Općenito o Mostaru

Zanimljivosti i zbivanja u Mostaru, Čapljini, Ljubuškom, Stocu, Trebinju, Bileći, Gacku i drugim mjestima u regionu.
RtrnOfSalisbury
Posts: 3282
Joined: 13/02/2008 04:52
Location: Tullarosa

#326 Re: Općenito o Mostaru

Post by RtrnOfSalisbury »

dr_Evil wrote: 13/03/2023 10:09
RtrnOfSalisbury wrote: 06/03/2023 14:32 ma ajte molim vas pa ja sam tim ljudima dao podrsku jer da nije njiha nebi ni znali da imamo problem. cak sam predlozio da se tu prave i neboderi jer garantujem da bi cijena kvadrata pala i to bi izazvalo lancanu reakciju a rijesio bi se i problem deponije jer vise ljudi vise galame a svakako nam neka naselja lice na mini deponije. mogli bi eksperimentisat do koje visine dismr i sl. ako cijena kvadrata nebi pala onda bi to znacilo da mi ekonomija nije dobra isto ko sto sam onomad predlozio da se smece iskipa brate mili u neretvu, svakako je ladno za kupanje a voda nosi sve :D 8)
Nije smijesno. Ako cemo rusit kuce onda da krenemo sa Mazoljicama i Gornjim Zalikom. Poslije toga da pregledamo mansarde, Brankovac gdje je bila kucica a danas vila. Onda malo da odemo do Blagaja da vidimo vikendice i Ruista, e tek onda da vidimo Uborak.

Lako je sa fukarom gloginje mlatit.
:mrgreen: ne mlate se u bejundha gloginje nikako a kace ne zna se, nikada a morebit ni tad. te sto si nabrojo nemeres legalnijem metodama nikad, oni se diraju posebnim metodama, svakih 70-100 godina. plus, sto su upravo oni nekad podmitili fukaru i napravili principijelnu simbiozu :bih: koalicija nediraj-nediram. jedina nada je ako ovaj ko nako vic sustavi odlazak mladije :thumbup: :bih:

svidzelo mi se onomad kad sam iso na kolace, em lijepi kolaci em servirka izuva iz cipala :shock: nemeres se nagledat a ni najest. kad jedan dan kae gazda, nemoj danas, dosla federalna, moram zatvorit ... navodno federalna trazi dozvolu za rad ... ko bi reko jeb. sve :(
Post Reply