ONE NIGHT STAND

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

5arPan

Post by 5arPan »

ja nisam muskarac za jednu noc, meni je dovoljno 5 minuta. :-D :lol:
pitt

Post by pitt »

5arPan wrote:ja nisam muskarac za jednu noc, meni je dovoljno 5 minuta. :-D :lol:
maratonac :D:D
Zhaba

Post by Zhaba »

[quote="gavrilo"]a ja sam se osjecao ko poslednje govno. bila je to djevojka u koju je jedan moj poznanik bio zaljubljen.quote]

sto? nisi ti kriv sto ona ocito nije u njega zaljubljena bila :o
anais_nin

Post by anais_nin »

debela wrote:
Beatrix wrote:ama nisam ja protiv :D haman ima vaznijih stvari protiv kojih moram biti :D

al sto se tice ONS... meScini da ja to ne mogu izvesti :? i Kaj cu sad ?
nis, to je ionako bajkica iz filmova :zzzz:
ONS? :D
debela

Post by debela »

anais_nin wrote:
debela wrote:
Beatrix wrote:ama nisam ja protiv :D haman ima vaznijih stvari protiv kojih moram biti :D

al sto se tice ONS... meScini da ja to ne mogu izvesti :? i Kaj cu sad ?
nis, to je ionako bajkica iz filmova :zzzz:
pa da :)
anais_nin

Post by anais_nin »

debela wrote:
anais_nin wrote:
debela wrote: nis, to je ionako bajkica iz filmova :zzzz:
pa da :)
mislim da se to ipak desava puno cesce nego sto ljudi priznaju :D
pitt

Post by pitt »

pogotovo u cafirluku :D:D:D

AL je bljutav osjecaj next day :roll: :roll:
debela

Post by debela »

nemam pojma ana :) ali isto tako znam puno ljudi kojima se to ne svidja niti se vide u takvim igrarijama.
Sogan

Post by Sogan »

Ogromna je razlika izmedju ONS kad se zajedno doceka sabah i ONS gdje nakon sexa odseta svak na svoju stranu :D
debela

Post by debela »

Sogan wrote:Ogromna je razlika izmedju ONS kad se zajedno doceka sabah i ONS gdje nakon sexa odseta svak na svoju stranu :D
ama, ons je ons bez obzira na to. kakva crna razlika?
pitt

Post by pitt »

valjda je razlika u par sati :D:D:D
Sogan

Post by Sogan »

Prva varijanta ima intiman epilog koji se totalno sukobavlja sa konceptom ONS, dok je druga varijanta u skladu sa samom idejom ONS - jednokratni sex i nista vise :D
anais_nin

Post by anais_nin »

debela wrote:nemam pojma ana :) ali isto tako znam puno ljudi kojima se to ne svidja niti se vide u takvim igrarijama.
ono gore je bilo cisto promatracka obzervacija :D ali svi smo razliciti...imamo razlicite potrebe, razlicitu kontrolu nad impulsima, razlicite prohtjeve...odredjenom broju ljudi je to sasvim ok... :D nemam nista protiv ONS...kad su u pitanju drugi :D ko voli nek izvoli :D ja ne vidim tu nista nemoralno ili nenormalno, ali od svih "vrsta" sexova ovaj mi je jedan od najmanje zanimljivih :D ne ide uz moj dozivljaj sexa :D
Last edited by anais_nin on 31/12/2006 00:41, edited 1 time in total.
debela

Post by debela »

Sogan wrote:Prva varijanta ima intiman epilog koji se totalno sukobavlja sa konceptom ONS, dok je druga varijanta u skladu sa samom idejom ONS - jednokratni sex i nista vise :D
ne mora biti. docekali sabah jer su se komirali od umora i spavanja i eto zajednickog budjenja.
debela

Post by debela »

anais_nin wrote:nemam nista protiv ONS...kad su u pitanju drugi :D ko voli nek izvoli :D za ne vidim tu nista nemoralno ili nenormalno, ali ....
ali ne hvala kad sam ja u pitanju :)
anais_nin

Post by anais_nin »

Sogan wrote:Ogromna je razlika izmedju ONS kad se zajedno doceka sabah i ONS gdje nakon sexa odseta svak na svoju stranu :D
joj ako cemo sada razdavajati na kategorije...nije isto ONS s nekim koga tek upoznas, ili s nekim koga vec dugo znas...pa nije isto ako je jednokratni ONS ili ako se gradivo pocne obavnavljat (to vec prelazi u kategoriju neobavezno seksa)....u pitanju su nijanse :D sto ljudi, sto cudi...neki vole, nekima se omakne, neki se grdo za*ebu, nekima je to hronicno ponasanje, neki ne prakticiraju jer se jednostavno ne nalaze u takvim situacijama, nekima je takvo nesto jednostavno neprihvatljivo, a neki ljudi jednostavno biraju da ne prakticiraju tu vrstu sexa :D
Sogan

