ONE NIGHT STAND

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

bootylicious

Post by bootylicious »

Zene su veoma jednostavne i ne traze puno. :-D Samo malo ljubavi :D
Zhaba

Post by Zhaba »

bootylicious wrote:
Zhaba wrote:
Sogan wrote:Ogromna je razlika izmedju ONS kad se zajedno doceka sabah i ONS gdje nakon sexa odseta svak na svoju stranu :D
zajedno sabah docekati? cemu to sluzi? doruckovati mogu i sama ili ko sto moja sefica uvijek govori "da hocu se s nekim buditi imala bi vezu"

Sluzi tome da koliko-toliko zadovoljimo potrebu za njeznostima. Jer ruku na srce, u vecini slucajevima mi zene i u obicnom ONS trazimo bar malkice njeznosti. ONS je samo premostavanje vremena i zadovoljavanje potreba dok ne naidje neko ko je vrijedan nase paznje i vremena. Jer svi mi na kraju ipak zelimo biti voljene :)
Radi se ONS, nije bitno je li mi na kraju zelimo biti voljene ili ne.
Harrys

Post by Harrys »

Zhaba wrote:
Sogan wrote:Ogromna je razlika izmedju ONS kad se zajedno doceka sabah i ONS gdje nakon sexa odseta svak na svoju stranu :D
zajedno sabah docekati? cemu to sluzi? doruckovati mogu i sama ili ko sto moja sefica uvijek govori "da hocu se s nekim buditi imala bi vezu"
Zhaba,ne radi se o doruckovati na sabahu,nego da te pjevac probudi. :lol: :lol:
bootylicious

Post by bootylicious »

jebiga, nije bitno, ali ipak ima djelic istine u tome. Ili se neko ne slaze s ovom tvrdnjom? :?
Zhaba

Post by Zhaba »

Harrys wrote:
Zhaba wrote:
Ma to se samo tako kaze, nego znam ja i sama sebi propjevati ujutru ako je potrebno, ali ako vec imam ONS onda ne zelim se probuditi s tim (jedino da mi je ONS i prijatelj)
Zhaba

Post by Zhaba »

bootylicious wrote:jebiga, nije bitno, ali ipak ima djelic istine u tome. Ili se neko ne slaze s ovom tvrdnjom? :?
booty naravno svi ponekad zelimo voljeni biti, ali isto tako ponekad zelimo samo seks i tad je ONS jedna mogucnost ;-)
Harrys

Post by Harrys »

Zhaba wrote:
Harrys wrote:
Zhaba wrote: zajedno sabah docekati? cemu to sluzi? doruckovati mogu i sama ili ko sto moja sefica uvijek govori "da hocu se s nekim buditi imala bi vezu"
Ma to se samo tako kaze, nego znam ja i sama sebi propjevati ujutru ako je potrebno, ali ako vec imam ONS onda ne zelim se probuditi s tim (jedino da mi je ONS i prijatelj)
:D Zhaba :D night is all night :D
jednim zamahom uhvatis dvijetri muhe,naravno sa poznanikom. :D
Zhaba

Post by Zhaba »

Harrys wrote:
Zhaba wrote:
Harrys wrote: Zhaba,ne radi se o doruckovati na sabahu,nego da te pjevac probudi. :lol: :lol:
:D Zhaba :D night is all night :D
jednim zamahom uhvatis dvijetri muhe,naravno sa poznanikom. :D
e jbg sad...sta da na to odgovorim, night is all night ako vrijedi, ali noc nije jutro 8-) :D
anais_nin

Post by anais_nin »

bootylicious wrote:Ipak se zahuktala tema vise no sto se ocekivalo, buduci da se o ovome vec "forumisalo" - a to mi je drago vidjet, ipak je aktuelno, zar ne?
Ja mislim da epilog ONS uveliko ovisi o osobi s kojom se probudis ujutro ili od koje brze-bolje pobjegnes - kako god! Najbitnije je da znas u sta se upustas. A da se jedna od strana u svemu tome moze ponadati necemu vise, to je vrlo moguce. Samo je bolje da je to uvijek ona druga strana, ako vec :roll:

Ja licno se uglavnom upustam u takvo nesto u nadi da ce ipak prerasti u povremeni neobavezni sex, a ako bude bezze, onda bjezim glavom bez obzira. :-)

Ali ipak u svemu tome ne postoje nikakva pravila i tesko i nezahvalno je sve slagati po kategorijama. Skoro uvijek se desi nesto neocekivano i upravo to i jeste char ONS! :D
Mislim da je nekrunisana kraljica ONS Meredith iz Grey's Anatomy :D
tech10

Post by tech10 »

Zhaba wrote:
" Jerry: Now here's another little rule. When we see each other now, we retire to our separate quarters. But sometimes, when people get involved with that, they feel pressure to sleep over. When that is not really sleep. Sleep is separate from that. And I don't see why sleep got all tied up and connected with that.

