dr_Evil wrote: ↑13/03/2023 10:09Nije smijesno. Ako cemo rusit kuce onda da krenemo sa Mazoljicama i Gornjim Zalikom. Poslije toga da pregledamo mansarde, Brankovac gdje je bila kucica a danas vila. Onda malo da odemo do Blagaja da vidimo vikendice i Ruista, e tek onda da vidimo Uborak.RtrnOfSalisbury wrote: ↑06/03/2023 14:32 ma ajte molim vas pa ja sam tim ljudima dao podrsku jer da nije njiha nebi ni znali da imamo problem. cak sam predlozio da se tu prave i neboderi jer garantujem da bi cijena kvadrata pala i to bi izazvalo lancanu reakciju a rijesio bi se i problem deponije jer vise ljudi vise galame a svakako nam neka naselja lice na mini deponije. mogli bi eksperimentisat do koje visine dismr i sl. ako cijena kvadrata nebi pala onda bi to znacilo da mi ekonomija nije dobra isto ko sto sam onomad predlozio da se smece iskipa brate mili u neretvu, svakako je ladno za kupanje a voda nosi sve![]()
![]()
Lako je sa fukarom gloginje mlatit.

svidzelo mi se onomad kad sam iso na kolace, em lijepi kolaci em servirka izuva iz cipala