suspect_zero wrote:arzuhal wrote:Ovdje se prave naki stand by aranžmani?
Ma yok ba, ikebana aranžmani

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
suspect_zero wrote:arzuhal wrote:Ovdje se prave naki stand by aranžmani?

Za šta?*mima* wrote:Jes ti zainteresovan?
'esam brz...Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
baci sikiricu i neces se sikirati*mima* wrote:Ja sam stalno nasekirana.
arzuhal wrote:suspect_zero wrote:arzuhal wrote:Ovdje se prave naki stand by aranžmani?
HAVANA wrote:![]()
suspect_zero wrote: Zvonaru, ne mora baš svako znati šta se dešava

HAVANA wrote:Hoću i ja malo
arzo, sta ti radis na ovoj temi?arzuhal wrote:suspect_zero wrote: Zvonaru, ne mora baš svako znati šta se dešava

ti probio led? de ti dechko pogledaj malo postove iznad toga za koji kazes da je probio led.Vragolan wrote:ishhhh tamo
ja sam vec begeniso zero i mimu
ja kako odma nanjuse majko moja pa ovo je za ne povjerovat
ja probio led sad ssvi navalili
Šta si na me navalio, eto ti havanacallmethebreeeze wrote:arzo, sta ti radis na ovoj temi?arzuhal wrote:suspect_zero wrote: Zvonaru, ne mora baš svako znati šta se dešava
abdest ces izgubiti.
![]()
![]()
ok, priznajem ti djelomicno probijanje ledakaranana wrote:ti probio led? de ti dechko pogledaj malo postove iznad toga za koji kazes da je probio led.Vragolan wrote:ishhhh tamo
ali ja necu previse da ulazim u diskusije. ja sam pito a ako ko hoce javit ce se.
karanana wrote:ti probio led? de ti dechko pogledaj malo postove iznad toga za koji kazes da je probio led.Vragolan wrote:ishhhh tamo
ali ja necu previse da ulazim u diskusije. ja sam pito a ako ko hoce javit ce se.
ako, ako.arzuhal wrote:[
Šta si na me navalio, eto ti havana![]()
Maloprije sam ga izgubio, pa rekoh, da malo navrnem i ovdje...
ma vidio sam, ali brzinski uletise fatality i vragolan. to je previse kobasice za jednu noc na jednom mjestu.*mima* wrote:karanana wrote:ti probio led? de ti dechko pogledaj malo postove iznad toga za koji kazes da je probio led.Vragolan wrote:ishhhh tamo
Javila se ja prva...ti se usutio...onda uleti vragolan...pa haj i ti sa nama....
karanana wrote: ma vidio sam, ali brzinski uletise fatality i vragolan. to je previse kobasice za jednu noc na jednom mjestu.
Vragolan wrote:@karanana
samo ti biraj i ja sam nekad i vazda suha khm khm hodo