JE PREDOBRO,za ostale se ne sekiram-MERHAMETLI NAROD......... A kako će ti biti djeci,okruženom seljačinama,lopovima,profiterima bla,bla.........Možda ona nadrljaju(nije da slutim ili želim,samo naglas razmišljam).
A neka razmišlja da se demonstacijama ništa ne postiže.
Postiže,postiže moja lijepa vilo,samo nas mora biti malo više,a ne par šatora
![]()
Ili 100 ljudi(narkomana) na koncertu protiv vlasti...........mada,dobra je ona rečenica:
ZNAM JA NAS,J.BO TI NAS
PS ne znam,možda se i znamo,možda i ne,koliko nas je bilo,ne bih se iznenadio.
PPS Od sada samo molotovljeve koktele bacam,na raju iz CENTRALA