Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
-
chombe trajla be
#51 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Samo ja ne kontam da li se vi volite? Mislim, ako se ne volite nema veze što si ti bosanka a on katotilik.
- JThomas
#52 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
vlahinluk je zarazanKUZNETSOV wrote:aha, budi prava bošnjakinja i istiraj to iz kuce dok jos ima vremena... nema za nje popravnog ona je vec vlahnja dok se spandjala sa katolikomMJAU - da wrote:prvo mrš za to smijanje, jer i ja se smijem više od muke. Fkt, drugarica mi se zatresala u lika koji je samo katolik. Jbg sve, njeni vrište, evo doselila meni, ne može s njima. Šta ne kontate? Ja fkt ne znam šta s ovim problemom da radim, jbt se, pomagajte, ne zaybajite me.KUZNETSOV wrote:hocemol' saznat' šta je pisac htio reč
- MJAU - da
#53 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
ma mrš.KUZNETSOV wrote:aha, budi prava bošnjakinja i istiraj to iz kuce dok jos ima vremena... nema za nje popravnog ona je vec vlahnja dok se spandjala sa katolikomMJAU - da wrote:prvo mrš za to smijanje, jer i ja se smijem više od muke. Fkt, drugarica mi se zatresala u lika koji je samo katolik. Jbg sve, njeni vrište, evo doselila meni, ne može s njima. Šta ne kontate? Ja fkt ne znam šta s ovim problemom da radim, jbt se, pomagajte, ne zaybajite me.KUZNETSOV wrote:hocemol' saznat' šta je pisac htio reč
- MJAU - da
#54 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Fkt sam ljuta na vas. 
- KUZNETSOV
#55 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
tražim jednu takvuMJAU - da wrote:
ma mrš.ne merem, ja sam ateista, insan ba. ono, samo nek je čoek, zaboli me živo čemu se pokorava.
mene je moja nene rahmetli savjetovala "bolje ti je amidžišnju nego vlahnju"JThomas wrote:
vlahinluk je zarazan
- Danguba
#56 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
MJAU - da wrote:Fkt sam ljuta na vas.
- MJAU - da
#57 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Ma vole se jbg, njeni konzerva. Čitaj, konzerva, muslimana očima, (osim imena) nije vidjelo. Uvalih se u belaj, a ne mogu da ne pomognem.chombe trajla be wrote:Samo ja ne kontam da li se vi volite? Mislim, ako se ne volite nema veze što si ti bosanka a on katotilik.
- Edin H.
#58 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Alojzije Stepinac bi ovo u sekundi zavrsio 
- MJAU - da
#59 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Danguba wrote:MJAU - da wrote:Fkt sam ljuta na vas.
- Edin H.
#60 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Sta joj je amidzisnja?KUZNETSOV wrote:
mene je moja nene rahmetli savjetovala "bolje ti je amidžišnju nego vlahnju"
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#61 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Ovo akademski obrazovana/an, nije nesto sto se treba naglasiti, to je danas klasika, 99% studenata ima veci broj cipela od IQ.MJAU - da wrote:eh... nekad tako dođu dani šok za škom. Cura, akademnski obrazovana, zaposlena 28, muslimanka ono po nazivu. Lik akademski obrazovan, zaposlen, katolik, zapalo ga po rođenju. Sarajevska raja, konzerve im strane (osim roditelja njenih). Šta savjetovati? Molim vas, ovo je baš problem odvratni, kad ni sama (a vakona pamenta) ne merem pomoći.
Ovo podvuceno, e to je vec spada u sok za sokom
- KUZNETSOV
#62 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
od zauve amidjaEdin H. wrote:Sta joj je amidzisnja?KUZNETSOV wrote:
- KUZNETSOV
#63 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
reci joj bona da ona zivi u demokratski uredjenom drustvu i da ima pravo da radi sta hoce....MJAU - da wrote:Ma vole se jbg, njeni konzerva. Čitaj, konzerva, muslimana očima, (osim imena) nije vidjelo. Uvalih se u belaj, a ne mogu da ne pomognem.chombe trajla be wrote:Samo ja ne kontam da li se vi volite? Mislim, ako se ne volite nema veze što si ti bosanka a on katotilik.
