A da ti i takvi kao ti imate3 argumenata diskutirali biste civilizirano umjesto slanja privatnih poruka sa valjda-mislite-uvredljivim sadržajem sexualno-dječijih asocijacija. To što nosiš breme dezerterstva tvoj je problem, ne moraš se iskaljivati na BiH građanima koji su uz svoju zemlju i koji su i bili uz svoju zemljusestrere wrote:Ti i takvi kao ti, da vi imate argumenata, ne bi "Chmoljo" banirao, cenzurirao, brisao, prepravljao itd itd godinama ovdje.
Onepostojeni narod
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#76 Re: Onepostojeni narod
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#77 Re: Onepostojeni narod
ti si troll teski.It_is_a_Leclerc wrote:Jeste. Svi mi koji, za razliku od Fatmira, ne negiramo holokaust kao univerzalni zločin nad čovječanstvom, koji ne pozivamo ljude da napune grobove pederskim mesom, koji ne podržavamo da se ljude srpske i hrvatske nacionalnosti koji su rat proveli u Sarajevu marška iz njihovog grada, jer nisu Bošnjaci smo ništa drugo do - trojanski konji.anthraxQ wrote:a ko si ti da druge nazivas fasistima?It_is_a_Leclerc wrote:
Kakav si ti jadni bošnjofašista. Ne bi me začudilo da si Fatmir Alispahić himself.
Ban za fašistu.
(Kad već nemamo metode Muslimanske brigade po ulasku u Sarajevo)
evo ja kazem tebi: Zbog stavova poput tvojih i dozivljavamo sto dozivljavamo.
Po meni si ti i tebi slicni trojanski konji.
Idi srbima i hrvatima pricaj o slobodama.
A vi koji sve to podržavate, što izlazi iz usta vašeg omiljenog Fatmira ste notorni fašisti.
Toliko.
veze nemas sta pises, nego samo pokusavas provocirati.
ne sjecam se da je iko ovdje negirao holokaust i sl.
- _mufljuz_
#78 Re: Onepostojeni narod
da ja i tebi nesto iskreno kazem - oni sto su dezertirali izgleda bijahu ljudi u pravuKatarinaKosaca wrote:A da ti i takvi kao ti imate3 argumenata diskutirali biste civilizirano umjesto slanja privatnih poruka sa valjda-mislite-uvredljivim sadržajem sexualno-dječijih asocijacija. To što nosiš breme dezerterstva tvoj je problem, ne moraš se iskaljivati na BiH građanima koji su uz svoju zemlju i koji su i bili uz svoju zemljusestrere wrote:Ti i takvi kao ti, da vi imate argumenata, ne bi "Chmoljo" banirao, cenzurirao, brisao, prepravljao itd itd godinama ovdje.
jer ti sto ostaše nekog vel'kog selameta ne napraviše, drzavu ne skrojise, a kako ja vidim vise stete napravise od onih sto su ga nabrali
Last edited by _mufljuz_ on 20/04/2014 15:54, edited 1 time in total.
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#79 Re: Onepostojeni narod
a sta je po tebi potrebno?dunkemm3 wrote:Mentalni sklop Fatmira Alispahića je slika i prilika fanatičnih Bošnjaka, pretvorili su se u fašističko bolesne umove, retorički identične poput suprotnih fašističkih tabora sa Srpske i Hrvatske strane, fobično misleći da je to valjda potrebno kao neki mehanizam samoodbrane i samoodrživosti, postati zvijer da bi se nosio sa ostalim zvjerima. Kada neko kao što je Alispahić kaže, citiram "ekavica je jezik genocida", odnoseći se na Marjana Mijajlovića čiju ekavicu opisuje kao "kolonijalnom naslađivanju, o agresiji, o uvredi, o iživljavanju nad bosanskim uhom", jasno je da ispoljava simptome psihički poremećene osobe, iracionalne fobije od svega što ima veze sa Srpskim i Hrvatskim fašistima i njihovim nedjelima, pa bolesno generalizuje koga ne treba i ko veze nema sa djelima i mentalnim sklopovima istih.
izaci na ulice i pjevati Mi smo Titovi, Tito je nas jel?
sta je kljuc prestanka ovoga stanja - borbe istine i fasizma?
