ko to kaze da moramo?pitt wrote:pa malo egzotike nije naodmetZhaba wrote:pitt wrote:morat cemo neku neutralnu teritoriju naci onda........npr Dubai:D:D
![]()
ti i tvoj Dubai i to sve samo za ONS
![]()
:D Sto moramo biti po sablonu
:D
ONE NIGHT STAND
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bootylicious
A dobro, to se vi sad manje-vise interno prebacujete (pa da mi drugi ne kontamo
, a niko da kaze da li je ikad imao ONS. Ili koliko putza?. Ha, hajte da vas cujem sad!
- Bosanac sa dna kace
imo jedan frajer sa par tipova, kaze men da mu se bas ne svijda, al veli naletio na jednog, super mu bilo!bootylicious wrote:A dobro, to se vi sad manje-vise interno prebacujete (pa da mi drugi ne kontamo, a niko da kaze da li je ikad imao ONS. Ili koliko putza?. Ha, hajte da vas cujem sad!
- Murat Sabanovic
O.N.S. je bolje ,nego biti u vezi...
uvijek si u pokretu,uvijek si u lovu na lovinu...
zivio O.N.S.
uvijek si u pokretu,uvijek si u lovu na lovinu...
zivio O.N.S.
-
bootylicious
E je si ti meni kuuuuuuuuuuul, Bosanac sdk, EUPM!Bosanac sa dna kace wrote:imo jedan frajer sa par tipova, kaze men da mu se bas ne svijda, al veli naletio na jednog, super mu bilo!bootylicious wrote:A dobro, to se vi sad manje-vise interno prebacujete (pa da mi drugi ne kontamo, a niko da kaze da li je ikad imao ONS. Ili koliko putza?. Ha, hajte da vas cujem sad!
![]()
Mora da si ti probo sa tipom, pa ti se nije svidjelo
-
Zhaba
a sto te to tolko zanima? iskreno, meni je to previse privatno da biH o tom na forumubootylicious wrote:A dobro, to se vi sad manje-vise interno prebacujete (pa da mi drugi ne kontamo, a niko da kaze da li je ikad imao ONS. Ili koliko putza?. Ha, hajte da vas cujem sad!
-
bootylicious
Pa zanimaju me iskustva, Zhaba, cisto onako da caskamo...ja mogu o tome pricati, no frks. Ako vas zanima. Iako kazu da dama uziva i suti, haha
- Bosanac sa dna kace
zaboli te cosak i da jesam!bootylicious wrote:E je si ti meni kuuuuuuuuuuul, Bosanac sdk, EUPM!Bosanac sa dna kace wrote:imo jedan frajer sa par tipova, kaze men da mu se bas ne svijda, al veli naletio na jednog, super mu bilo!bootylicious wrote:A dobro, to se vi sad manje-vise interno prebacujete (pa da mi drugi ne kontamo, a niko da kaze da li je ikad imao ONS. Ili koliko putza?. Ha, hajte da vas cujem sad!
![]()
Mora da si ti probo sa tipom, pa ti se nije svidjelopa ti vako ispale oci
sta ti imas protiv pedera?
Uticaj globalizacije, pa u metropoli upoznas svakog....
-
bootylicious
Bosanac sa dna kace wrote:zaboli te cosak i da jesam!bootylicious wrote:E je si ti meni kuuuuuuuuuuul, Bosanac sdk, EUPM!Bosanac sa dna kace wrote: imo jedan frajer sa par tipova, kaze men da mu se bas ne svijda, al veli naletio na jednog, super mu bilo!![]()
![]()
sta ti imas protiv pedera?homofobu?
![]()
![]()
![]()
I homofobi su ljudi
-
bootylicious
A u kakvoj ti to metropoli zivis?
Da ti ja malo dodjem i pokazem ko je homofob i da se druzim malo sa open minded likovima...
Ne bi zazalio, Bosanac moj!
Da ti ja malo dodjem i pokazem ko je homofob i da se druzim malo sa open minded likovima...
- anais_nin
black ti je vec kopirao link za ovu temu....dosta ljudi je ovde odgovorilo, pa valjda nece da se ponavaljajubootylicious wrote:A dobro, to se vi sad manje-vise interno prebacujete (pa da mi drugi ne kontamo, a niko da kaze da li je ikad imao ONS. Ili koliko putza?. Ha, hajte da vas cujem sad!
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=27271
- Bosanac sa dna kace
da kao i antisemiti,homici, klaustrofobi, vehabije i svi ostali....bootylicious wrote:Bosanac sa dna kace wrote:zaboli te cosak i da jesam!bootylicious wrote: E je si ti meni kuuuuuuuuuuul, Bosanac sdk, EUPM!
![]()
sta ti imas protiv pedera?homofobu?
![]()
![]()
![]()
I homofobi su ljudi
- Bosanac sa dna kace
ma ja sam u Stambolu, samo ti dodji, upoznacu te s likovima, a za posljedice ne odgovaram!bootylicious wrote:A u kakvoj ti to metropoli zivis?
Da ti ja malo dodjem i pokazem ko je homofob i da se druzim malo sa open minded likovima...![]()
-
gavrilo
pozitivno ... ako je djevojka seksi onda ti to dize samopouzdanje. jebi ga... jednom bosanac uvjek bosanac
negativno ... kada sam se probudio, prvo nisam znao gdje sam, a glava mi je pucala (izbjegavajte tequilu... kad god to mozete!). onda sam ugledao nju. lezala je na mojim prsima... onako slatka, kosa preko zatvorenih ociju, malo namrstena... a ja sam se osjecao ko poslednje govno. bila je to djevojka u koju je jedan moj poznanik bio zaljubljen.
btw kada je prica o seksu, moram priznati da je one night stand seks pretezno los... moje licno iskustvo
negativno ... kada sam se probudio, prvo nisam znao gdje sam, a glava mi je pucala (izbjegavajte tequilu... kad god to mozete!). onda sam ugledao nju. lezala je na mojim prsima... onako slatka, kosa preko zatvorenih ociju, malo namrstena... a ja sam se osjecao ko poslednje govno. bila je to djevojka u koju je jedan moj poznanik bio zaljubljen.
btw kada je prica o seksu, moram priznati da je one night stand seks pretezno los... moje licno iskustvo
-
Saraswati
A postoji vishe vrsta one night stand-ova?gavrilo wrote:pozitivno ... ako je djevojka seksi onda ti to dize samopouzdanje. jebi ga... jednom bosanac uvjek bosanac![]()
- tech10
Koje razocarenje kada tip skonta da to nije bio "one night stand" nego vlastita zena.
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... l%26sa%3DG
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... l%26sa%3DG
- anais_nin
ponavljanje je majka znanjagavrilo wrote:pozitivno ... ako je djevojka seksi onda ti to dize samopouzdanje. jebi ga... jednom bosanac uvjek bosanac![]()