Koja je to drtina i sirovinaVelja wrote:Adnanu je upravo Mustafa Maglajlija u sinteraju izbio nogom mobitel iz ruke jer je snimao i razbio ga. Policija je dosla i pise na Adnanov zahtjev krivicnu prijavu.
Sta je sa cukom ???
Moderator: anex
Koja je to drtina i sirovinaVelja wrote:Adnanu je upravo Mustafa Maglajlija u sinteraju izbio nogom mobitel iz ruke jer je snimao i razbio ga. Policija je dosla i pise na Adnanov zahtjev krivicnu prijavu.
Ljudi ako imate koga u bilo kojoj TV kuci, zovite nek idu hitno u kafileriju nek se snimi sve. Alarmirajte koga znate!Velja wrote:Adnanu je upravo Mustafa Maglajlija u sinteraju izbio nogom mobitel iz ruke jer je snimao i razbio ga. Policija je dosla i pise na Adnanov zahtjev krivicnu prijavu.
Jutros mene mama pita STA JE S CARLIJEM i ja zovem li zovem, adnan nedostupan...kontam UZEO GA I SAD NEGDJE GOSTUJE NA RADIJU ILI TV I PRICA HAPPYEND PRICU...onda me nazvao cika velja i kaze mi sve ovo...teAMICA wrote:Pa dokle više...?Svaka čast Adnanu i poručite mu da sam tu ako mogu kako pomoći. Čuj izbili mu mobitel iz ruku i razbili...
![]()
![]()
CARLI JE IZVADJEN.Julianna wrote:Koja je to drtina i sirovinaVelja wrote:Adnanu je upravo Mustafa Maglajlija u sinteraju izbio nogom mobitel iz ruke jer je snimao i razbio ga. Policija je dosla i pise na Adnanov zahtjev krivicnu prijavu.![]()
![]()
Sta je sa cukom ???
Cika Velja imate za ovo mustuluk!Velja wrote:CARLI JE IZVADJEN.Julianna wrote:Koja je to drtina i sirovinaVelja wrote:Adnanu je upravo Mustafa Maglajlija u sinteraju izbio nogom mobitel iz ruke jer je snimao i razbio ga. Policija je dosla i pise na Adnanov zahtjev krivicnu prijavu.![]()
![]()
Sta je sa cukom ???
ADNAN I AMELA (061 708 979) SU TRENUTNOU POLICIJI I PODNOSE KRIVICNU PRIJAVU.
Velja wrote:Adnanu je upravo Mustafa Maglajlija u sinteraju izbio nogom mobitel iz ruke jer je snimao i razbio ga. Policija je dosla i pise na Adnanov zahtjev krivicnu prijavu.
ma nek se Velja ne naljuti, al ne vjerujem dok ne vidim...DaysleepeR wrote:Velja wrote:Adnanu je upravo Mustafa Maglajlija u sinteraju izbio nogom mobitel iz ruke jer je snimao i razbio ga. Policija je dosla i pise na Adnanov zahtjev krivicnu prijavu.![]()
![]()
![]()
Adnane imaš živce za primjer...
Drago mi je da si uzeo svog psa
Ovo nam je naravoucenije - nosati mobitel ili cam sa sobom UVIJEK. Meni je zao sto niko nije snimio njegove pulene kako Curu i njene kucice sajlom dave na sred ulice kod taksi standa u po bijela dana.Skyfox wrote:djon obraz je to boli ga briga za snimak... sve dok ga javno ne smjene i kazne, a i to ce biti minorna zadovoljstina.
Koliko li je Charlija bilo od 95.' na ovamo...