ONE NIGHT STAND
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bootylicious
Zene su veoma jednostavne i ne traze puno.
Samo malo ljubavi 
-
Zhaba
Radi se ONS, nije bitno je li mi na kraju zelimo biti voljene ili ne.bootylicious wrote:Zhaba wrote:zajedno sabah docekati? cemu to sluzi? doruckovati mogu i sama ili ko sto moja sefica uvijek govori "da hocu se s nekim buditi imala bi vezu"Sogan wrote:Ogromna je razlika izmedju ONS kad se zajedno doceka sabah i ONS gdje nakon sexa odseta svak na svoju stranu
Sluzi tome da koliko-toliko zadovoljimo potrebu za njeznostima. Jer ruku na srce, u vecini slucajevima mi zene i u obicnom ONS trazimo bar malkice njeznosti. ONS je samo premostavanje vremena i zadovoljavanje potreba dok ne naidje neko ko je vrijedan nase paznje i vremena. Jer svi mi na kraju ipak zelimo biti voljene
-
Harrys
Zhaba,ne radi se o doruckovati na sabahu,nego da te pjevac probudi.Zhaba wrote:zajedno sabah docekati? cemu to sluzi? doruckovati mogu i sama ili ko sto moja sefica uvijek govori "da hocu se s nekim buditi imala bi vezu"Sogan wrote:Ogromna je razlika izmedju ONS kad se zajedno doceka sabah i ONS gdje nakon sexa odseta svak na svoju stranu
-
bootylicious
jebiga, nije bitno, ali ipak ima djelic istine u tome. Ili se neko ne slaze s ovom tvrdnjom? 
-
Zhaba
Ma to se samo tako kaze, nego znam ja i sama sebi propjevati ujutru ako je potrebno, ali ako vec imam ONS onda ne zelim se probuditi s tim (jedino da mi je ONS i prijatelj)Harrys wrote:Zhaba,ne radi se o doruckovati na sabahu,nego da te pjevac probudi.Zhaba wrote:zajedno sabah docekati? cemu to sluzi? doruckovati mogu i sama ili ko sto moja sefica uvijek govori "da hocu se s nekim buditi imala bi vezu"Sogan wrote:Ogromna je razlika izmedju ONS kad se zajedno doceka sabah i ONS gdje nakon sexa odseta svak na svoju stranu![]()
-
Harrys
Zhaba wrote:Ma to se samo tako kaze, nego znam ja i sama sebi propjevati ujutru ako je potrebno, ali ako vec imam ONS onda ne zelim se probuditi s tim (jedino da mi je ONS i prijatelj)Harrys wrote:Zhaba,ne radi se o doruckovati na sabahu,nego da te pjevac probudi.Zhaba wrote: zajedno sabah docekati? cemu to sluzi? doruckovati mogu i sama ili ko sto moja sefica uvijek govori "da hocu se s nekim buditi imala bi vezu"![]()
jednim zamahom uhvatis dvijetri muhe,naravno sa poznanikom.
-
Zhaba
e jbg sad...sta da na to odgovorim, night is all night ako vrijedi, ali noc nije jutroHarrys wrote:Zhaba wrote:Ma to se samo tako kaze, nego znam ja i sama sebi propjevati ujutru ako je potrebno, ali ako vec imam ONS onda ne zelim se probuditi s tim (jedino da mi je ONS i prijatelj)Harrys wrote: Zhaba,ne radi se o doruckovati na sabahu,nego da te pjevac probudi.![]()
Zhaba
night is all night
![]()
jednim zamahom uhvatis dvijetri muhe,naravno sa poznanikom.
- anais_nin
Mislim da je nekrunisana kraljica ONS Meredith iz Grey's Anatomybootylicious wrote:Ipak se zahuktala tema vise no sto se ocekivalo, buduci da se o ovome vec "forumisalo" - a to mi je drago vidjet, ipak je aktuelno, zar ne?
Ja mislim da epilog ONS uveliko ovisi o osobi s kojom se probudis ujutro ili od koje brze-bolje pobjegnes - kako god! Najbitnije je da znas u sta se upustas. A da se jedna od strana u svemu tome moze ponadati necemu vise, to je vrlo moguce. Samo je bolje da je to uvijek ona druga strana, ako vec![]()
Ja licno se uglavnom upustam u takvo nesto u nadi da ce ipak prerasti u povremeni neobavezni sex, a ako bude bezze, onda bjezim glavom bez obzira.![]()
Ali ipak u svemu tome ne postoje nikakva pravila i tesko i nezahvalno je sve slagati po kategorijama. Skoro uvijek se desi nesto neocekivano i upravo to i jeste char ONS!
- tech10
" Jerry: Now here's another little rule. When we see each other now, we retire to our separate quarters. But sometimes, when people get involved with that, they feel pressure to sleep over. When that is not really sleep. Sleep is separate from that. And I don't see why sleep got all tied up and connected with that.Zhaba wrote:zajedno sabah docekati? cemu to sluzi? doruckovati mogu i sama ili ko sto moja sefica uvijek govori "da hocu se s nekim buditi imala bi vezu"Sogan wrote:Ogromna je razlika izmedju ONS kad se zajedno doceka sabah i ONS gdje nakon sexa odseta svak na svoju stranu
Elaine: Okay, okay. Spending the night is optional!"
