Smiješna strana izbora - all about
-
El_comadante
#2351 Re: Smiješna strana izbora - all about
i na ovim izborima ima ljudi sa 0 glasova pa čak i pojedine stranke. recimo u Ugljeviku USD i Savez za novu politiku imaju 0 glasova
- Dozer
#2352 Re: Smiješna strana izbora - all about
Sta reci ...

-
sha_ba
- Pauza
#2354 Re: Smiješna strana izbora - all about
NE želim da vrijeđam, ali Konstantin ima odlike u ponašanju nekog retardiranog momka. NEartikulisani pokreti, neartikulisana priča, čista budala.
- KB9
#2355 Re: Smiješna strana izbora - all about
zato nam drzavu vode pravo pametni i obrazovani ljudi 
- holowey
#2356 Re: Smiješna strana izbora - all about
konstantin vidi ono sto vecina mutavih glasaca ne vidi... mutavi glasaci nastavljaju da glasaju kako im se kaze a konstantin pokusava da im otvori oci... konstantin nema dlake na jeziku, nema prepredenosti kakvu smo navikli od politike, otvoreno nam govori kako je i sta se treba mijenjati... naivan je jer misli da se moze pucnuti prstima i da se stvari mogu promijeniti preko noci, ali to mu se ne moze zamjeriti... malo brka nadleznosti, ali trenutno opstinski nivo je nivo na koji moze da puca... a ne kao zeljko komsic koji sa opstinskog nivoa dodje u predsjednistvo pa rjecnikom slicnim konstantinovom komunicira sa predsjednicima drugih drzava... 
-
upsy_daisy
#2357 Re: Smiješna strana izbora - all about
holowey wrote:konstantin vidi ono sto vecina mutavih glasaca ne vidi... mutavi glasaci nastavljaju da glasaju kako im se kaze a konstantin pokusava da im otvori oci... konstantin nema dlake na jeziku, nema prepredenosti kakvu smo navikli od politike, otvoreno nam govori kako je i sta se treba mijenjati... naivan je jer misli da se moze pucnuti prstima i da se stvari mogu promijeniti preko noci, ali to mu se ne moze zamjeriti... malo brka nadleznosti, ali trenutno opstinski nivo je nivo na koji moze da puca... a ne kao zeljko komsic koji sa opstinskog nivoa dodje u predsjednistvo pa rjecnikom slicnim konstantinovom komunicira sa predsjednicima drugih drzava...
potpisujem
- dječak sa šibicama
#2359 Re: Smiješna strana izbora - all about
Mile Marceta sa slike na vrhu: Da se mene pita, ja bi proterao autobus preko mosta
- mousstapha
#2360 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ma daj ovo nisu istine.nacho_ wrote:
SHVATITE ME
-
sarajevo999999
#2361 Re: Smiješna strana izbora - all about
Bukvalno SHVATITE ME LJUDI JA SAM (zena desno sapce "glup") GLUP
- edo_79
#2362 Re: Smiješna strana izbora - all about
Molim te lijepo ... gospodin Redžo je zamolio SVIHU, citiram ''shvatite me, urazumite me, pomozite mi .... ja nisam bio prije u ovim vodama (inače je slab plivač, a i voda je poprilično topla) ... pa niko se nije naučen rodio ....Logovan wrote:Mislim stvarno....nacho_ wrote:
![]()
Ne znam šta da kažem.
Šokiran sam.
I da ... prihvata čovjek vaše izvinjenje
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2363 Re: Smiješna strana izbora - all about
#pravdazaRedža
o sramite se vi koji ismijavate poštene ljude....
- Banksy
#2364 Re: Smiješna strana izbora - all about
URAZUMITE ME JEDNOM!!!
Kakva sramota...
Kakva sramota...
- stakasa
#2365 Re: Smiješna strana izbora - all about
Jedini koji je Essi do ramena. Esso, Redzo i vise nikoJoseMujica wrote:#pravdazaRedža
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2366 Re: Smiješna strana izbora - all about
stakasa wrote:Jedini koji je Essi do ramena. Esso, Redzo i vise nikoJoseMujica wrote:#pravdazaRedža
Esso a.s. i Redžo nas zabave pođahkad svojim iskrenim i nepatvorenim nastupima, no zaboravljamo da pravi lopovi vazda imaju dobru i uvježbanu priču
više je zla ovoj zemlji nanio hAlija glumatajući dobrička i naivca nego što će Esso za 100 života
- Towelie
#2367 Re: Smiješna strana izbora - all about
Dubinski vapaj njegove duse da mu se pomogne i ga se urazumi.Banksy wrote:URAZUMITE ME JEDNOM!!!
![]()
Kakva sramota...
- Banksy
#2368 Re: Smiješna strana izbora - all about
Towelie wrote:Dubinski vapaj njegove duse da mu se pomogne i ga se urazumi.Banksy wrote:URAZUMITE ME JEDNOM!!!
![]()
Kakva sramota...
-
isx
#2369 Re: Smiješna strana izbora - all about
Prihvatam izvinjenje! 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Logovan
#2370 Re: Smiješna strana izbora - all about
Da nije Redži možda ovaj nešto u rodu?
-
Heller
#2371 Re: Smiješna strana izbora - all about
Idemo dalje 
-
jagugu
#2372 Re: Smiješna strana izbora - all about
"Dobro večer moji prijatelji i članovi prve stranke".Izborna kampanja u BiH tek se zahuktava, a kao što smo i navikli bit će to vrijeme u kojem će naši političari ispoljiti svu “kretivnost i domišljatost”, kako bi došli do glasova i lagodnog života u narednim godinama.
