ali djaba svi ja i ti se svako malo na istom mjestu u isto vrijeme nadjemoSaraLe wrote:Stalno nam se neko pokusava " ubaciti"anais_nin wrote:SaraLe wrote: Trudim se, trudimvidis ti ovog salke sto je ljubomoran
![]()
![]()
![]()
Omiljena poza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
- anais_nin
srecom nismo ni ti ni ja puno od teorijezoom66 wrote:malo levo pa desno opa cupa vako nako...anais_nin wrote:Ma jadanas wrote: kako ono bisamo kaze -- e, sacemo malo vako
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
minimalna kolicina price
vise rada
...previshe priche shkodi, rad oslobadja i godi...
- uozo
"The BBC attaches cameras to the genitals of a man and woman"
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3907965843

http://video.google.com/videoplay?docid ... 3907965843
-
Tisina
Ako unaprijedimo tehnike kunilingusa (muškarci) ili felacija (žene), ako one prouče brzinu, intenzitet i pravovremenu promjenu smjera tokom predorgazmičkog miješanja karlicom, a ako oni operu noge prije i poprave ugao penetracije tokom koitusa, količina nesreće u ovom sumornom svijetu, u ovoj dolini plača, bitno će se smanjiti.
by Ozren Kebo
by Ozren Kebo
- anais_nin
Tisina wrote:Ako unaprijedimo tehnike kunilingusa (muškarci) ili felacija (žene), ako one prouče brzinu, intenzitet i pravovremenu promjenu smjera tokom predorgazmičkog miješanja karlicom, a ako oni operu noge prije i poprave ugao penetracije tokom koitusa, količina nesreće u ovom sumornom svijetu, u ovoj dolini plača, bitno će se smanjiti.
by Ozren Kebo
-
zzzzz
Ni Kama Sutra mi nije mogla udovoljiti, pa sam inspiraciju nasao u casovima pruzanja prve pomocianais_nin wrote:pa uslikaj se u akciji pa postavi sliku....mozda i mi nesto naucimozzzzz wrote:Moja omiljena ima veze sa casovima pruzanja prve pomocine nadjoh je na desetak stranica ove teme, a bilo je dosta primjera
anais, posto mi digitalac slabo fercera u pomrcini, pokusat cu ti to rijecima docarati. Ukoliko si pohadjala kurs iz prve pomoci, sjetit ces se ove poze, zrtvu (u ovom slucaju ti si zrtva) treba poloziti na bok (u mom slucaju desni) a lijevu nogu prabaciti naprijed, zatim joj prici s traga a uci poprecno u nju, tako da klitoris dodje na bocni dio falusa....
Nadam se da je ovo dovoljno detaljno
- anais_nin
slikovitozzzzz wrote:Ni Kama Sutra mi nije mogla udovoljiti, pa sam inspiraciju nasao u casovima pruzanja prve pomocianais_nin wrote:pa uslikaj se u akciji pa postavi sliku....mozda i mi nesto naucimozzzzz wrote:Moja omiljena ima veze sa casovima pruzanja prve pomocine nadjoh je na desetak stranica ove teme, a bilo je dosta primjera
![]()
anais, posto mi digitalac slabo fercera u pomrcini, pokusat cu ti to rijecima docarati. Ukoliko si pohadjala kurs iz prve pomoci, sjetit ces se ove poze, zrtvu (u ovom slucaju ti si zrtva) treba poloziti na bok (u mom slucaju desni) a lijevu nogu prabaciti naprijed, zatim joj prici s traga a uci poprecno u nju, tako da klitoris dodje na bocni dio falusa....
Nadam se da je ovo dovoljno detaljnosnaci ces se ti
siguran sam
- Salko sto je u vodu skako
jel to se smjeskas zato sto ti dragi gost dolazi????anais_nin wrote:vec je bilo na repertoaruzzzzz wrote:Jos se samo javi, pa reci, je li bilo i korisnoanais_nin wrote:
slikovito![]()
![]()
nego se smjeskam kako si ti to fino objasnio
grmi i sjeva na sve strane....latifa_sa wrote:Kakva rasprava
-
zzzzz
Nisam ni sumnjao da si to mogla propustitianais_nin wrote:vec je bilo na repertoaruzzzzz wrote:Jos se samo javi, pa reci, je li bilo i korisnoanais_nin wrote:
slikovito![]()
![]()
nego se smjeskam kako si ti to fino objasnio
Last edited by zzzzz on 26/11/2006 23:14, edited 1 time in total.
hoces reci niko se nije najavio...anais_nin wrote:ne znam o cemu ti toSalko sto je u vodu skako wrote: jel to se smjeskas zato sto ti dragi gost dolazi????![]()
ili tacnije o kome ti to
meni niko ne dolazi
tako i treba...ja najvise na svijetu mrzim ljude koji dolaze u goste bez najave...anais_nin wrote:srecom kod mene su vrata uvijek zakljucanaSalko sto je u vodu skako wrote: hoces reci niko se nije najavio...![]()
neki se samo pojave...
![]()
![]()
to je krajnja nekultura i bezobrazluk...
-
giovaniI
da vidimo jesam li skontao:anais_nin wrote:kopiraj lokaciju slike sa interneta (ono desni klik, properties, i kopiras tacnu lokaciju slike u post, a u postu ispred i iza linka trebas ovo IMG sa gornjeg malog menija iznad prostora za pisanje porukegiovaniI wrote:kako da ubacim sliku u poruku?[/img][/url]
[img]C:\Documents%20and%20Settings\volonteri2\Desktop\muzika[/img]
ovu pozu preporucujem.
- SaraLe
Izvini, ali nisi skontaogiovaniI wrote:da vidimo jesam li skontao:anais_nin wrote:kopiraj lokaciju slike sa interneta (ono desni klik, properties, i kopiras tacnu lokaciju slike u post, a u postu ispred i iza linka trebas ovo IMG sa gornjeg malog menija iznad prostora za pisanje porukegiovaniI wrote:kako da ubacim sliku u poruku?[/img][/url]
ovu pozu preporucujem.
a i poza je nikakva...SaraLe wrote:Izvini, ali nisi skontaogiovaniI wrote:da vidimo jesam li skontao:anais_nin wrote: kopiraj lokaciju slike sa interneta (ono desni klik, properties, i kopiras tacnu lokaciju slike u post, a u postu ispred i iza linka trebas ovo IMG sa gornjeg malog menija iznad prostora za pisanje poruke
ovu pozu preporucujem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
giovaniI
nije savrsen-prezivjecemo i bez tih slika.Salko sto je u vodu skako wrote:a i poza je nikakva...SaraLe wrote:Izvini, ali nisi skontaogiovaniI wrote: da vidimo jesam li skontao:
ovu pozu preporucujem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
cigo
#224 omiljena poza
Sve su poze dobre kad se dobro odradi ali jedna je bas ono ponajbolja kad joj ga od pozada iznenada suknes a ona nezna posle sta se desi s njom u tom trenutku
-
Lalaa
#225 Re: omiljena poza
cigo wrote:Sve su poze dobre kad se dobro odradi ali jedna je bas ono ponajbolja kad joj ga od pozada iznenada suknes a ona nezna posle sta se desi s njom u tom trenutku