-
Ripicipi
#80 Re: Onepostojeni narod
Bosnjofasizam na djelu, slika i prilika.
- Seoskivaralica
#81 Re: Onepostojeni narod
Ko biva pridruzi im se....ha ha ha
- _mufljuz_
#82 Re: Onepostojeni narod
ta srbocetnicka retorika nazivanja poziva na nacionalno budjenje i mentalnu renesansu bosnjaka muslimana bosnjofasizmom vise fakat smrdi - ne da smrdi - damfaRipicipi wrote:Bosnjofasizam na djelu, slika i prilika.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#83 Re: Onepostojeni narod
To je teza o kojoj se može diskutirati. Ali sasvim je drugo, netko ko nije upamtio rat kao dijete dezertera se našao vani, nosi taj križ a liječenje radi optuživanjem BIH građana koji ovdje plaćaju poreze i žive, od kojih su mnogi izgubili zdravlje i bubrege u rovu za nedostatak petriotske i nacionalne svijesti. E, to je dno odrona._mufljuz_ wrote:da ja i tebi nesto iskreno kazem - oni sto su dezertirali izgleda bijahu ljudi u pravuod anarhije unaprijed pobjegoše
![]()
jer ti sto ostaše nekog vel'kog selameta ne napraviše, drzavu ne skrojise, a kako ja vidim vise stete napravise od onih sto su ga nabrali
- anthraxQ
#84 Re: Onepostojeni narod
kako su jadni ljudi koji bosnjacima podvaljuju fasizam - narodu koji pati vec stotinu godina od fasizma i slicnih ideologija.Ripicipi wrote:Bosnjofasizam na djelu, slika i prilika.
a pri tome, fasisticki nikad i nigdje nije odgovorio.
-
Ripicipi
#85 Re: Onepostojeni narod
Da, da, fasizam i to teski.anthraxQ wrote:kako su jadni ljudi koji bosnjacima podvaljuju fasizam - narodu koji pati vec stotinu godina od fasizma i slicnih ideologija.Ripicipi wrote:Bosnjofasizam na djelu, slika i prilika.
- Seoskivaralica
#86 Re: Onepostojeni narod
Nismo niti cemo , nadam se , al se bojim ovog merhameta u nama.......
- anthraxQ
#87 Re: Onepostojeni narod
KatarinaKosaca wrote:To je teza o kojoj se može diskutirati. Ali sasvim je drugo, netko ko nije upamtio rat kao dijete dezertera se našao vani, nosi taj križ a liječenje radi optuživanjem BIH građana koji ovdje plaćaju poreze i žive, od kojih su mnogi izgubili zdravlje i bubrege u rovu za nedostatak petriotske i nacionalne svijesti. E, to je dno odrona._mufljuz_ wrote:da ja i tebi nesto iskreno kazem - oni sto su dezertirali izgleda bijahu ljudi u pravuod anarhije unaprijed pobjegoše
![]()
ajde katarina ne rise.
odgovorno tvrdim, da bosnjaci ne bi prdnuli za Bosnu devedesetih da nisu srbi vrsili onolike zlocine.
da su osvajali zemlju, ali bez zlocina, da nisu dirali ljude koji su zateceni na kucnom pragu, nikad bosnjaci ne bi digli oruzje.
ovdje se uopce nije branila Bosna, nego opstanak.
