općinski sud sarajevo

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
zonbirile

#1 općinski sud sarajevo

Post by zonbirile »

sem slikanja predsjednika suda i izvještaja o nebuloznim seminarima i slično nema nijedne potrebne informacije.Zašto se javno na sajtu ne oglašava licitacija stanova,kuća,robe ?
MirzaZ

#2 Re: općinski sud sarajevo

Post by MirzaZ »

zonbirile wrote:sem slikanja predsjednika suda i izvještaja o nebuloznim seminarima i slično nema nijedne potrebne informacije.Zašto se javno na sajtu ne oglašava licitacija stanova,kuća,robe ?
Pa od predsjednika i clanakau novinama o njemu, tv priloga nema strana mjesta za korisne info. Dipl. pravnik sam vise od 30 god., al kompleks je cudo! :run:
HomeSweetHome

#3 Re: općinski sud sarajevo

Post by HomeSweetHome »

http://www.zkk.ba/?jezik=bos&x=2&y=121

A zasto ne radi ovo goFno? :x Tolike pare skrsise na taj Laris i nista... gospoda je mjesec dana na godisnjem, do polovine augusta, kao i svake godine :-)
MAN-lion's coach

#4 Re: općinski sud sarajevo

Post by MAN-lion's coach »

HomeSweetHome wrote:http://www.zkk.ba/?jezik=bos&x=2&y=121

A zasto ne radi ovo goFno? :x Tolike pare skrsise na taj Laris i nista... gospoda je mjesec dana na godisnjem, do polovine augusta, kao i svake godine :-)
Moraš koristiti IE(najgori i užasni).I "goFno" radi.
http://92.36.224.127/LarisLight/
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#5 Re: općinski sud sarajevo

Post by PipiDugaDevetka »

Evo e-mail adrese predsjednika Suda, pa predlažem ''zatrpavanje'' njegove adrese suvislim porukama, kritikama, prijedlozima. To u svijetu ''šljaka'', a primaoci tih poruka reaguju u cilju popravka stanja ili se barem zamisle o sebi i svom (ne)radu:
http://www.oss.ba/?jezik=bos&x=5
Vrijedi pokušati.
Ja ću mu poslati e-mail poruku sa linkom ove teme jer nemam nekih poslova sa sudom osim upraviteljske tužbe zbog neplaćanja upraviteljnine i naknade za održavanje zaj. dijelova zgrade.

Za sada dobro stojim jer tužitelj nije došao na pripremno ročište.
Mene interesuje koliko ima ovakvih tužbi i kontratužbi, a koje su u vezi sa održavanjem zaj. dijelova zgrada? Nema toga na ovoj web. stranici.
doshljo

#6 Re: općinski sud sarajevo

Post by doshljo »

neće toga ni biti.... ali ima masa takvih slučajeva...zbog takvih i sličnih su sporova oformili odjeljenja za sporove male vrijednosti... gdje i stručni saradnik može voditi spor.
Hemera

#7 Re: općinski sud sarajevo

Post by Hemera »

imam ja pitanje zasto ne radi laris vec 15-tak dana?
jesu to poslali aplikaciju na godisnji odmor ili sta?
i prije kad je radila smo u toku radnog vremena si je mogao otvoriti
a sad
Io exception: Connection refused(DESCRIPTION=(TMP=)(VSNNUM=169869568)(ERR=12519)(ERROR_STACK=(ERROR=(CODE=12519)(EMFI=4))))
stalno izbacuje poruku
mahalas505

#8 Re: općinski sud sarajevo

Post by mahalas505 »

Hemera wrote:imam ja pitanje zasto ne radi laris vec 15-tak dana?
jesu to poslali aplikaciju na godisnji odmor ili sta?
i prije kad je radila smo u toku radnog vremena si je mogao otvoriti
a sad
Io exception: Connection refused(DESCRIPTION=(TMP=)(VSNNUM=169869568)(ERR=12519)(ERROR_STACK=(ERROR=(CODE=12519)(EMFI=4))))
stalno izbacuje poruku
Koji je to amaterizam i bezobrazluk, ccc... Skrsili milione u sistem koji se samo s jednim browser-om otvara, i plus nemaju jos domenu da radi, nigdje veze.
Hemera

#9 Re: općinski sud sarajevo

Post by Hemera »

uspjela sam prekjuce skinuti zk izvadak oko 11 sati i sada opet ne radi i izbaciva istu poruku
trebalo mi je orjentaciono nesto,bez obzira sto je nezvanicni izvadak,ali et kome treba izgleda da ce morati placati i peglati se sa vadenjem i salterima... :-)
Gny. Sgt. Hartman

#10 Re: općinski sud sarajevo

Post by Gny. Sgt. Hartman »

Image
P308

#11 Re: općinski sud sarajevo

Post by P308 »

Da ne otvaram novu temu, danas me u sanducetu docekala obavijest opcinskog suda (mali bijeli papiric koji je dostavio sudski dostavljac - prvi put vidim takvo nesto). Pise da je u pitanju neki dopis i da isti mogu podici od 9 do 13 sati u roku od 15 dana. :? Nemam blage veze sta bi moglo biti, ima li ko kakva iskustva? Pomalo me strah :D
benuni

#12 Re: općinski sud sarajevo

Post by benuni »

Moze biti svasta.. mozda neka komunalija neplacena. Nemoj ici odmah, sacekaj par dana da to sto su ti trebali dostaviti vrate na mjesto pa mogu naci bez problema kad dodjes. Jesu li ti naznacili adresu?
P308

#13 Re: općinski sud sarajevo

Post by P308 »

benuni wrote:Moze biti svasta.. mozda neka komunalija neplacena. Nemoj ici odmah, sacekaj par dana da to sto su ti trebali dostaviti vrate na mjesto pa mogu naci bez problema kad dodjes. Jesu li ti naznacili adresu?
Nisu, nema adrese. Samo ime i prezime, datum i rucno napisano predmet: dopis. :shock:
Ispod ovo da mogu doci od 9 do 13 sati u roku od 15 dana od dana dostave. Ispod potpis sudskog dostavljaca. I to je to. Cudno mi je sto nije islo preko poste.
Kontao odmah sutra otici, zabrinuo sam se bas :shock: Iako nema razloga za zabrinutost, bar koliko ja znam :D
benuni

#14 Re: općinski sud sarajevo

Post by benuni »

P308 wrote:
benuni wrote:Moze biti svasta.. mozda neka komunalija neplacena. Nemoj ici odmah, sacekaj par dana da to sto su ti trebali dostaviti vrate na mjesto pa mogu naci bez problema kad dodjes. Jesu li ti naznacili adresu?
Nisu, nema adrese. Samo ime i prezime, datum i rucno napisano predmet: dopis. :shock:
Ispod ovo da mogu doci od 9 do 13 sati u roku od 15 dana od dana dostave. Ispod potpis sudskog dostavljaca. I to je to. Cudno mi je sto nije islo preko poste.
Kontao odmah sutra otici, zabrinuo sam se bas :shock: Iako nema razloga za zabrinutost, bar koliko ja znam :D
Pise li neki broj tj. kombinacija slova i brojeva? Mora pisati pa napisi samo slova da vidimo gdje trebas ici.
vješalica

#15 Re: općinski sud sarajevo

Post by vješalica »

ako je mali papir bijeli
onda bi valjalo da u gornjem lijevom uglu barem pise broj sudskog apora ako je to u pitanju
Post Reply