imali smo i tu temumIRCerka wrote:zene moje, nek mi se javi ona koja u vezu ulazi mozgom a ne emocijama, ili kao sto komi reci radi velikog kurca..
i podebljah juce, da ne pricam o ovome s neke tacke gledista sudije
ako mi se pripisuje neko gledanje s visine, nek bude, mada sumnjam da sam ikad ikome tako pristupila....sustina ove diskusije nije ni u jednom momentu da se pokaze da sam ja bolja ili pametnija od njih (ne krijem svoje "greske" mislim da je ovaj podforum prepun otvorenih priznanja o istima....i ni jednu ne bih mjenjala jer se iz njih valjda uci), mislim da je lucynda negdje na pocetku naglasila da vecina zena prodje kroz to rezonovanje makar jednom u zivotu, obicno vrlo rano
isto tako navedoh primjer druge osoba koja se uspjesno iskobeljala iz takvog odnosa u kojem je bila maltretirana i nesretna, i pronasla je ono sto je usrecuje.....nije bitno sta je to sto je usrecuje, ali jeste sretna i zadovoljna....i eto meni drago
tesko je voditi rasprave ove vrste bez davanja primjera....na skoro svakoj temi na kojoj smo pricali o ljubavi, braku, vezama i odnosima, normalno je da neko malo vise cijeni ovo, neko malo vise ono....uz to mozda sam ja malo naivna i blentava, na svim ozbiljnijim temama se ozbiljnije javljam, i citam SVE postove na temama na kojim ucestvujem, kontajuci da smo valjda tu da progovorimo koju, da ce neko mozda nauciti nesto iz nasih postova, isto kao sto se i meni pocesto desi da naucim nesto iz tudjih