Moderator: Benq
Stopiran je bio od ponedjeljka update. Od danas je ponovo krenuoshalla wrote:Ni ja...
Jbt ga valjda će brzo...
Kako da to odradim drug? I jel ni taj wipe cache ne briše ništa? Glupa su mi pitanja ali imam hejbet bebinih slika koje nisam prebacio na laptop jer mi se sjebao pa reko da ih ne zijanim sa mobaSONY_91 wrote:@shalla - Ništa se ne briše updateom. Mada, poželjno je uraditi makar wipe cache, ali, nije pod moranje
Ma ništa onda, drmnuću OTA i nek odradi svojeSONY_91 wrote:@shalla - Ne briše cache podatke. Ali, da bi to odradio morao bi ručno instalirati update, ne preko OTA. Znači da skineš rom, otvoriš recovery, izbrišeš cache i onda instaliraš update. A, ako nećeš da se igraš s tim onda samo pokeni OTA i to je to
Nije divlje. Skini na telefon, pokreni recovery, moj prijedlog da izbrišeš cache i onda uradi update. Znači cache, nemoj pogriješiti pa data da izbrišeš. Nakon toga imaš još jedan update koji je također oko 600mbshalla wrote:Dakle ovo je isto kao OTA update, nije nikakva divlja verzija, ne mora biti rootan ili flashovan mob blabla?
Ok brate, hvala ti
Da da, kontam, sa wipe data bih se roknuo u koljenoSONY_91 wrote:Nije divlje. Skini na telefon, pokreni recovery, moj prijedlog da izbrišeš cache i onda uradi update. Znači cache, nemoj pogriješiti pa data da izbrišeš. Nakon toga imaš još jedan update koji je također oko 600mbshalla wrote:Dakle ovo je isto kao OTA update, nije nikakva divlja verzija, ne mora biti rootan ili flashovan mob blabla?
Ok brate, hvala ti
Ok, to je zadnja verzijashalla wrote:YNG1TAS17L
Pa, to je bio samo 'update'. Ovdje se radi o potpuno novom romushalla wrote:Jebo ih ćaća šta su ga zakomplikovali, dosad je svaki OTA update bio samo klikneš, instalira se, Allahimanet Safija...
Ček ba, ovo te nisam skontao, kako misliš imam JOŠ JEDAN update nakon što skinem ovaj "cm12 YNG1TAS17L bacon"?SONY_91 wrote:Nije divlje. Skini na telefon, pokreni recovery, moj prijedlog da izbrišeš cache i onda uradi update. Znači cache, nemoj pogriješiti pa data da izbrišeš. Nakon toga imaš još jedan update koji je također oko 600mbshalla wrote:Dakle ovo je isto kao OTA update, nije nikakva divlja verzija, ne mora biti rootan ili flashovan mob blabla?
Ok brate, hvala ti