Ona ima puno para...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Poguzija
Probaj ti jarane, al ja govorim svoje licno misljenje. Tesko da bi ja mogao izdurati kad bi se nalazio u slicnoj situaciji kao ti. Jer ipak ono muskarac "treba" biti dominantan sto se tice dosta stvari pa i placanja i tako tih zajebancija. I sad ti dodje ona s vremena na vrijeme npr. "hocemo li tamo na veceru" "hocemo li tamo - vamo" a sve to kosta. Ko ce se cijelo vrijeme izvlaciti na fin nacin.
Ali cuj ako ti osoba pase i ako nije neka cmizdara razmazena onda ti ulazi u to sve, samo sto vise vremena prodje tebe ce vise kopkati taj problem. Vijerovatno neki nebi to vidjeli kao problem vec kao sansu za upad kaske u med:) ali ti ocigledno nisi takav.
A ima i rijesenje, za tih 10km u dzepu ako odigras jak al "siguran" sistem na sportskoj mozda postignete jednakost u tom slucaju happy end:)
Ali cuj ako ti osoba pase i ako nije neka cmizdara razmazena onda ti ulazi u to sve, samo sto vise vremena prodje tebe ce vise kopkati taj problem. Vijerovatno neki nebi to vidjeli kao problem vec kao sansu za upad kaske u med:) ali ti ocigledno nisi takav.
A ima i rijesenje, za tih 10km u dzepu ako odigras jak al "siguran" sistem na sportskoj mozda postignete jednakost u tom slucaju happy end:)
-
zmijaIzmaj
mrzim stand-byFrutek wrote:...ili je stavi na stand-by dok ne zaradiš love
-
izbjeglica_iz_besmisla
#53 Re: Ona ima puno para...
ne znam jel to do muškog ponosa il kompleksa, ali i ja sam nekad davno imao sličan problem ... generalno, nemoj da tebe to brine jer nemaš šta da izgubiš ali pazi kako će se ona postaviti prema tebi .. sve dok ne pokaže da je snob, nemoj joj uskratit priliku da bude s tobom .. možda te cura zaista ne želi izgubiti ... nije ona kriva što roditelji imaju para .. to treba da joj pomogne u životu, a ne da joj ga komplikujeChischo wrote:...da skratim
Ja, studentska fukara(kad imam 10km osjecam se bogato),
ONA, bogata privatnikova kci,(ima svoj auto, mob. od 1300km, nekoliko kred. kartica...itd. da ne nabrajam)
isplati li se ulagati u takvu vezu??
PS.postoje obostrane (nematerijalne) simpatije...
ako s druge strane, počne srati moje auto, moj mobitel, moj babo, moja porodice vakat je da sa malko zamisliš ...
-
Edit
nemam sta dodati...tempora wrote:
Nije bitno koliko ko od vas dvoje ima, vec kakav je odnos prema onome sto imate i uopsteno vas odnos prema zivotu!
A ako se ti dvoumis zbog vase socijalne nejednakosti onda ti imas odredjen problem koji prevazilazi vasu vezu, vec ide mnogo dalje od jedne osobe.
Ako smatras da u vezi trebas biti superiorniji po bilo kojem pitanju, pocev od te materijalne strane, onda i nisi za vezu.Ako takodjer smatras da joj nemas sto dati-jer eto ona materijlano ima sve, onda joj fakat i nemas sto dati-jer da covjek zivi samo od materije licio bi na Majkla Dzeksona.
Da ne lupam dalje, ljuta sam na vas kao ris !
- manijak1
- DobroJutroKolumbo
"Ona je BomBa"...

- taxi_driver
DobroJutroKolumbo wrote:"Ona je BomBa"...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jarane ote mi slova sa tastature
- manijak1
-
Reina
e pa to je to ........ mozda ga ona i ne smatra fukarom nego sam sebe i tu je problem.... kao sto vec neko rece ako si frajer onda si frajer i bez love i s lovom...Stari wrote:I jos jedna stvar...(koja mozebitno jos dodatno usloznjava situaciju)...ne smijes joj dozvoliti da te smatra fukarom...osim ako ne navijas za Slobodu (onda je pretpostavljam OK).
- DobroJutroKolumbo
taxi_driver wrote:DobroJutroKolumbo wrote:"Ona je BomBa"...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jarane ote mi slova sa tastature![]()
![]()
Nadzivjet cu te na ovom forumu...
- Murat Sabanovic
ja furo s jednom bogatom! mislim da danas ima par miliona eura na ziro racunu.
pusti raju nek prica ,boli te kara.jes da ce ti ona sponzorusa biti, ali joj se zato moras u krevetu oduzitii.
s bogatim trebama je najbolje biti.znas na cemu si ,dok s ovim "gologuzim"
vremenom i ti postanes "gologuz".
pusti raju nek prica ,boli te kara.jes da ce ti ona sponzorusa biti, ali joj se zato moras u krevetu oduzitii.
s bogatim trebama je najbolje biti.znas na cemu si ,dok s ovim "gologuzim"
vremenom i ti postanes "gologuz".
-
zmijaIzmaj
maco ne funkcionise
lutko kol'ko je paaasteta? e vidis, i to je jedna od mogucih varijanti, da joj stari bankrotira
i da se zaposli u obliznjem granapu, nije da to zelim, ali sve dok ima imalo nade, zasto da ne

lutko kol'ko je paaasteta? e vidis, i to je jedna od mogucih varijanti, da joj stari bankrotira
-
shin
Kad ti stalno ponavlja mozda procepiReina wrote:joj ne slusaj ih , ne pocinji sve sa "maco" ... ne pise ti se dobro....shin wrote:Najjaca danas, koji afrodizijak3per wrote:Samo pocni svaku recenicu sa "Maco" i bice vazda za kafe.![]()
takvi obicno glume
joj osipam se na ovo "maco"