općinski sud sarajevo
-
zonbirile
#1 općinski sud sarajevo
sem slikanja predsjednika suda i izvještaja o nebuloznim seminarima i slično nema nijedne potrebne informacije.Zašto se javno na sajtu ne oglašava licitacija stanova,kuća,robe ?
-
MirzaZ
#2 Re: općinski sud sarajevo
Pa od predsjednika i clanakau novinama o njemu, tv priloga nema strana mjesta za korisne info. Dipl. pravnik sam vise od 30 god., al kompleks je cudo!zonbirile wrote:sem slikanja predsjednika suda i izvještaja o nebuloznim seminarima i slično nema nijedne potrebne informacije.Zašto se javno na sajtu ne oglašava licitacija stanova,kuća,robe ?
- HomeSweetHome
#3 Re: općinski sud sarajevo
http://www.zkk.ba/?jezik=bos&x=2&y=121
A zasto ne radi ovo goFno?
Tolike pare skrsise na taj Laris i nista... gospoda je mjesec dana na godisnjem, do polovine augusta, kao i svake godine 
A zasto ne radi ovo goFno?
-
MAN-lion's coach
#4 Re: općinski sud sarajevo
Moraš koristiti IE(najgori i užasni).I "goFno" radi.HomeSweetHome wrote:http://www.zkk.ba/?jezik=bos&x=2&y=121
A zasto ne radi ovo goFno?Tolike pare skrsise na taj Laris i nista... gospoda je mjesec dana na godisnjem, do polovine augusta, kao i svake godine
http://92.36.224.127/LarisLight/
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5 Re: općinski sud sarajevo
Evo e-mail adrese predsjednika Suda, pa predlažem ''zatrpavanje'' njegove adrese suvislim porukama, kritikama, prijedlozima. To u svijetu ''šljaka'', a primaoci tih poruka reaguju u cilju popravka stanja ili se barem zamisle o sebi i svom (ne)radu:
http://www.oss.ba/?jezik=bos&x=5
Vrijedi pokušati.
Ja ću mu poslati e-mail poruku sa linkom ove teme jer nemam nekih poslova sa sudom osim upraviteljske tužbe zbog neplaćanja upraviteljnine i naknade za održavanje zaj. dijelova zgrade.
Za sada dobro stojim jer tužitelj nije došao na pripremno ročište.
Mene interesuje koliko ima ovakvih tužbi i kontratužbi, a koje su u vezi sa održavanjem zaj. dijelova zgrada? Nema toga na ovoj web. stranici.
http://www.oss.ba/?jezik=bos&x=5
Vrijedi pokušati.
Ja ću mu poslati e-mail poruku sa linkom ove teme jer nemam nekih poslova sa sudom osim upraviteljske tužbe zbog neplaćanja upraviteljnine i naknade za održavanje zaj. dijelova zgrade.
Za sada dobro stojim jer tužitelj nije došao na pripremno ročište.
Mene interesuje koliko ima ovakvih tužbi i kontratužbi, a koje su u vezi sa održavanjem zaj. dijelova zgrada? Nema toga na ovoj web. stranici.
-
doshljo
#6 Re: općinski sud sarajevo
neće toga ni biti.... ali ima masa takvih slučajeva...zbog takvih i sličnih su sporova oformili odjeljenja za sporove male vrijednosti... gdje i stručni saradnik može voditi spor.