Post by Sogan »

debela wrote:
Sogan wrote:Prva varijanta ima intiman epilog koji se totalno sukobavlja sa konceptom ONS, dok je druga varijanta u skladu sa samom idejom ONS - jednokratni sex i nista vise :D
ne mora biti. docekali sabah jer su se komirali od umora i spavanja i eto zajednickog budjenja.
Jeste debela, to se lako moze desiti, cak je i cesta pojava jer je alkohol nerijetko dio dozivljaja :D Medjutim, kad se to desi, ONS ima gorak ukus slijedece jutro :)
anais_nin wrote:joj ako cemo sada razdavajati na kategorije...nije isto ONS s nekim koga tek upoznas, ili s nekim koga vec dugo znas...pa nije isto ako je jednokratni ONS ili ako se gradivo pocne obavnavljat (to vec prelazi u kategoriju neobavezno seksa)....u pitanju su nijanse :D sto ljudi, sto cudi...neki vole, nekima se omakne, neki se grdo za*ebu, nekima je to hronicno ponasanje, neki ne prakticiraju jer se jednostavno ne nalaze u takvim situacijama, nekima je takvo nesto jednostavno neprihvatljivo, a neki ljudi jednostavno biraju da ne prakticiraju tu vrstu sexa :D
Anais ja nisam kategorisao po motivima i porivima... njih je kao sto kazes koliko i ljudi koji imaju takva iskustva... ja sam samo prokomentarisao razliku izmedju ONS u slucaju zajednickog budjenja dan kasnije... i u opozitnom slucaju... kad se dzalise dok je vakat. :D
forUMASH

Post by forUMASH »

anais_nin wrote:mislim da se to ipak desava puno cesce nego sto ljudi priznaju :D
....puno cesce nego sto zene priznaju i puno rijedje nego sto muskarci tvrde... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Sogan wrote: Anais ja nisam kategorisao po motivima i porivima... njih je kao sto kazes koliko i ljudi koji imaju takva iskustva... ja sam samo prokomentarisao razliku izmedju ONS u slucaju zajednickog budjenja dan kasnije... i u opozitnom slucaju... kad se dzalise dok je vakat. :D
:lol: pa u cemu je problem *jutra poslije*? :roll: :D nelagoda? shok zbog izbora *saucesnika u djelu*? stres zbog *napora* izvlacenja iz situacije? sta je to toliko gadno? :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
Sogan wrote: Anais ja nisam kategorisao po motivima i porivima... njih je kao sto kazes koliko i ljudi koji imaju takva iskustva... ja sam samo prokomentarisao razliku izmedju ONS u slucaju zajednickog budjenja dan kasnije... i u opozitnom slucaju... kad se dzalise dok je vakat. :D
:lol: pa u cemu je problem *jutra poslije*? :roll: :D nelagoda? shok zbog izbora *saucesnika u djelu*? stres zbog *napora* izvlacenja iz situacije? sta je to toliko gadno? :D
pa gadno je valjda ako je jedno konta da je to pravi ONS, a drugo konta da je to ipak pocetak necega veceg :-) a ako zanoce do sabaha :D sanse su :D makar jedno ce misliti da je nesto vise u pitanju :oops:
bootylicious

Post by bootylicious »

Ipak se zahuktala tema vise no sto se ocekivalo, buduci da se o ovome vec "forumisalo" - a to mi je drago vidjet, ipak je aktuelno, zar ne?
Ja mislim da epilog ONS uveliko ovisi o osobi s kojom se probudis ujutro ili od koje brze-bolje pobjegnes - kako god! Najbitnije je da znas u sta se upustas. A da se jedna od strana u svemu tome moze ponadati necemu vise, to je vrlo moguce. Samo je bolje da je to uvijek ona druga strana, ako vec :roll:

Ja licno se uglavnom upustam u takvo nesto u nadi da ce ipak prerasti u povremeni neobavezni sex, a ako bude bezze, onda bjezim glavom bez obzira. :-)

Ali ipak u svemu tome ne postoje nikakva pravila i tesko i nezahvalno je sve slagati po kategorijama. Skoro uvijek se desi nesto neocekivano i upravo to i jeste char ONS! :D
debela

Post by debela »

ma zahuktalo se jer je dosadno na forumu. nema nekog izbora pa eto, neka se nesto pise :D
bootylicious

Post by bootylicious »

e, pa onda treba zadati interesantnih tema. A to cemo iza Nove!
Zhaba

Post by Zhaba »

zajedno sabah docekati? cemu to sluzi? doruckovati mogu i sama ili ko sto moja sefica uvijek govori "da hocu se s nekim buditi imala bi vezu"
bootylicious

Post by bootylicious »

Zhaba wrote:
zajedno sabah docekati? cemu to sluzi? doruckovati mogu i sama ili ko sto moja sefica uvijek govori "da hocu se s nekim buditi imala bi vezu"

Sluzi tome da koliko-toliko zadovoljimo potrebu za njeznostima. Jer ruku na srce, u vecini slucajevima mi zene i u obicnom ONS trazimo bar malkice njeznosti. ONS je samo premostavanje vremena i zadovoljavanje potreba dok ne naidje neko ko je vrijedan nase paznje i vremena. Jer svi mi na kraju ipak zelimo biti voljene :)
Post Reply