Da li je jedan od njih Amer Bekan, predsjednik “Prve stranke”?
Video sa njegovog “promotivnog skupa” otkriva svu jad i bijedu izbora u BiH. Montaža, koje bi se posramio svaki osrednji amater koji uz pomoć besplatnog programa pronađenog na internetu montira video sa godišnjeg odmora snimljen mobitelom, najbolje prikazuje šta nam nude, navodni, političari koji bi nas trebali povesti u svijetliju budućnost.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2373 Re: Smiješna strana izbora - all about
koliko mi jarana i jaranica s fejsa ima kandidaturu
ili je višim krugovima dogorilo
ili je neka druga kvaka koju nisam još prokljuvio
u redu mi je kad se ljudi kandidiraju s kojima sam vodio zsutre rasprave o politici
ali kad su kandidati ljudi koji su apolitični... studirali neki prirodni faks pojma nemaju ni o čemu
onda se stvarno čovjek zapita
jesu li tu zbog para
zato što im je dosadno
ili što moraju

ili je višim krugovima dogorilo
ili je neka druga kvaka koju nisam još prokljuvio
u redu mi je kad se ljudi kandidiraju s kojima sam vodio zsutre rasprave o politici
ali kad su kandidati ljudi koji su apolitični... studirali neki prirodni faks pojma nemaju ni o čemu
onda se stvarno čovjek zapita
jesu li tu zbog para
zato što im je dosadno
ili što moraju
- Dozer
#2374 Re: Smiješna strana izbora - all about
Zbog para.
Nema posla, a vide da politicari zive super, najbogatiji ljudi u drzavi, pa kontaju - "Jbt, odoh se i ja baviti politikom. Ionako tamo niko nista ne radi, samo sjede i palamude uprazno, i uzimaju cifre, a to mogu i ja."
I hop - clanstvo, i kandidatura.
A takvi su ovim odavno olinjalim i ofucanim strankama prijeko potrebni, samo da ih isture kao nova lica, nove nade, nove price, a ovi ne kontaju da su upravo samo to - istureni u javnost kako bi se narodu zamazale oci i kako narod vise ne bi gledao prastare i vjestacki iskezene face na plakatima.
Ali, ovim novim mladim "snagama" koje, kako si i sam rekao, nemaju blage veze ni o cemu, pa samim tim nemaju nista konkretno ni za ponuditi, sve to ni ne smeta jer im je jedini cilj - plata s budzeta i lagano cekanje penzije.
I sasvim im je svejedno, cak i ako to kontaju, sto ce tu biti samo nekakve marionete onih koji se sada povlace u sjenu, jer znaju da su debelo usrali sve sto se dalo usrati.
Da su svi ti novi i mladi zaista zeljni promjena, onda bi se udruili i pokrenuli neku novu politicku opciju, a ne priklanjali se starim i odavno propalim pricama koje se danas odrzavaju samo na bazi dosadasnjih uhljebljavanja.
Iz ovoga je onda i sve jasno - i ovi novi samo nisane da se uhljebe, i to je to. Nema tu nikakvih ni ideja, ni inovacija, a ni zelje za stvarnim promjenama. A, realno, ni znanja kako da se bilo sta urade.
Nema posla, a vide da politicari zive super, najbogatiji ljudi u drzavi, pa kontaju - "Jbt, odoh se i ja baviti politikom. Ionako tamo niko nista ne radi, samo sjede i palamude uprazno, i uzimaju cifre, a to mogu i ja."
I hop - clanstvo, i kandidatura.
A takvi su ovim odavno olinjalim i ofucanim strankama prijeko potrebni, samo da ih isture kao nova lica, nove nade, nove price, a ovi ne kontaju da su upravo samo to - istureni u javnost kako bi se narodu zamazale oci i kako narod vise ne bi gledao prastare i vjestacki iskezene face na plakatima.
Ali, ovim novim mladim "snagama" koje, kako si i sam rekao, nemaju blage veze ni o cemu, pa samim tim nemaju nista konkretno ni za ponuditi, sve to ni ne smeta jer im je jedini cilj - plata s budzeta i lagano cekanje penzije.
I sasvim im je svejedno, cak i ako to kontaju, sto ce tu biti samo nekakve marionete onih koji se sada povlace u sjenu, jer znaju da su debelo usrali sve sto se dalo usrati.
Da su svi ti novi i mladi zaista zeljni promjena, onda bi se udruili i pokrenuli neku novu politicku opciju, a ne priklanjali se starim i odavno propalim pricama koje se danas odrzavaju samo na bazi dosadasnjih uhljebljavanja.
Iz ovoga je onda i sve jasno - i ovi novi samo nisane da se uhljebe, i to je to. Nema tu nikakvih ni ideja, ni inovacija, a ni zelje za stvarnim promjenama. A, realno, ni znanja kako da se bilo sta urade.
-
high_volume
#2375 Re: Smiješna strana izbora - all about
Znaju li kandidati sa stranačkih lista, oni od sredine pa do kraja, koliki je izborni prag, koliko glasova moraju dobiti da bi prošli na izborima? Govore li se ove informacije u strankama? Nadaju li se naivni ili se kolegijalno postavljaju na liste u interesu nekoliko prvih na listama ili u interesu stranke?