ne gubi nadu, mozda ima i neki da bi ti bio prijateljmlada i zelena wrote:ne vjerujem u m/z prijateljstva, osim ako su rodjaci i prijatelji..
imam dva takva rodjaka + prijatelja![]()
oni za koje sam mislila da su samo muski prijatelji vremenom bi pokazali da su zainteresirani za nesto vise tako da su mi fino razbili illuzije...
On mi je drug??!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
crayzeeee
- new_jazzWa
Ja vjerujem u M/Z prijateljstva,vjerovastno sto se do sad nikad nisam "oprzila". Prijatelj mi je uvijek bio samo prijatelj,i kad ga kao takvog posmatras onda on samo prijatelj i ostaje...I nije mi se nikad desilo da se prijatelj zainteresira za mene u nekom "sexualnom" smislu...Mislim da cijeli taj odnos ima veze sa odgojem jer,od malih nogu nam trube da je takvo prijateljstvo nemoguce. Ja recimo,imam prijatelja (u Sarajevu je,i cudi me da ga nema na onoj listi najpozeljnijih Sarajlija) ,koji je u svakom obliku olicenje muskarca kakvog bih zeljela imati pored sebe,ali nikad nisam pozeljela njega...On je jednostavno prijatelj,i oboje smo prihvatili uloge prijatelja...Ponavljam,vjerujem u ovakva prijateljstva...
- new_jazzWa
Pa o tome i govorim prleitihi...Imam ogledalo,i jeste do mene,znaci-postoji
prijateljstvo izmedju muskarca i zene,samo treba naci prave i podesne osobe za to!!!
prijateljstvo izmedju muskarca i zene,samo treba naci prave i podesne osobe za to!!!
-
prleitihi
Negra, ili su ti svi drugovi ružni ili si ti ružnanegra wrote:Pa o tome i govorim prleitihi...Imam ogledalo,i jeste do mene,znaci-postoji
Nemoj zamjeriti (ipak ste vi, žene u godinama, osjetljivije
-
cpt.picard
Ako su oboje slobodni... I ako nisu antipaticni u nekm pogledu (kljucnom) jedno drugom... A provode dosta vremena zajedno (a i ne moraju)... 90+% dodje do
.. sudara 
Sve je ok dok ti djevojka ne dodje i kaze ovo mi je "drugarica".
Sve je ok dok ti djevojka ne dodje i kaze ovo mi je "drugarica".
- new_jazzWa
Pa ne mozemo sve biti lijepe...I iako sam u "godinama" nisam osjetljiva,samo sam realna... 
- new_jazzWa
Pa jah,ja sam mislila vise "figurativno",ali istina,prepadne se covjek brojeva ponekad...I eto,nema pomoci preko ulice,nema "prijatelja" koji hoce sex sa mnom,pa se postavlja pitanje-ZASTO??? Hehe,pozdrav tebi,ja sad odoh kuci,na poslu sam jos 5 minuta...
- Saian
dajte ljudi ovdje je kvaka sto ti nikad neces moci znati sta se u glavi onog drugog odigrava, znas ono sto ti on/ona pokaze, s druge strane dok god to sve ostane u glavi ne vidim neki problem, hvala Bogu nema cenzure na misaopitt wrote:pa na iskrenom i otvorenom prijateljstvu, bez ikakvih skrivenih namjera, obostranom postovanju, nekim zajednickim interesima, etc.
-
urbanagerila
Pitanje je samo trenutka i slabosti kad to "prijateljstvo" prestaje funkcionisati. I narafski ono sto je neko vec pomenuo fizicka privlacnost jednog od dva subjekta u prici .... znaci ako je jedno od prijatelja dobro izgleda postoji skriveni interes kod "prijatelja" .... 
- Saian
i mene nekako u ovom sluchaju izda vjera u ljude, chovjeku se mozhe vjerovat, al ljudima slabijeurbanagerila wrote:Pitanje je samo trenutka i slabosti kad to "prijateljstvo" prestaje funkcionisati. I narafski ono sto je neko vec pomenuo fizicka privlacnost jednog od dva subjekta u prici .... znaci ako je jedno od prijatelja dobro izgleda postoji skriveni interes kod "prijatelja" ....
-
urbanagerila
Nije to vise to vjeruj mi ... uvjek ti ostane nekako kao potencijalna .... pa ako se i nastavi vremenom nema nista od toga ....prleitihi wrote:Nema ništa ljepše nego nakon "praska" nastaviti prijateljstvo!
-
urbanagerila
Dobro muadibe hajd budi iskren pa reci da ti nikad nije palo na pamet da bi prasno neku svoju jaranicu ....MuaDib wrote:Osobe koje smatraju da muškarac i žena ne mogu biti prijetelji su obične budale. Koje samo razmišljaju genitalijama, a ne mozgom.
-
prleitihi
Ili jarana!urbanagerila wrote:Dobro muadibe hajd budi iskren pa reci da ti nikad nije palo na pamet da bi prasno neku svoju jaranicu ....MuaDib wrote:Osobe koje smatraju da muškarac i žena ne mogu biti prijetelji su obične budale. Koje samo razmišljaju genitalijama, a ne mozgom.
- pitt
naravno da neces.....a niti ce on/ona znati sta se desava u tvojoj.....sem ako niste otvoreni jedno prema drugom pa nema tajni. Isto vazi i za same sex prijateljstva. Ali sve dok imas takav pristup u startu (nepovjerenje, sumnja, etc), onda nista od toga........bilo da je musko-bilo da je zensko. Jebiga, pojedes govno par puta.....al sa vremenom naviknes se na ukus i idemo dalje.Saian wrote:dajte ljudi ovdje je kvaka sto ti nikad neces moci znati sta se u glavi onog drugog odigrava, znas ono sto ti on/ona pokaze, s druge strane dok god to sve ostane u glavi ne vidim neki problem, hvala Bogu nema cenzure na misaopitt wrote:pa na iskrenom i otvorenom prijateljstvu, bez ikakvih skrivenih namjera, obostranom postovanju, nekim zajednickim interesima, etc.