Elaine: Okay, okay. Spending the night is optional!"
:D
anais_nin

Post by anais_nin »

Zhaba wrote:
to ti je najbrzi nacin da se stvari "zakomplikuju"....isto je sa situacijama "hronicnog" neobaveznog seksa :D vrlo je lako uplivati u one vode mimo samog seksa :D

slazem se s tim pristupom ako je vec samo do sexa, onda ga odmah izbaciti iz kreveta nakon cina :lol: :D ili ako se radnja vec odvija u njegovom krevetu, odmah put pod noge....za njeznost i bezuvjetnu ljubav nabaviti psa :lol: :D
bootylicious

Post by bootylicious »

anais_nin wrote:
Zhaba wrote:
to ti je najbrzi nacin da se stvari "zakomplikuju"....isto je sa situacijama "hronicnog" neobaveznog seksa :D vrlo je lako uplivati u one vode mimo samog seksa :D

slazem se s tim pristupom ako je vec samo do sexa, onda ga odmah izbaciti iz kreveta nakon cina :lol: :D ili ako se radnja vec odvija u njegovom krevetu, odmah put pod noge....za njeznost i bezuvjetnu ljubav nabaviti psa :lol: :D

Ima ti i ta mjesta!

SRETNA VAM NOVA GODINA! Zelim svima puno dobrog sexa, obaveznog ili neobaveznog, samo nek je dobar i nek duuuuuuuuuugo traje. Zene, uzmite sto vam treba bez stida i ustrucavanja :P
van Basten

Post by van Basten »

ONS? što da ne? Nije sapun da se troši 8)
Jolina

Post by Jolina »

E, ovako

Imala sam One Night Stand prije 6-7 godina. I eto i danas rado se sjetim te noci, s osmjehom :-) . Bas zato sto nisam htjela vezu s tim tipom je bilo pravo dobro :-) . Ja se pravo opustila bas zato sto sam znala: this is only sex for one night.
Ovdje gdje zivim (u Svedskoj) ne poznajem nikog ko nije imao one night sex.

Pozdrav svima
Jolina
ulicar

#90 Re: ONE NIGHT STAND

Post by ulicar »

Ivy wrote:1. Konkretno Sarajevo, premala mahala za one-night stand, čaršija bi sutra odmah znala. Što to curi treba? Haj frajer će ispast frajer...više štete nego užitka...
Iskreno, ja sam imao u toj maloj mahali one-night vise puta, moji najbolji prijatelji nemaju pojma s kojim djevojkama, tako da to zaista zavisi samo i iskljucivo od ljudi koji su u to upleteni.

Ako se prasnes sa dzukelom, nemoj kriviti grad za to sto se desi kasnije. Ako "vec sutra za njom viknu probuseni dollar", problem je u njoj i dzukcem s kojim je spavala, ne u gradu u kojem zivi.
Ivy wrote:2. Svaki one-night stand nosi rizik neke boleščine (zanos ovo ono, zaboravi se zaštita), jal fizičke jal psihičke...
E, to je tacno, ako imas one-night otpasce ti ruka. Kondom je kondom i sa njim imas vrlo malo, gotovo nikako sanse da se zarazis. Ako ces "vecerati", onda imas sanse da se zarazis, a ako neces, onda, nemas. E, ako si skontala da imas sex sa budalom koja ce te kasnije maltretirati da mu das jos, to je druga stvar, ali u tom slucaju, "bolest" nije nastala sexom, vec je bila u tvojoj i njegovoj glavi puno ranije.
Ivy wrote:3. Sve se svodi na životinjski instinkt, a eto ja se ko nadam da smo se kao ljudska vrsta izdigli iznad životinja!
Ja sam mislio da si ti (a i svi ostali) izasla iz 18-og stoljeca, ali po tvojoj prici bih rekao da si zaglavila dobrano u nekoliko stoljeca starom komsiluku. Dodji u 21 vijek, majke mi nije lose.
bootylicious

Post by bootylicious »

Samo je crnjak kad tipu (zbog previse alkohola ili droge) "padne" alatka :roll: , pa si se onda bezze maltretirao (odnosno maltretirala) sa strancem. Ali to nije razlog da se ne proba.

No risk, no fun! :D
Michun

Post by Michun »

Nekome te stvari (ONS) "idu od ruke" a nekome ne :D As simple as that.
Ne treba osudjivati ni jednu ni drugu vrstu ponasanja.
Tisina

Post by Tisina »

ma to je ok ako se oboje sretnete negdje i ne znate hocete li se vise vidjeti.. a jaka hemija proradi medju vama.
al ako se oboje nalazite u istom gradu? i mzoete se opet sresti, zasto bi to bio sex zajednu noc, pogotovo ako vam je bilo dobro?
Arminovski

#94 Re: ONE NIGHT STAND

Post by Arminovski »

bootylicious wrote:Ljudi, sta mislite o sexu za jednu noc? :P

Zanima me i sta muska populacija kaze na to - iako vi uglavnom kulirate, ali nije vas tesko prokuzit 8-)
Probao nekoliko puta jer sam bio radoznao i uocio da to nije za mene. (iako je bilo dobro).
Post Reply