se wrote:Kuća mi je bila Keraterm ,dušo draga,odatle se ne bježi .A BiH se dijeliti sa onim skotom ispod lipe morala, zar ne.I kakav je to odgovor na moje potpuno jasno pitanje. Šta bi bilo sa Hrvatskom da se pola miliona bosanaca odazvalo na mobilizaciju.bosank_a wrote:se wrote:Bosank_a,ja sam trostruko stariji, pa da te upitam , da li si ti možda bila u tom besplatnom smještaju.Ja jesam, i popio batina od hrvatske policije.Po njihovom sam trebao dobiti pušku pa nazad u Mostar i kroz nju slati pomoć balijama.
Tvojoj morbidnosti nema kraja .Valjda nam je Francek trebao naplatiti smještaj poslije dogovora sa kasapinom o podjeli BiH.Ili bi mu možda trebali zahvaliti što nas nije termički obradio.I nemoj molim te o oslobađajučoj hrvatskoj vojsci.Da nije bilo vojne pomoči zapada vjeruj mi da bi i danas onaj kamionđija iz Trebinja bio miistar turizma lijepe naše.
A da ja tebe upitam pa mi odgovori.Šta bi bilo sa Hrvatskom da je se pola miliona bosanaca(vojno sposobnih) odazvalo na mobilizaciju i kranulo sa srbima,Ja mislim da bi kifla bila pojedena za 24 sahata a bogme bi se mnogi i naplivali. E zbog toga i samo toga ja kažem Francek hvala ti do groba na besplatnom smještaju
Ti pobjegao sa zenama pa ti jos nije jasno sto su te potjerali na liniju.
Takvih kao ti je bilo malo vise.
Dal' ti je trebao moj stari kucu braniti!?
Gdje pise da su morali da nam daju besplatni smjestaj?
Nista se nemora.
Bolestan si, idi lijeci se.
I budi malo pristojnija.
Malo si kontradiktoran.
Prvo kazes da si pobjegao u Hrv. a onda si bio na u samom centru vatre.
De se dogovori sam sa sobom gdje si bio.
A to sta bi bilo kad bi nbilo je van svake diskusije.
Zna se ko je poceo rat i od kuda ti mogucnost da bi se bosnjaci udruzili sa srbima!?
Takodjer se nesmiju zaboraviti ni komsijska dobra djela.
Takvi tvoji ispadi ne zasluzuju pristojnost!