On mi je drug??!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

crayzeeee

Post by crayzeeee »

mlada i zelena wrote:ne vjerujem u m/z prijateljstva, osim ako su rodjaci i prijatelji..
imam dva takva rodjaka + prijatelja :D
oni za koje sam mislila da su samo muski prijatelji vremenom bi pokazali da su zainteresirani za nesto vise tako da su mi fino razbili illuzije...
ne gubi nadu, mozda ima i neki da bi ti bio prijatelj :D
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Ja vjerujem u M/Z prijateljstva,vjerovastno sto se do sad nikad nisam "oprzila". Prijatelj mi je uvijek bio samo prijatelj,i kad ga kao takvog posmatras onda on samo prijatelj i ostaje...I nije mi se nikad desilo da se prijatelj zainteresira za mene u nekom "sexualnom" smislu...Mislim da cijeli taj odnos ima veze sa odgojem jer,od malih nogu nam trube da je takvo prijateljstvo nemoguce. Ja recimo,imam prijatelja (u Sarajevu je,i cudi me da ga nema na onoj listi najpozeljnijih Sarajlija) ,koji je u svakom obliku olicenje muskarca kakvog bih zeljela imati pored sebe,ali nikad nisam pozeljela njega...On je jednostavno prijatelj,i oboje smo prihvatili uloge prijatelja...Ponavljam,vjerujem u ovakva prijateljstva...
prleitihi

Post by prleitihi »

negra wrote:I nije mi se nikad desilo da se prijatelj zainteresira za mene u nekom "sexualnom" smislu...
Negra, možda je do tebe? Ogledalo? :oops: :D
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Pa o tome i govorim prleitihi...Imam ogledalo,i jeste do mene,znaci-postoji
prijateljstvo izmedju muskarca i zene,samo treba naci prave i podesne osobe za to!!! :D
Karabaja

Post by Karabaja »

dovoljno ruzne hehehe :D :lol:
prleitihi

Post by prleitihi »

negra wrote:Pa o tome i govorim prleitihi...Imam ogledalo,i jeste do mene,znaci-postoji
prijateljstvo izmedju muskarca i zene,samo treba naci prave i podesne osobe za to!!! :D
Negra, ili su ti svi drugovi ružni ili si ti ružna :D :D . Ja drugog objašnjenja nemam! :-) :D
Nemoj zamjeriti (ipak ste vi, žene u godinama, osjetljivije :P )
cpt.picard

Post by cpt.picard »

Ako su oboje slobodni... I ako nisu antipaticni u nekm pogledu (kljucnom) jedno drugom... A provode dosta vremena zajedno (a i ne moraju)... 90+% dodje do :-) .. sudara :)

Sve je ok dok ti djevojka ne dodje i kaze ovo mi je "drugarica". :D
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Pa ne mozemo sve biti lijepe...I iako sam u "godinama" nisam osjetljiva,samo sam realna... :-D
prleitihi

Post by prleitihi »

Iako si u "godinama", treba ti pomoć preko ulice... :-) :D
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Pa jah,ja sam mislila vise "figurativno",ali istina,prepadne se covjek brojeva ponekad...I eto,nema pomoci preko ulice,nema "prijatelja" koji hoce sex sa mnom,pa se postavlja pitanje-ZASTO??? Hehe,pozdrav tebi,ja sad odoh kuci,na poslu sam jos 5 minuta...
prleitihi

Post by prleitihi »

Negra pozdrav, i nije sve u ljepoti i godinama :oops: :D .
maccarona

Post by maccarona »

more drug ako je peder :oops: :D
ali ni tu nisi siguran kad ima BI budala :-) :D
prleitihi

Post by prleitihi »

Ne može ni ako je peder, pokupit će ti sve dobre frajere! :oops: :D
Saian

Post by Saian »

pitt wrote:pa na iskrenom i otvorenom prijateljstvu, bez ikakvih skrivenih namjera, obostranom postovanju, nekim zajednickim interesima, etc. :)
dajte ljudi ovdje je kvaka sto ti nikad neces moci znati sta se u glavi onog drugog odigrava, znas ono sto ti on/ona pokaze, s druge strane dok god to sve ostane u glavi ne vidim neki problem, hvala Bogu nema cenzure na misao
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Pitanje je samo trenutka i slabosti kad to "prijateljstvo" prestaje funkcionisati. I narafski ono sto je neko vec pomenuo fizicka privlacnost jednog od dva subjekta u prici .... znaci ako je jedno od prijatelja dobro izgleda postoji skriveni interes kod "prijatelja" .... :D
prleitihi

Post by prleitihi »

Nema ništa ljepše nego nakon "praska" nastaviti prijateljstvo! :oops:
Saian

Post by Saian »

urbanagerila wrote:Pitanje je samo trenutka i slabosti kad to "prijateljstvo" prestaje funkcionisati. I narafski ono sto je neko vec pomenuo fizicka privlacnost jednog od dva subjekta u prici .... znaci ako je jedno od prijatelja dobro izgleda postoji skriveni interes kod "prijatelja" .... :D
i mene nekako u ovom sluchaju izda vjera u ljude, chovjeku se mozhe vjerovat, al ljudima slabije :D :D :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

prleitihi wrote:Nema ništa ljepše nego nakon "praska" nastaviti prijateljstvo! :oops:
Nije to vise to vjeruj mi ... uvjek ti ostane nekako kao potencijalna .... pa ako se i nastavi vremenom nema nista od toga .... :D
MuaDib

Post by MuaDib »

Osobe koje smatraju da muškarac i žena ne mogu biti prijetelji su obične budale. Koje samo razmišljaju genitalijama, a ne mozgom.
urbanagerila

Post by urbanagerila »

MuaDib wrote:Osobe koje smatraju da muškarac i žena ne mogu biti prijetelji su obične budale. Koje samo razmišljaju genitalijama, a ne mozgom.
Dobro muadibe hajd budi iskren pa reci da ti nikad nije palo na pamet da bi prasno neku svoju jaranicu .... :D
prleitihi

Post by prleitihi »

urbanagerila wrote:
MuaDib wrote:Osobe koje smatraju da muškarac i žena ne mogu biti prijetelji su obične budale. Koje samo razmišljaju genitalijama, a ne mozgom.
Dobro muadibe hajd budi iskren pa reci da ti nikad nije palo na pamet da bi prasno neku svoju jaranicu .... :D
Ili jarana! :oops: :D
pitt

Post by pitt »

Saian wrote:
pitt wrote:pa na iskrenom i otvorenom prijateljstvu, bez ikakvih skrivenih namjera, obostranom postovanju, nekim zajednickim interesima, etc. :)
dajte ljudi ovdje je kvaka sto ti nikad neces moci znati sta se u glavi onog drugog odigrava, znas ono sto ti on/ona pokaze, s druge strane dok god to sve ostane u glavi ne vidim neki problem, hvala Bogu nema cenzure na misao
naravno da neces.....a niti ce on/ona znati sta se desava u tvojoj.....sem ako niste otvoreni jedno prema drugom pa nema tajni. Isto vazi i za same sex prijateljstva. Ali sve dok imas takav pristup u startu (nepovjerenje, sumnja, etc), onda nista od toga........bilo da je musko-bilo da je zensko. Jebiga, pojedes govno par puta.....al sa vremenom naviknes se na ukus i idemo dalje. :D
Post Reply