-
dunkemm3
#88 Re: Onepostojeni narod
Kao prvo mani se prljavog pokušaja podmetanja Tite i komunizma u ovo, izlizana fraza.anthraxQ wrote:a sta je po tebi potrebno?dunkemm3 wrote:Mentalni sklop Fatmira Alispahića je slika i prilika fanatičnih Bošnjaka, pretvorili su se u fašističko bolesne umove, retorički identične poput suprotnih fašističkih tabora sa Srpske i Hrvatske strane, fobično misleći da je to valjda potrebno kao neki mehanizam samoodbrane i samoodrživosti, postati zvijer da bi se nosio sa ostalim zvjerima. Kada neko kao što je Alispahić kaže, citiram "ekavica je jezik genocida", odnoseći se na Marjana Mijajlovića čiju ekavicu opisuje kao "kolonijalnom naslađivanju, o agresiji, o uvredi, o iživljavanju nad bosanskim uhom", jasno je da ispoljava simptome psihički poremećene osobe, iracionalne fobije od svega što ima veze sa Srpskim i Hrvatskim fašistima i njihovim nedjelima, pa bolesno generalizuje koga ne treba i ko veze nema sa djelima i mentalnim sklopovima istih.
izaci na ulice i pjevati Mi smo Titovi, Tito je nas jel?
sta je kljuc prestanka ovoga stanja - borbe istine i fasizma?
Čast i obraz se ne smiju ukaljati ni kada je najteže.
Ali vidim da si ti već odredio svoj stav kada si boldirano doveo u pitanje, aludirajući na ispravnost navedenog, čime si rekao si sve o sebi i nije potrebno, tačnije nije moguće išta više objašanjavati takvim mentalnim sklopovima.
Last edited by dunkemm3 on 20/04/2014 16:00, edited 1 time in total.
-
baxul
#89 Re: Onepostojeni narod
nacionalno buđenje i renesansa koja se ogleda u osporavanju čovjeku koji je rođen, živi i radi u sarajevu da se kandiduje na funkciju u istom sarajevu?_mufljuz_ wrote:ta srbocetnicka retorika nazivanja poziva na nacionalno budjenje i mentalnu renesansu bosnjaka muslimana bosnjofasizmom vise fakat smrdi - ne da smrdi - damfaRipicipi wrote:Bosnjofasizam na djelu, slika i prilika.
- anthraxQ
#90 Re: Onepostojeni narod
grohotom se smijem.Ripicipi wrote:Da, da, fasizam i to teski.anthraxQ wrote:kako su jadni ljudi koji bosnjacima podvaljuju fasizam - narodu koji pati vec stotinu godina od fasizma i slicnih ideologija.Ripicipi wrote:Bosnjofasizam na djelu, slika i prilika.
cim bosnjak digne glavu, zaspu ga nekih pojmovima, tj -izmima....
- _mufljuz_
#91 Re: Onepostojeni narod
ja sam svjedok neselektivne paljbe po ljudima koji su otisli iz BIH i kada su bili djeca (ko biva sto i oni nisu ponijeli pusku da prave Rudonjicu imperij), po ljudima koji su do kraja iznjedrili rat u BIH i ispalili se (ko biva dijasporske pobjegulje???), po klincima koji se uopste nisu rodili u BIH (a osjecaju je svojom domovinom) tretirajuci ih na najogavnije nacine kao - dezertereKatarinaKosaca wrote:To je teza o kojoj se može diskutirati. Ali sasvim je drugo, netko ko nije upamtio rat kao dijete dezertera se našao vani, nosi taj križ a liječenje radi optuživanjem BIH građana koji ovdje plaćaju poreze i žive, od kojih su mnogi izgubili zdravlje i bubrege u rovu za nedostatak petriotske i nacionalne svijesti. E, to je dno odrona._mufljuz_ wrote:da ja i tebi nesto iskreno kazem - oni sto su dezertirali izgleda bijahu ljudi u pravuod anarhije unaprijed pobjegoše
![]()
ja sam rat i BIH napustio onog momenta kad sam vidio da na minusu ljudi sa Treskavice cekaju da se prodje tunel dok Alemkove banane i narandze prolaze u grad
Last edited by _mufljuz_ on 20/04/2014 16:04, edited 1 time in total.
- anthraxQ
#92 Re: Onepostojeni narod
covjece, bosnjacima u sarajevu su srbi pred nosom dijelili oruzje, pravili planove okupacije, dok su ovi nosili slike tita i protestvovali.dunkemm3 wrote: Kao prvo mani se prljavog pokušaja podmetanja Tite i komunizma u ovo, izlizana fraza.
