ONE NIGHT STAND
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
ONS?debela wrote:nis, to je ionako bajkica iz filmovaBeatrix wrote:ama nisam ja protivhaman ima vaznijih stvari protiv kojih moram biti
al sto se tice ONS... meScini da ja to ne mogu izvestii Kaj cu sad ?
- anais_nin
ono gore je bilo cisto promatracka obzervacijadebela wrote:nemam pojma anaali isto tako znam puno ljudi kojima se to ne svidja niti se vide u takvim igrarijama.
Last edited by anais_nin on 31/12/2006 00:41, edited 1 time in total.
-
debela
ne mora biti. docekali sabah jer su se komirali od umora i spavanja i eto zajednickog budjenja.Sogan wrote:Prva varijanta ima intiman epilog koji se totalno sukobavlja sa konceptom ONS, dok je druga varijanta u skladu sa samom idejom ONS - jednokratni sex i nista vise
- anais_nin
joj ako cemo sada razdavajati na kategorije...nije isto ONS s nekim koga tek upoznas, ili s nekim koga vec dugo znas...pa nije isto ako je jednokratni ONS ili ako se gradivo pocne obavnavljat (to vec prelazi u kategoriju neobavezno seksa)....u pitanju su nijanseSogan wrote:Ogromna je razlika izmedju ONS kad se zajedno doceka sabah i ONS gdje nakon sexa odseta svak na svoju stranu
-
Sogan
Jeste debela, to se lako moze desiti, cak je i cesta pojava jer je alkohol nerijetko dio dozivljajadebela wrote:ne mora biti. docekali sabah jer su se komirali od umora i spavanja i eto zajednickog budjenja.Sogan wrote:Prva varijanta ima intiman epilog koji se totalno sukobavlja sa konceptom ONS, dok je druga varijanta u skladu sa samom idejom ONS - jednokratni sex i nista vise
Anais ja nisam kategorisao po motivima i porivima... njih je kao sto kazes koliko i ljudi koji imaju takva iskustva... ja sam samo prokomentarisao razliku izmedju ONS u slucaju zajednickog budjenja dan kasnije... i u opozitnom slucaju... kad se dzalise dok je vakat.anais_nin wrote:joj ako cemo sada razdavajati na kategorije...nije isto ONS s nekim koga tek upoznas, ili s nekim koga vec dugo znas...pa nije isto ako je jednokratni ONS ili ako se gradivo pocne obavnavljat (to vec prelazi u kategoriju neobavezno seksa)....u pitanju su nijansesto ljudi, sto cudi...neki vole, nekima se omakne, neki se grdo za*ebu, nekima je to hronicno ponasanje, neki ne prakticiraju jer se jednostavno ne nalaze u takvim situacijama, nekima je takvo nesto jednostavno neprihvatljivo, a neki ljudi jednostavno biraju da ne prakticiraju tu vrstu sexa
- anais_nin
Sogan wrote: Anais ja nisam kategorisao po motivima i porivima... njih je kao sto kazes koliko i ljudi koji imaju takva iskustva... ja sam samo prokomentarisao razliku izmedju ONS u slucaju zajednickog budjenja dan kasnije... i u opozitnom slucaju... kad se dzalise dok je vakat.
- danas
pa gadno je valjda ako je jedno konta da je to pravi ONS, a drugo konta da je to ipak pocetak necega veceganais_nin wrote:Sogan wrote: Anais ja nisam kategorisao po motivima i porivima... njih je kao sto kazes koliko i ljudi koji imaju takva iskustva... ja sam samo prokomentarisao razliku izmedju ONS u slucaju zajednickog budjenja dan kasnije... i u opozitnom slucaju... kad se dzalise dok je vakat.pa u cemu je problem *jutra poslije*?
![]()
nelagoda? shok zbog izbora *saucesnika u djelu*? stres zbog *napora* izvlacenja iz situacije? sta je to toliko gadno?
-
bootylicious
Ipak se zahuktala tema vise no sto se ocekivalo, buduci da se o ovome vec "forumisalo" - a to mi je drago vidjet, ipak je aktuelno, zar ne?
Ja mislim da epilog ONS uveliko ovisi o osobi s kojom se probudis ujutro ili od koje brze-bolje pobjegnes - kako god! Najbitnije je da znas u sta se upustas. A da se jedna od strana u svemu tome moze ponadati necemu vise, to je vrlo moguce. Samo je bolje da je to uvijek ona druga strana, ako vec
Ja licno se uglavnom upustam u takvo nesto u nadi da ce ipak prerasti u povremeni neobavezni sex, a ako bude bezze, onda bjezim glavom bez obzira.
Ali ipak u svemu tome ne postoje nikakva pravila i tesko i nezahvalno je sve slagati po kategorijama. Skoro uvijek se desi nesto neocekivano i upravo to i jeste char ONS!
Ja mislim da epilog ONS uveliko ovisi o osobi s kojom se probudis ujutro ili od koje brze-bolje pobjegnes - kako god! Najbitnije je da znas u sta se upustas. A da se jedna od strana u svemu tome moze ponadati necemu vise, to je vrlo moguce. Samo je bolje da je to uvijek ona druga strana, ako vec
Ja licno se uglavnom upustam u takvo nesto u nadi da ce ipak prerasti u povremeni neobavezni sex, a ako bude bezze, onda bjezim glavom bez obzira.
Ali ipak u svemu tome ne postoje nikakva pravila i tesko i nezahvalno je sve slagati po kategorijama. Skoro uvijek se desi nesto neocekivano i upravo to i jeste char ONS!
-
bootylicious
e, pa onda treba zadati interesantnih tema. A to cemo iza Nove!
-
Zhaba
zajedno sabah docekati? cemu to sluzi? doruckovati mogu i sama ili ko sto moja sefica uvijek govori "da hocu se s nekim buditi imala bi vezu"Sogan wrote:Ogromna je razlika izmedju ONS kad se zajedno doceka sabah i ONS gdje nakon sexa odseta svak na svoju stranu
-
bootylicious
Zhaba wrote:zajedno sabah docekati? cemu to sluzi? doruckovati mogu i sama ili ko sto moja sefica uvijek govori "da hocu se s nekim buditi imala bi vezu"Sogan wrote:Ogromna je razlika izmedju ONS kad se zajedno doceka sabah i ONS gdje nakon sexa odseta svak na svoju stranu
Sluzi tome da koliko-toliko zadovoljimo potrebu za njeznostima. Jer ruku na srce, u vecini slucajevima mi zene i u obicnom ONS trazimo bar malkice njeznosti. ONS je samo premostavanje vremena i zadovoljavanje potreba dok ne naidje neko ko je vrijedan nase paznje i vremena. Jer svi mi na kraju ipak zelimo biti voljene