- HAVANA
#64 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Meni moja nana govorila nemoj vruc vode hladne,nemoj na hladno sjedat,nemoj na promaju...Ja pazio na to,i ozeni srpkinju. 
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#65 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Zar to nije bilo aktuelno 2000 te, dole po Hercegovini..sinuhe wrote:Zar ih ne prima Kanada?
- HAVANA
#66 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
A sta je zaova?KUZNETSOV wrote:od zauve amidjaEdin H. wrote:Sta joj je amidzisnja?KUZNETSOV wrote:
- Danguba
#67 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
opusti se ba dijete...zivot je jedan.MJAU - da wrote:Danguba wrote:MJAU - da wrote:Fkt sam ljuta na vas.
- KUZNETSOV
#68 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
jok zovu ga muhamede srbineWebamaster Dub wrote:i svi te zovu NENADHAVANA wrote:Meni moja nana govorila nemoj vruc vode hladne,nemoj na hladno sjedat,nemoj na promaju...Ja pazio na to,i ozeni srpkinju.
HAVANA wrote:
A sta je zaova?
- Edin H.
#69 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
A pashena?HAVANA wrote:
A sta je zaova?
-
chupacabra
#70 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Problem je u onima koji tu normalnu pojavu vide kao problem.MJAU - da wrote:eh... nekad tako dođu dani šok za škom. Cura, akademnski obrazovana, zaposlena 28, muslimanka ono po nazivu. Lik akademski obrazovan, zaposlen, katolik, zapalo ga po rođenju. Sarajevska raja, konzerve im strane (osim roditelja njenih). Šta savjetovati? Molim vas, ovo je baš problem odvratni, kad ni sama (a vakona pamenta) ne merem pomoći.
- spreca
#71 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
posalji je kod meneMJAU - da wrote:Ma vole se jbg, njeni konzerva. Čitaj, konzerva, muslimana očima, (osim imena) nije vidjelo. Uvalih se u belaj, a ne mogu da ne pomognem.chombe trajla be wrote:Samo ja ne kontam da li se vi volite? Mislim, ako se ne volite nema veze što si ti bosanka a on katotilik.
- muha_sa
#72 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Sarajevska raja. ona Bosanka on katolikMJAU - da wrote:eh... nekad tako dođu dani šok za škom. Cura, akademnski obrazovana, zaposlena 28, muslimanka ono po nazivu. Lik akademski obrazovan, zaposlen, katolik, zapalo ga po rođenju. Sarajevska raja, konzerve im strane (osim roditelja njenih). Šta savjetovati? Molim vas, ovo je baš problem odvratni, kad ni sama (a vakona pamenta) ne merem pomoći.
hajd da i ovo cujem--estakvirula
-
chombe trajla be
#73 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Mislim da imam rješenje. Nek ona kaže da ga ostavlja i da je našla novog. A novi je SRBIN. Isto tako i on nek svojima kaže da ima novu, SRPKINJU. Onda će njihovi malo razmisliti i iz sveg srca podržati njihovu ljubav. I tako će oni živjeti sretno do kraja života. To mi je onako logično.MJAU - da wrote:Ma vole se jbg, njeni konzerva. Čitaj, konzerva, muslimana očima, (osim imena) nije vidjelo. Uvalih se u belaj, a ne mogu da ne pomognem.chombe trajla be wrote:Samo ja ne kontam da li se vi volite? Mislim, ako se ne volite nema veze što si ti bosanka a on katotilik.
- Edin H.
#74 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
muha_sa wrote:Sarajevska raja. ona Bosanka on katolikMJAU - da wrote:eh... nekad tako dođu dani šok za škom. Cura, akademnski obrazovana, zaposlena 28, muslimanka ono po nazivu. Lik akademski obrazovan, zaposlen, katolik, zapalo ga po rođenju. Sarajevska raja, konzerve im strane (osim roditelja njenih). Šta savjetovati? Molim vas, ovo je baš problem odvratni, kad ni sama (a vakona pamenta) ne merem pomoći.
![]()
hajd da i ovo cujem--estakvirula
- KUZNETSOV
#75 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
akademici sa barijerama