Ali vidim da si ti već odredio svoj stav kada si boldirano doveo u pitanje, aludirajući na ispravnost navedenog, čime si rekao si sve o sebi i nije potrebno, tačnije nije moguće išta više objašanjavati takvim mentalnim sklopovima.
jel mozes shvatiti toliku glupost?
i jos mi nisi dao odgovor - sta je potrebno? naveo si sta nije.
-
Ripicipi
#93 Re: Onepostojeni narod
Potrebno je valjda postati fasista? je l'??anthraxQ wrote:covjece, bosnjacima u sarajevu su srbi pred nosom dijelili oruzje, pravili planove okupacije, dok su ovi nosili slike tita i protestvovali.dunkemm3 wrote: Kao prvo mani se prljavog pokušaja podmetanja Tite i komunizma u ovo, izlizana fraza.
To je rjesenje za tvoje probleme?
- anthraxQ
#94 Re: Onepostojeni narod
haha...Ripicipi wrote:Potrebno je valjda postati fasista? je l'??anthraxQ wrote:covjece, bosnjacima u sarajevu su srbi pred nosom dijelili oruzje, pravili planove okupacije, dok su ovi nosili slike tita i protestvovali.dunkemm3 wrote: Kao prvo mani se prljavog pokušaja podmetanja Tite i komunizma u ovo, izlizana fraza.
To je rjesenje za tvoje probleme?
ja ne znam sta je potrebno, prosvijetlite me vi, koji vise znate...
opet mi ne dajete odgovor.
STA JE POTREBNO?
ne citirajte me dok mi ne dadnete odgovor. inace ste saralatani teski.
- _mufljuz_
#95 Re: Onepostojeni narod
anthraxQ wrote:covjece, bosnjacima u sarajevu su srbi pred nosom dijelili oruzje, pravili planove okupacije, dok su ovi nosili slike tita i protestvovali.dunkemm3 wrote: Kao prvo mani se prljavog pokušaja podmetanja Tite i komunizma u ovo, izlizana fraza.
ja znam za vise slucajeva imbecilizma da bosnjak otac prijavi sina muslimana SUPu zbog nabavljenog naoruzanja prije pocetka agresije
koliko li je u ratu zavaljeno i zaginulo ljudi samo radi uskih interesa to samo bog sami zna i ljudi koji su bili zavaljeni mali milion puta.... dok ljudi odgovorni za ta sranja - bez ikakve griznje savjesti secu sarajv'om.... al ajd - kad mogu cetaljoidi
Last edited by _mufljuz_ on 20/04/2014 16:11, edited 1 time in total.
-
dunkemm3
#96 Re: Onepostojeni narod
U prvoj rečenici ispunjavaš sve karakterstike fobične generalizacije prema svim Srbima i Hrvatima, koju i Fatmir ima, još jednom da ponovimo:anthraxQ wrote:covjece, bosnjacima u sarajevu su srbi pred nosom dijelili oruzje, pravili planove okupacije, dok su ovi nosili slike tita i protestvovali.dunkemm3 wrote: Kao prvo mani se prljavog pokušaja podmetanja Tite i komunizma u ovo, izlizana fraza.
Te si iznad otkrio da je tvoj put borbe, postati ista zvijer kao fašističke zvijeri iz redova Srba i Hrvata, tebi više ništa nije potrebno reći.Mentalni sklop Fatmira Alispahića je slika i prilika fanatičnih Bošnjaka, pretvorili su se u fašističko bolesne umove, retorički identične poput suprotnih fašističkih tabora sa Srpske i Hrvatske strane, fobično misleći da je to valjda potrebno kao neki mehanizam samoodbrane i samoodrživosti, postati zvijer da bi se nosio sa ostalim zvjerima. Kada neko kao što je Alispahić kaže, citiram "ekavica je jezik genocida", odnoseći se na Marjana Mijajlovića čiju ekavicu opisuje kao "kolonijalnom naslađivanju, o agresiji, o uvredi, o iživljavanju nad bosanskim uhom", jasno je da ispoljava simptome psihički poremećene osobe, iracionalne fobije od svega što ima veze sa Srpskim i Hrvatskim fašistima i njihovim nedjelima, pa bolesno generalizuje koga ne treba i ko veze nema sa djelima i mentalnim sklopovima istih.