- anais_nin
to ti je najbrzi nacin da se stvari "zakomplikuju"....isto je sa situacijama "hronicnog" neobaveznog seksaZhaba wrote:zajedno sabah docekati? cemu to sluzi? doruckovati mogu i sama ili ko sto moja sefica uvijek govori "da hocu se s nekim buditi imala bi vezu"Sogan wrote:Ogromna je razlika izmedju ONS kad se zajedno doceka sabah i ONS gdje nakon sexa odseta svak na svoju stranu
slazem se s tim pristupom ako je vec samo do sexa, onda ga odmah izbaciti iz kreveta nakon cina
-
bootylicious
anais_nin wrote:to ti je najbrzi nacin da se stvari "zakomplikuju"....isto je sa situacijama "hronicnog" neobaveznog seksaZhaba wrote:zajedno sabah docekati? cemu to sluzi? doruckovati mogu i sama ili ko sto moja sefica uvijek govori "da hocu se s nekim buditi imala bi vezu"Sogan wrote:Ogromna je razlika izmedju ONS kad se zajedno doceka sabah i ONS gdje nakon sexa odseta svak na svoju stranuvrlo je lako uplivati u one vode mimo samog seksa
![]()
slazem se s tim pristupom ako je vec samo do sexa, onda ga odmah izbaciti iz kreveta nakon cina![]()
ili ako se radnja vec odvija u njegovom krevetu, odmah put pod noge....za njeznost i bezuvjetnu ljubav nabaviti psa
![]()
Ima ti i ta mjesta!
SRETNA VAM NOVA GODINA! Zelim svima puno dobrog sexa, obaveznog ili neobaveznog, samo nek je dobar i nek duuuuuuuuuugo traje. Zene, uzmite sto vam treba bez stida i ustrucavanja
-
Jolina
E, ovako
Imala sam One Night Stand prije 6-7 godina. I eto i danas rado se sjetim te noci, s osmjehom
. Bas zato sto nisam htjela vezu s tim tipom je bilo pravo dobro
. Ja se pravo opustila bas zato sto sam znala: this is only sex for one night.
Ovdje gdje zivim (u Svedskoj) ne poznajem nikog ko nije imao one night sex.
Pozdrav svima
Jolina
Imala sam One Night Stand prije 6-7 godina. I eto i danas rado se sjetim te noci, s osmjehom
Ovdje gdje zivim (u Svedskoj) ne poznajem nikog ko nije imao one night sex.
Pozdrav svima
Jolina
-
ulicar
#90 Re: ONE NIGHT STAND
Iskreno, ja sam imao u toj maloj mahali one-night vise puta, moji najbolji prijatelji nemaju pojma s kojim djevojkama, tako da to zaista zavisi samo i iskljucivo od ljudi koji su u to upleteni.Ivy wrote:1. Konkretno Sarajevo, premala mahala za one-night stand, čaršija bi sutra odmah znala. Što to curi treba? Haj frajer će ispast frajer...više štete nego užitka...
Ako se prasnes sa dzukelom, nemoj kriviti grad za to sto se desi kasnije. Ako "vec sutra za njom viknu probuseni dollar", problem je u njoj i dzukcem s kojim je spavala, ne u gradu u kojem zivi.
E, to je tacno, ako imas one-night otpasce ti ruka. Kondom je kondom i sa njim imas vrlo malo, gotovo nikako sanse da se zarazis. Ako ces "vecerati", onda imas sanse da se zarazis, a ako neces, onda, nemas. E, ako si skontala da imas sex sa budalom koja ce te kasnije maltretirati da mu das jos, to je druga stvar, ali u tom slucaju, "bolest" nije nastala sexom, vec je bila u tvojoj i njegovoj glavi puno ranije.Ivy wrote:2. Svaki one-night stand nosi rizik neke boleščine (zanos ovo ono, zaboravi se zaštita), jal fizičke jal psihičke...
Ja sam mislio da si ti (a i svi ostali) izasla iz 18-og stoljeca, ali po tvojoj prici bih rekao da si zaglavila dobrano u nekoliko stoljeca starom komsiluku. Dodji u 21 vijek, majke mi nije lose.Ivy wrote:3. Sve se svodi na životinjski instinkt, a eto ja se ko nadam da smo se kao ljudska vrsta izdigli iznad životinja!
-
bootylicious
Samo je crnjak kad tipu (zbog previse alkohola ili droge) "padne" alatka
, pa si se onda bezze maltretirao (odnosno maltretirala) sa strancem. Ali to nije razlog da se ne proba.
No risk, no fun!
No risk, no fun!
-
Tisina
ma to je ok ako se oboje sretnete negdje i ne znate hocete li se vise vidjeti.. a jaka hemija proradi medju vama.
al ako se oboje nalazite u istom gradu? i mzoete se opet sresti, zasto bi to bio sex zajednu noc, pogotovo ako vam je bilo dobro?
al ako se oboje nalazite u istom gradu? i mzoete se opet sresti, zasto bi to bio sex zajednu noc, pogotovo ako vam je bilo dobro?
- Arminovski
#94 Re: ONE NIGHT STAND
Probao nekoliko puta jer sam bio radoznao i uocio da to nije za mene. (iako je bilo dobro).bootylicious wrote:Ljudi, sta mislite o sexu za jednu noc?![]()
Zanima me i sta muska populacija kaze na to - iako vi uglavnom kulirate, ali nije vas tesko prokuzit![]()