- Hemera
#7 Re: općinski sud sarajevo
imam ja pitanje zasto ne radi laris vec 15-tak dana?
jesu to poslali aplikaciju na godisnji odmor ili sta?
i prije kad je radila smo u toku radnog vremena si je mogao otvoriti
a sad
Io exception: Connection refused(DESCRIPTION=(TMP=)(VSNNUM=169869568)(ERR=12519)(ERROR_STACK=(ERROR=(CODE=12519)(EMFI=4))))
stalno izbacuje poruku
a sad
Io exception: Connection refused(DESCRIPTION=(TMP=)(VSNNUM=169869568)(ERR=12519)(ERROR_STACK=(ERROR=(CODE=12519)(EMFI=4))))
stalno izbacuje poruku
-
mahalas505
#8 Re: općinski sud sarajevo
Koji je to amaterizam i bezobrazluk, ccc... Skrsili milione u sistem koji se samo s jednim browser-om otvara, i plus nemaju jos domenu da radi, nigdje veze.Hemera wrote:imam ja pitanje zasto ne radi laris vec 15-tak dana?
a sad
stalno izbacuje poruku
- Hemera
#9 Re: općinski sud sarajevo
uspjela sam prekjuce skinuti zk izvadak oko 11 sati i sada opet ne radi i izbaciva istu poruku
trebalo mi je orjentaciono nesto,bez obzira sto je nezvanicni izvadak,ali et kome treba izgleda da ce morati placati i peglati se sa vadenjem i salterima...
trebalo mi je orjentaciono nesto,bez obzira sto je nezvanicni izvadak,ali et kome treba izgleda da ce morati placati i peglati se sa vadenjem i salterima...
- Gny. Sgt. Hartman
- P308
#11 Re: općinski sud sarajevo
Da ne otvaram novu temu, danas me u sanducetu docekala obavijest opcinskog suda (mali bijeli papiric koji je dostavio sudski dostavljac - prvi put vidim takvo nesto). Pise da je u pitanju neki dopis i da isti mogu podici od 9 do 13 sati u roku od 15 dana.
Nemam blage veze sta bi moglo biti, ima li ko kakva iskustva? Pomalo me strah 
-
benuni
#12 Re: općinski sud sarajevo
Moze biti svasta.. mozda neka komunalija neplacena. Nemoj ici odmah, sacekaj par dana da to sto su ti trebali dostaviti vrate na mjesto pa mogu naci bez problema kad dodjes. Jesu li ti naznacili adresu?
- P308
#13 Re: općinski sud sarajevo
Nisu, nema adrese. Samo ime i prezime, datum i rucno napisano predmet: dopis.benuni wrote:Moze biti svasta.. mozda neka komunalija neplacena. Nemoj ici odmah, sacekaj par dana da to sto su ti trebali dostaviti vrate na mjesto pa mogu naci bez problema kad dodjes. Jesu li ti naznacili adresu?
Ispod ovo da mogu doci od 9 do 13 sati u roku od 15 dana od dana dostave. Ispod potpis sudskog dostavljaca. I to je to. Cudno mi je sto nije islo preko poste.
Kontao odmah sutra otici, zabrinuo sam se bas
-
benuni
#14 Re: općinski sud sarajevo
Pise li neki broj tj. kombinacija slova i brojeva? Mora pisati pa napisi samo slova da vidimo gdje trebas ici.P308 wrote:Nisu, nema adrese. Samo ime i prezime, datum i rucno napisano predmet: dopis.benuni wrote:Moze biti svasta.. mozda neka komunalija neplacena. Nemoj ici odmah, sacekaj par dana da to sto su ti trebali dostaviti vrate na mjesto pa mogu naci bez problema kad dodjes. Jesu li ti naznacili adresu?![]()
Ispod ovo da mogu doci od 9 do 13 sati u roku od 15 dana od dana dostave. Ispod potpis sudskog dostavljaca. I to je to. Cudno mi je sto nije islo preko poste.
Kontao odmah sutra otici, zabrinuo sam se basIako nema razloga za zabrinutost, bar koliko ja znam
- vješalica
#15 Re: općinski sud sarajevo
ako je mali papir bijeli
onda bi valjalo da u gornjem lijevom uglu barem pise broj sudskog apora ako je to u pitanju
onda bi valjalo da u gornjem lijevom uglu barem pise broj sudskog apora ako je to u pitanju