Čuj naveo si šta nije, jel ti treba crtati ? Borba protiv fašizma se ne može voditi istom mjerom, fašizmom, lažima, mržnjom itd., nego ostati ustrajan, častan i neukaljanog obraza, to je borba.
- anthraxQ
#97 Re: Onepostojeni narod
haha.. definitivno._mufljuz_ wrote:anthraxQ wrote:covjece, bosnjacima u sarajevu su srbi pred nosom dijelili oruzje, pravili planove okupacije, dok su ovi nosili slike tita i protestvovali.dunkemm3 wrote: Kao prvo mani se prljavog pokušaja podmetanja Tite i komunizma u ovo, izlizana fraza.
ja znam za vise slucajeva imbecilizma da bosnjak otac prijavi sina muslimana SUPu zbog nabavljenog naoruzanja prije pocetka agresijetako da me ovakva konstalacija stvari nimalo ne cudi - mi smo narod u rasulu indentita, ciljeva, ljudi koji bi trebali da nas vide i vode i ostvarenja njihovih licnih profita i ambicija ukratko - mislim da bi, bez ikakve uvrede, drzavom bolje upravljali cigani
- Mister Yes
#98 Re: Onepostojeni narod
Bolna istinaweredsf wrote: U redu je ako ova granica ne ugrožava bošnjački život, ali, ako Bošnjaci nestaju u ime nepostojećeg zajedništva, onda je to već prevara, i (samo)obmana širokih razmjera. Ponekad se čini da su Srbi, Hrvati i njihovi bošnjački agenti tako perfidno i sistematski uključeni u ovu operaciju samožrtvovanja Bošnjaka za nepostojeće zajedništvo, da sve poprima dimenziju jednog organiziranog postratnog genocida nad Bošnjacima.
Ne volim Fatmira ali ovo je toliko tačno da samo budala može tvrditi da nije.weredsf wrote: Ne radi se tu samo o mirenju Bošnjaka sa diskriminacijom, već se radi o uživanju u svojoj diskriminaciji, gdje se ponižavajući položaj veliča kao neka vrsta žrtve za uzvišene ciljeve. To što Srbi i Hrvati ne daju ni pedlja svoga, i što ašićare hoće i tuđe, ove bošnjačke glave uopće ne zanima, te glave i dalje srljaju u redukciju svojih prava i sloboda kako bi se kupila srpska i hrvatska nasmijanost. A nasmijanosti nema, pa nema!
weredsf wrote:Šta je to tako krupno pa da bude krupnije od najkrupnije ljudske osobine – od časti?! Je li to strah da će se nekome zamjeriti? Pa zamjeriti se možeš samo četnicima, što otvorenim, što zamaskiranim. Zar su ti četnici vrijedni straha? Je li to uvjerenje da smo mi, Bošnjaci, nemoćni da budemo domaćini u vlastitoj kući?
- _mufljuz_
#99 Re: Onepostojeni narod
bosnjacki fasizam je floskula koja se plasira od strane lokalnih trojanskih hohstaplera jer fasizam ne postoji dokle god mu se ne dokaze organizacija, politicka podloga i sponzorstvo, genocidna namjera, organizovan dokazan zlocin, namjera i planiranje....
do tada je floskula kojom se sluzi lokalna trojanska bagra da bi izjednacavala zlocine u ratu

do tada je floskula kojom se sluzi lokalna trojanska bagra da bi izjednacavala zlocine u ratu
- Havatar
#100 Re: Onepostojeni narod
Da je to sto prica Cosic istina to ne bi bio nikakav problem . Problem je sto to nije istina. Posto to u ovdje nije slucaj i ti i svako zna da je ono sto sam napisao istina nema nikakvog razloga da se suti i ne prica o tome.It_is_a_Leclerc wrote:
Sad umjesto Bošnjak ubaci riječ Srbin, i - evo ti Dobrice Ćosića, glavom, bradom i fašizmom.